Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem

Polecane posty

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem nową dziewczynę i bardzo bym chciał z nią zostac do końca życia ale boje sie jakoś sam cośdo niej napisać i dlatego sie zwracam do was zeby ja nie stracic podam swoj numer gadu gadu i tam opowiem jak ją poznałem i co mam dalej napisac wiecej do niej bardzo bede wdzięczny za udzielenie mi rady jak mam z nią pisac oto moje gadu gadu-2897376

Gość Daniel-Sosna
ja mam 18 lat a ona 22 wiec co napisze chce aby ktoś sprawdził czy coś nie tak napisane....

Gość Daniel-Sosna
fioletowy widelec- czy mozesz nie dokuczać ....

Gość 2324234542341
o kurwa:D:D hahahaha

Gość Daniel-Sosna
tak, mało

Gość zdzirka orencz
:D:D:D widelec🖐️:D:D

Gość 2324234542341
ale czego ty, chlopcze, wlasciwie chcesz? czy ty masz mozg? uwazasz, ze cie tu ludzie poprowadza za raczke i poderwa laske za ciebie?

Gość 2324234542341
a, to ten, co polazl do niej do sklepu i opowiadal o wypadku kolegi? :D

Gość Daniel-Sosna
jeśli bym był stracony tak jak Widelec twierdzisz to by mi numeru tel nie podała wiec sie odwal

Gość zdzirka orencz
ja generalnie proponuje wlaczyc kanal EzoTV, ew wyslac sms o tesci TAROT na nr 7983, wiesz, lepiej sie wczesniej upewnic, czy masz jakies szanse, zanim zaczniesz sie produkowac na gg :classic_cool: jesli wyslesz mi na mejla skan takiego smsa albo nagrana rozmowe z wrozka Eudemia na EzoTV, ostatecznie jestem w stanie ci pomoc i cos do niej napisac:classic_cool: wiesz, moj czas jest na wage zlota, nie chce pakowac sie w cos, co jest z gory skazane na porazke:classic_cool:

tak, ten sam :) chłopcze, to że dała ci nr telefonu to nie znaczy wcale że chce, żebyś ją zdobyłam smsami :D dopiero ją poznałem ale chce z nią zostać do końca życia :D:D:D:D:D Pewnie, napisz na kafe treść smsa których chcesz ją zdobyć, a my ci powiemy, czy jest ok, może tak być? :)

Gość 2324234542341
wlasnie, napisz sam, my ewentualnie cos zmodyfikujemy:)

Gość Daniel-Sosna
zdzirka orencz-dzięki za taką radę widze ze nie ma tu jednej osoby normalnej....? po prosi chodzi mi żeby przed wysłaniem smsa ktoś z dziewczyn sprawdził czy coś po prawidz czy jest ok z treścią ....

no to ci mówimy, napisz tu na kafe a my ci powiemy :D Tylko pomyśl, przed każdym smsem do niej będziesz szukał porad na kafe? zero inwencji? pomarańczowy... a to ja w takim razie już nie krytykuje, wiesz, mierzę ludzi własną miarą i mnie smsy ni chu chu :D

Gość zdzirka orencz
chcialam dobrze, naprawde😭

Gość Daniel-Sosna
wiec ona nie zna jeszcze do mnie numeru tel wiec pasuje coś napisać wiec jak bym tak napisał : hej Kasiu :) z tej strony Daniel, podałaś mi swoj numer w sklepie :) co słychac u Ciebie..? wiec teraz doradzcie eksperci co byscie zmienili...?

Gość 2324234542341
takim smsem zmuszasz dziewczyne do kontynuowania rozmowy i ona musi myslec za ciebie:/ jakbym dostala takiego smsa, to bym sie smiala przez tydzien i nic nie odpisala. wymysl cos lepszego

Gość Daniel-Sosna
wiec teraz zaproponujcie sami coś aby było po waszej mysli dobrze....:)

Gość 2324234542341
przeciez trzeba wiedziec, cos o czlowieku, zeby do niego pisac smsy! chociazby zobaczyc ta osobe, zeby wiedziec z jakiej jest polki. chociaz domyslam sie, ze i taki sms zrobi na niej wrazenie, skoro jakims cudem dala ci swoj numer... pisz, jak bylo:D

Gość jestem Kasią
"hej Kasiu z tej strony Daniel, podałaś mi swoj numer w sklepie co słychac u Ciebie..? " jako Kasia odpowiedziałabym, jakby mi się chciało: - Cześć Daniel, a co u Ciebie słychać? No, to autorze co dalej???

Gość Daniel-Sosna
ale ona teraz aktualnie pracuje w sklepie to moze lepiej po pracy wysłać do niej tego smsa ...?

zastanawiaj się dalej co napisać, a ona przez ten czas zdąży się już póscic z kimś innym:classic_cool:

Gość Daniel-Sosna
to będzie mój pierwszy sms do niej ....

Do mnie fryzjer wysłał takiego samego SMSa. Odpisałam mu - cześć Kubuś, u mnie jak zawsze praca, a wieczorem jestem już tak zmęczona, że tylko łóżko mi w głowie. A Ty jak tam? On mi napisał co u niego i jak mi się autko sprawuje itp. Nawet jakoś ta konwersacja się potoczyła. Oczywiście tu nie chodziło o żadne zdobywanie tylko kumpelską rozmowe.