Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem

Polecane posty

Gość Daniel-Sosna
Patitka- konczy prace dopiero o 18h a w domu pewnie jest na 18;30

Gość prawdaaaaaa
jesteś imitacją mężczyzny.

Gość monger
Niemowa jestes ze nie mozesz zadzwonic

Gość Daniel-Sosna
monger- ty chyba jestem nie w pełni z rozumem skoro ona nie zna moje numer tel jeszcze to chyba najpierw pasuje napisać smsa i sie przedstawic ze to moj numer tel a tak może wogóle nie odebrać tel ...

Gość kASSSSIAAxD-
nie zwracaj na nich uwagi ... pisz tutaj chetnie pomoge :)

Gość monger
jak nie odbierze wtedy bedziesz sie martwil, pisanie smsow jest dobre dla nastolatek w gimnazjum, lepeiej zadzwonic i sie przekonac osobiscie.

Gość Daniel-Sosna
kASSSSIAAxD- chciałbym Cie naświetlić całą sytuacja w której ją poznałem i wogólę a przy nich nie mogę się skupić ..:(

Gość kASSSSIAAxD
albo mozesz zrobic jeszcze tak pusc do niej sygnala a jak odpisze kim jestes ? odpisz : twoim cichym wielbicielem Księżniczo a pozniej ten tekst : Czesc Kasiu , od czasu kiedy Cię zobaczylem nie moge przestac o tobie myslec naprawde zrobilas na mnie ogromne wrazenie mam nadzieje ze ja chociaz troszke tez ci sie spodobałem...daniel.

Gość Sandruśka-18
Daniel, naprawde nie pisz smsa typu ,,co u Ciebie,, bo odpisze OK, a chyba nie o to Ci chodzi prawda?:) Napisz coś bardziej zadziornego, jak tu już wcześniej koleżanka proponowała. Musisz ją jakoś zaskoczyć, niech pojawi się uśmiech na jej twarzy w momencie, gdy będzie czytać tę wiadomość:):):) Może coś w stylu : cześć Kasiu:) Tu Daniel:) Dzisiaj miałem szczęśliwy dzień i dostałem numer telefonu od pięknej dziewczyny:) Oby więcej takich uroczych niespodzianek!:) Co tam słychać? Masz jakieś plany na weekend? Chciałbym dowiedzieć się troszkę więcej o mojej ślicznej nowej koleżance:)

Nie nie, oni nie mają racji. Nie dzwoń bo będzie słychać że się denerwujesz i wyjdzie jakieś "Eeeee" "yyy" itd. Ja ci powiem nie dzwoń tylko jak Cię stać to kopsnij się do kwiaciarni i wyślij jej do sklepu jakiś spory wiecheć.Obojętnie co bo kobiety raczej lubią wszystko. Że niby taki jesteś gość, nie?

Gość monger
a tak wogole to jestes zalosny, zeby sie radzic na jakims forum, co napisac w smsie, wogole co za facet wysyla smsy, jak jeszcze sie nie spotkal z laska, powiem ci tak, nie masz u niej najmniejszych szans, wogole widac ze masz male doswiadczenie z lakskami jesli wogole masz jakiekolwiek

Gość Sandruśka-18
a co do tego co proponuje Kasia...z jednej strony słodki sms, ale ja bym chyba nie ryzykowała, sama dostałam podobną wiadomość od przypadkowo poznanego chłopaka i wzięłam go raczej za jakiegoś natarczywego napaleńca hehe i od razu go skreśliłam

Gość kASSSSIAAxD
tak pomysl z kwiatami jest super ale najlepiej wrecz jej je osobiscie ... :)

Gość Daniel-Sosna
SandrowaSandruśka-18- własnie o to chodzi ze nie mam tu żadnego doświadczenia i dlatego proszę o pomoc i jesli mozecie to piszcie do mnie na gg bo na ogolnym mi sie bardzo ciężko skupić żeby coś z serca samemu napisać....:(

Gość Sandruśka-18
No pomysl z kwiatami super... ale nie czerwone roze!:) to raczej ,,na pozniej,, hehe

Gość kASSSSIAAxD
a mi by sie spodobal , przynajmniej dziewczyna zobaczy ze chlopak jest nia zainteresowany ( co jest prawda) a po za tym ona nim chyba tez w przeciwnym razie nie dawala by mu nr.tel.

Gość Daniel-Sosna
Daniel-Sosna a ile dni temu dala ci ten nr?

Gość Sandruśka-18
No widzisz Kasiu... to tez wszystko zalezy od typu dziewczyny, to moja subiektywna opinia... ja podalam chlopakowi numer, czyli w Twoim rozumowaniu juz moze pisac to co proponujesz, bo skoro dalam numer to mi sie spodobal, a wcale nie prawda... spodobal mi sie z wyglady, sprawial wrazenie milego faceta ale takie smsy dostawalam, ze pomyslalam o nim ,,koles napalony, pewnie dawno dziewczyny nie mial i teraz bedzie juz mnie za tydzien kochal,, hehe naprawde:P kazdy jest inny, Ciebie by to przyciagnelo, a mnie odepchnelo. Wiec Danielu to juz Twoja najwieksza rola, musisz po prostu sam wyczuc i ocenic sytuacje..

Przestańcie mu doradzać bo oszukacie tą dziewczynę. Niech sam napisze by od razu wiedziała z kim ma do czyneinia... Później będziecie z nimi na randki chodzić ??? Biedna dziewczyna dostanie sms'a zachęci się a kolejne będą juz w zupełnie innym tonie :/

Gość Daniel-Sosna
Sandruśka-18 - Sandra jesteś jeszcze na kaffe..?

Gość Daniel-Sosna
przed chwilką napisałem do niej wiadomość o treści- hej Kasiu :) Z tej strony Daniel, wczoraj podałaś mi swój numer tel w sklepie :) jak Ci minął dzionek? wiec pozostaje teraz czekać co odpisze...:)

I co to już koniec? W takim razie chyba dobrze Ci poszło, bo już o pomoc nie prosisz. Ale ciekawa jestem jak się dalej to potoczyło?