Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoty jesienny liść

Nie mam już siły

Polecane posty

Gość złoty jesienny liść

Nie wiem dlaczego to piszę... Nie potrafie poradzić sobie ze swoim życiem. Na co bym nie spojrzała, wszystko jest nie tak :( Użalam się nad sobą i zdaje sobie z tego sprawę. Próbowałam wziąść się w garść, ale po max. 3 dniach znowu dopada mnie ten beznadziejny stan.... Jeżeli tak ma wyglądać moje dalsze życie... ehhhhh :((

Gość masz depreche idz do lekarza

Gość a tam nie zalamuj sie
depresja jesienna. zrob cos - idz do kina, na kawe ze znajoma/kolega, poczytaj ksiazke:) glowa do gory!

posluchaj kolezanko, mozliwe, ze doskwiera ci depresja, w takim przypadku uwazam psychologa/ psychiatre za najlepsze rozwiazanie od pocieszania jest tu 1000 innych osob, jesli czytasz mnie to o tym wiesz

Gość podryw na kafe hehehehe
wychodzi na to, ze jesienny lisc chce tym tematem zaprzyjaznic sie z ZS:) powoedzania!

złośliwość, zgryźliwość i arogancja są teraz w modzie ;) nie masz co się łamać, ubierz swój świat w kolorowe barwy. a przede wszystkim - wyjdź do ludzi dobra kobieto :)

nie masz co się łamać, ubierz swój świat w kolorowe barwy. a przede wszystkim - wyjdź do ludzi dobra kobieto rzeczywiście od takich pierdoletów zrobi się autorce lepiej:)

ike twoja troska jest wzruszajaca wiem:) uwaga pocieszam:) autorko na pewno jest jakiś psycholog, który przyjmie cię nawet dziś :)

nie mialem na mysli troski o autorke a sugerowałam, że miałeś ??:)

nie mam zamiaru się zaprzyjaznić z zs, on tym bardziej ze mną. nie potrafię tylko zrozumiec tego, ze niektórzy mimo tego, że widzą, że inni nie są w najlepszej kondycji psychicznej to jeszcze próbują dołożyć im do pieca...

kobieto tobie nie pocieszenie jest potrzebne tylko psychiatra... a jak szukasz w necie faceta i robisz z siebie biedna i nieszczesliwa lole to powodzenia :O

zs ma rację autorko Próbowałam wziąść się w garść, ale po max. 3 dniach znowu dopada mnie ten beznadziejny stan sama już próbowałaś powiedz- wolisz ten stan utrzymywać? czy poświęcić pół dnia na wybranie się do kogoś, kto ci pomoże bardziej efektywnie??

nie potrafię tylko zrozumiec tego, ze niektórzy mimo tego, że widzą, że inni nie są w najlepszej kondycji psychicznej to jeszcze próbują dołożyć im do pieca... w depresji charakterystyczne jest to, ze wystepuja wyrazne zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistosci idz do psychologa zamiast siedziec na kafe, a rozwazanie tej glebokiej kwestii zostaw sobie na pozniej, jak juz dojdziesz do ladu ze soba

neutralna julka ike powiało mądrością, szkoda że tylko w twoim mniemaniu mówisz o twoich "mądrościach" ??:) źle zrozumiałaś moją wypowiedź :)

"jak szukasz w necie faceta i robisz z siebie biedna i nieszczesliwa lole to powodzenia " nie szukam faceta... a napisalam to co napisałam, bo chcialam to z siebie wyrzucic... chyba po to jest forum? ludzie na różny temat piszą.

"...chyba po to jest forum?.." znakiem tego nie jestes nawet pewna po co są fora?? ojjj... z toba jest gorzej niz myslalam:)))