Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem

Polecane posty

Gość Daniel-Sosna
czyli mam teraz juz wysłać tego smsa czy wieczorem jak juz skonczy prace..?

Moim zdaniem lepiej wieczorkiem :) teraz jest w pracy to moze nie mieć możliwości odpisania. :) powodzenia!

Gość Daniel-Sosna
tak samo o tym pomyślałem, mi się wydaje ze ten sms powinien byc tak napisany i wysłany wieczorem o tresci: hej Kasiu:) Z tej strony Daniel, wczoraj podałaś mi swój numer tel w sklepie :) co słychać po pracy ..? :)

no i dobrze,niema co więcej Danielu kombinować.Jak dziewczyna będzie zainteresowana Tobą to się dyskusja sama dalej rozwinie.

Gość Daniel-Sosna
kurde chciałbym mieć w razie co jakąś doradczynie bo czuje ze będziemy smsować po tym smsie jak wyśle i nie chciałbym coś nie tak napisać dlatego podałem swoje gadu gadu na początku bardzo bym był wdzięczny dziewczynom którzy by chcieli by mi pomóc z nową dziewczyną....

Gość osobaktórejniechcesięśmiać
chciałbyś z nią zostać do końca życia napisałeś, ale czyjego życia - twojego czy jej życia?

No może wieczorem go wyślij. Poza tym, na końcu lepiej napisz np. jak Ci minął dzionek?

Gość kafeterianka pomaranczowa
kurwa, no normalnie mnie na sranie i rzyganie bierze, jak was czytam! jak mozna pisac 'jak ci minal dzionek?'? :O:O kurwa, to jest tak tandetne, tak niskopoziomowe, ze jesli ta panna odpisze, to mozesz jej juz w nastepnym smsie wyjechac z seksem analnym kurwa, co za dnoooo:O

kafeterianka pomaranczowa - pani mądralińska to sama coś wymyśl! Prosze bardzo, a nie od razu jedziesz po innych.

Gość KKKKKKKKKKk
Ten sms co proponujecie to nudy- flaki z olejem. Załamałabym się, jakbym dostała taki. Daniel, jesteś takim nudziarzem?? Ja bym na Twoim miejsu napisała coś bardziej zadziornego- flirtowego a ala " cześć, do teraz nie wierzę, że dałaś mi swój nr telefonu, mam nadzieję, że nie na odczepnego, bo w takim razie z góry uprzedzam, że się pomyliłaś co do mnie" czy cos takiego BTW ja czesto zmyślam numer jak mnie o niego dręczy ktoś, kto wcale mi nie leży ;) nienawidze jak ktos mnie pyta jak leci, to takie z d...y pytanie. Poza tym daniel co Ty nie masz swojej głowy, jak chcesz, zeby ktoś Ci asystował przy tak banalnej czynności jak słanie smsów? Jak pójdziesz z nią do łóżka to też ktoś będzie pod łożkiem siedział i Ci podpowiadał" Ogarnij się trochę facet :)

sluchaj, ja moge cos wymyslic za chwile, ale to nie ma sensu, bo podejrewam, ze ani ty, ani autor topiku nie zaczaicie o co chodzi. i tak on nie skorzysta z mojejgo smsa, bo go nie zrozumie, wyda mu sie bez sensu. poza tym, nawet jesli by go wyslal, to co z tego, skoro i tak skompromituje sie juz w nastepnym? skoro ja jestem madralinska, a ty taka superekstra, to moze mi powiesz, jak sie potoczy dalej rozmowa? bo na takiego smsa, jak wy wymyslacie, to jest tylko jedna odpowiedz: 'ok, a co u ciebie?' i kurwa mac dupa, bo takie rozmowy, to po prostu jest, jak juz mowilam, DNO. dziekuje za uwage.

