Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w swiecie marzen

czy warto zaufac

Polecane posty

Jestem ze swoim mezczyzna ponad 5 lat. zaczelismy byc razem jeszcze jako gowniarze- ja 15 a on 17 lat. 3 lata temu byl maly epizod w naszym zwiazku-inna laska. Ja bylam jego pierwsza, nie wiem moze nie byl pewiem uczc nie mam pojecia, ale spotykal sie znia-twierdzil ze to kolezanka. Prawie se przez to rozstalismy. Ale dopiero teraz po 3 latach powiedzial mi ze sie znia calowal! nie wiem czy mam zaufac. wierzyc.. nie ogarniam. Bardzo go kocham widze ze on mnie tez, ze zaluje ale zeby oszukiwac tak? nie wiem co mslec.

Jest moze tutaj ktos kto mial podobny epizod w zwiazku.. niech ktos cos powie.. zrobi to po raz drugi? a moze nie warto sie tym przejmowac-to bylo 3 lata temu.. przez ostatnie lata bylo na serio ok.

jesli facet zdradził raz a Ty mu wybaczyłaś to istnieje duże prawdopodobienstwo że znów to zrobi. Skoro to tylko pocałunek to przez te lata mogło ich być o wiele wiecej. A biorac pod uwage fakt, ze jestes jego pierwsza, on juz Cie zdradził, to zrobi to po raz kolejny, ale tym razem na calowaniu sie nie skonczy.

Gość okonamaroko
To, ze sie przyznał, oznacza, że Ci ufa. Tylko z drugiej strony jak zdradził raz i wybaczyłas, to drugi raz tez moze...

Gość mrofeczkaa
zapomniec, po pierwsze to bylo 3 lata temu, po drugie to tylko calowanie. Mogl ci to wczesniej powiedziec, ale pewnie sie bal ze go wtedy zostawisz. Wazne ze teraz jestescie szczesliwi:) mysle ze mozna mu zaufac

takie mysli wlasnie zaprzataja moja glowe. Z jednej strony boje sie ze on mowi prawde i jak go zostawie to strace milosc swojego zcia, a z drugiej faktycznie moze sie okazac nalogowym zdradzaczem czy cos. Nie mam duzego pola manewru.. 3 lata temu pewnie bym go zostawila ale powiedzial mi dopiero teraz ma nie wybaczyc po takim czasie? mrofeczka dzieki za mile slowo;]

no ja bym nie wybaczyła zdrady... koles jest cwany - powiedział Ci to po 3 latach - pytanie po jaka cholere... wiec albo bedzie Ci wierny (choc ja nie wierze w związki powstałe w takim wieku jak wasz) albo za kolejne 3 dowiesz sie ze jakas panne przeleciał albo zrobił jej dziecko.

po kolejnych trzech przyzna się do tego, że z nią spał a po jeszcze 3- stwierdzi, że musi iść do syna/ córki na komunię :)

Gość Regrez
nie warto ufać. Ja zaufałem kafeterii w wolnosc słowa, a zostałem bezczelnie zablokowany :D ale nie martwie sie tym bo na szczescie znow tu jestem, prawie taki sam :P

hehehe taaaaak,nie widziałam JESZCZE takiego matematycznego cudu dziękuje nauczycielu 🌼

zs a jak zadam Ci pytanie bardzo bedziesz mi dogryzał ze nie wiem?> chodzi o matematyke 5 klasa pisze poważnie

Gość simka111
nigdy nikomu nie ufaj, tylko Bogu i własnemu rozumowi.

sami jak masz problem z zadaniem napisz do mnie ja teraz idę po małego ale potem będę

Gość ale gdzie Autorka
napisała, że facet ją zdradził?? Mowa jest TYLKO o pocałunku.

chciałam sprawdzić jak sie zachowasz masz mnie jednak za głupią --to chciałam tylko wiedzieć;)

Gość ludzieeeeee
dziewczyna potrzebuje pilnie porady na ten bardzo ważny i trudny problem a Wy tu sobie offtopy urządzacie :(