Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoty jesienny liść

Nie mam już siły

Polecane posty

bo chcialam to z siebie wyrzucic... chyba po to jest forum? ludzie na różny temat piszą. aha i to ma ci pomóc, tak ?? -to albo udajesz -albo jesteś kolejną idiotką, która zawraca ludziom dupę, a tak naprawdę nie zamierza zrobić ze sobą niczego dobrego lub też wierzy w moc uzdrawiająca kafeterii

Gość wiem o czym mowisz
sama jestem w potrzasku. Nie moge znalezc pracy, niedlugo sie przeprowadzam a kasy brak. musze pakowac rzeczy, ale kuzwa..niezyje... Jak potrze na wyciagi z bankow to plakac mi sie chce...

a niby to ja ten zly jestem kto cię skrzywdził takimi pomówieniami ??:D

I znów Ktoś z poważnym problem szuka pomocy na tego rodzaju forum,jakby zapominając,że to nie jest miejsce do tego. Kolejne pomieszanie prawdziwego życia z wirtualnym. Czy to naprawdę tak trudno dostrzec,ze tego rodzaju fora mogą słuzyć co najwyżej "wygadaniu" się, ale nie uzyskaniu pomocy. Pomóc w takich sytuacjach mogą jedynie realni ludzie. Nieco więcej realizmu,proszę!

Gość wszystko zmierza ku temu
wiosenna swiezosci, ale nic na to nie poradzisz, bo dzisiaj ludzie wola internet od zywego czlowieka...... i nie potrafia potem w tym slynnm realu sie odnalezc i rozmawiac......

Gość do liscia
Hej, nie przejmuj sie niezyczliwymi ludzmi, pisz tutaj, jesli chcesz, bede sie odzywac, pa. Ludzie niezyczliwi sa nieszczesliwi :-)

Gość Sposób na depresję
Najlepiej podgolić sobie łonowce! Ja wydepilowałam, podgoliłam i już nie mam depresji tylko się swoją muszelką zachwycam! Spróbuj!

Gość jeszcze sie na glowie
wydepiluj, bedziesz piekna :-0

Gość KarolinaC

Potrzebujesz porady psychologa. To najlepsza opcja jeśli chcesz się czuć lepiej. Ja przez 2 lata chodziłam do gabinetu PRO-EGO i bardzo sobie chwalę. Naprawdę gdyby nie pomoc psychologa nie wiem w jakim byłabym teraz stanie...