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk
kafeterianka pomaranczowa- ja się z Tobą zgadzam ;) ale ludzie rozumują na różnych poziomach i na różnych są w stanie rozmawiać, nie wymagajmy zbyt wiele od niektórych. ;) sms "co u Ciebie?" jest totalnie bez jaj.

Gość Daniel-Sosna
dziękuję wszystkim za rade a teraz kto do mnie napisze na gadu gadu.. bo wysle do niej smsa i zaraz odpisze na smsa to nie bede pisał wszystkim na ogolnym żeby sie naśmiewali jak robią to nie którzy ..:(

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk - no faktycznie, nie wiem, po co ja sie denerwuje tym i udzielam na tak zalosnym temacie:O:D Wez jej, Danielu, napisz tego smsa, co wymysliles, jest naprawde dobry i jak go panna przeczyta, to na pewno bedzie twoja do konca zycia - tak, jak sobie wymarzyles. powodzenia 🖐️ :D

nie no, pisz Daniel, pisz. tu juz sie nikt nie smieje, kazdy jest ciekawy jak bedzie sie rozwijal wasz goracy romansik. juz nie moge sie doczekac, jak zacytujesz jej odpowiedz na twoje 'co slychac?' tudziez 'jak minal dzionek?' :D

Gość Daniel-Sosna
kafeterianka pomaranczowa- zakochałem w tej dziewczynie a Ty ja mam rozumieć że dobrze sie tym bawisz...

myslisz, ze mnie bawi to, ze jestes 'zakochany'?:O swoja droga szybko poszlo, bo gadaliscie dopiero dwa razy, z czego, jak sam powiedziales, jedno spotkanie to byl wlasciwie twoj monolog... ps. co cie tak w niej urzeklo?

Gość kASSSSIAAxD
ej daniel i co w koncu napiszesz?

Gość kASSSSIAAxD
Moja propozycja : Czesc Kasiu , od czasu kiedy dałas mi swoj nr.tel nie moge przestac o tobie myslec naprawde zrobilas na mnie ogromne wrazenie mam nadzieje ze ja chociaz troszke tez ci sie spodobałem...

Gość Daniel-Sosna
kASSSSIAAxD- napisze tą wiadomość jak juz bedzie w domu po pracy bo faktycznie nie bedę robił uciążenia jej w pracy ....

Gość Daniel-Sosna
dziekuje ] kASSSSIAAxD za tak fajny tekst :)

he... :O

Gość kASSSSIAAxD
prosze bardzo :) ale moze zamiast zdania :od czasu kiedy dałas mi swoj nr.tel napisz od czasu kiedy Cie zobaczyłem....

Gość kASSSSIAAxD
*tam mialo byc "od" niewiem dlaczego wkleila mi sie taka buzka....

Gość Daniel-Sosna
kASSSSIAAxD- bardzo dobry pomysł i tak to napisze widze ze jestes tu jedyna która pisze normalnie, i Twoim zdaniem bedzie lepiej jak napisze do niej jak bedzie juz w domu po pracy..?

Gość kASSSSIAAxD
hmm no moim zdaniem wszystko jedno ... mozesz napisac i teraz ... napisz tutaj jak zareagowala na tego smsa ok?

Danielu Jestem zafascynowana tym topikiem i twym problemem. Wiedz, że każda dziewczyna potrzebuje zainteresowania i czułości- ale to potem... Na razie zasuń jej coś oryginalnego, tylko błagam nie pisz " Poklikamy?" bo to żałosny tekst. O której Kasia kończy pracę, bo nie mogę się doczekać aż ci odpisze. A zatem Danielu- do dzieła!

Gość Daniel-Sosna
kASSSSIAAxD- miałbym do Ciebie prośby czy bys mogła do mnie napisac na gg ja Ci wszystko napisze co odpisuje i wogole niechce na ogolnym bo Ci nie którzy ludzie sa nie normalni i zamiast pomagać to jeszcze dokuczają swoimi wypowiedziami..:( co mnie bardzo smuci moje gadu gadu 2897376