Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooorany

pobilam kochanke meza,grozi mi wiezienie

Polecane posty

"zgodnie z art. 217 kk - jeśli naruszenie nietykalności wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego lub pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności sąd może odstąpić od wymierzenia kary" - ależ oczywiście, ta szmata (mam na myśli kochankę) musiała się wyzywająco zachowywać skoro biedny mężuś, cielaczek bez własnej woli, poleciał na nią :D Nawet nie zdajecie sobie sprawy, że kręcicie baty na własne doopy takim podejściem. Idealne warunki do organizowania sobie kochanki :D Jak się zakocha i będzie chciała cos więcej to naślę na nią żonę :D

Gość pantonimka
ale bzdura, ktos porownuje irytacje w kolejce to zdrady najblizszej osoby, heh

głowa do góry Autorko, sędziowie to też ludzie za pobicie max zawiasy jak ktoś tutaj napisał- wrażenia bezcenne mnie historia trochę rozśmieszyła, pewnie sędziego również rozbawi a gdy ktos cos naprawde ukradnie, to tez sedzia sie bedzie smiac jak pobije sie zlodzieja?

Gość taaa nic zlego nie zrobila
chyba kpicie!

Gość pantonimka
zs myslałam ześ bardziej rozumny facet.. ech

Gość ewelinqa
nie przekreslajcie kobiety!!!to ze zrobila głupstwo raz nie znaczy ze moze sie to powtorzyc!!!teraz bierzecie ją za jakąś kryminalistke lub wariatke!!!potraktujcie ją jak człowieka,sprobujcie postawic sie w jej sytuacje.pewnie wiekszosc z zas napewno mysli ze nie zrobil by tak jak ona ale jaka macie pewnosc??nie zycze wam takiego cierpienia i upokozenia jaki ona doznala!

Gość dokladnie malo stanowczy
:D

Gość Ewelinka no OK
ale jak czytam takie teksty typu, że "dobrze zrobiła" to nie wiem czy smiac sie czy plakac - nie ma to jak pochwalac przestepstwo.

Gość pantonimka
ewelinqa, no nie licz tu na ludzkie podejście.. mało jest takich osobników, to forum jest po to by się samemu dowartościować udzielając wielce mądrych rad i krytykując innych. Są co prawda wyjątki od tej reguły, ale nie liczne niestety

Gość Rozumiem że jesli
ktos sie z kims nie zgadza to jest mniej rozumny a tylko ci, ktorzy wam przyklaskują sa "inteligentni"???😴

Gość do zołzy
szanowna pani, czyli jeśli zrobi pani komuś "wbrew", to z pokorą przyjmie pani łomot? jak pani np. prowadząc samochód spowoduje stłuczkę, osoba pokrzywdzona ma pełne prawo obić pani mordę? a jeśli w wyniku takowej stłuczki obniesie obrażenie np. dziecko tej osoby, ma prawo pani spuścić taki wpierdol, że znajdzie się pani w śpiączce na ten przykład? a jak pani, niechcący nawet, podkabluje koleżankę z pracy, że zamiast na zwolnieniu jest na wyspach kanaryjskich, to owa koleżanka ma prawo pani rozpieprzyć butelkę na głowie w odwecie? ostatecznie poczucie krzywdy jest sprawą indywidualną i nigdy nie wiadomo co dla kogo będzie powodem do wpadnięcia w stan "afektu" no brawo brawo!

Gość To co mamy powiedizeć
autorce, ze dobrze zrobiła mimo iż tak nie jest? no ludzie! Zastanowcie sie trochę. Wnet to kazde przestępstwo zaczniecie uspraiwedliwiac.

Gość co za idiotka...
Zołza, jeśli ty jesteś prawnikiem, to świadczy to tylko o degrengoladzie systemu prawnego w Polsce. Nie życzę nikomu, żeby taka głupia pipa miała decydować o jego losie albo mu doradzać. :( :( :( :(

Gość Zgadzam sie calkowicie
z "do zołzy"....taaaa, wymierzajmy sami sobie"sprawiedliwosć". :O

Gość ewelinqa
no masz racje nie ma co pochwalac takiego zachowania ale kurde stało sie i nie ma co porownywac tej kobiety do....aj ale ludzie sa niesprawiedliwi!!!droga autorko trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze!!:)głowa do gory:*

Gość kfkffk
Wypowiedzi tej panienki (zołzy) są naprawdę żenujące...

Gość eferalgan
Jeżeli mamy takich "prawników" to ja dziękuję...

do zołzy- a gdzie ja napisałam coś na ten kształt? mnie się spodobała i rozbawiła mnie historia, jak i włoski temperament zdradzonej żony o mnie się nie martw, za spokojna jestem i za ułożona, a autorkę bym broniła, taki mój zawód ale dziękuję za troskę

Gość rozumiem ze rownie dobrze
rozbawilaby cie historia w wyniku ktorej obrazenia spowodowalyby ciezki uszczerbek na zdrowiu bądź jej smierć?😴

Gość gjjggkgk
No pewnie, pani adwokat, za kasę będziesz broniła przecież najgorszego zwyrodnialca... Tak, każdy ma prawo do obrony. Tyle że kandydat na prawnika nie powinien wypisywać prywatnie takich bzdur i debilnych poglądów, bo nóż się otwiera w kieszeni...

"wg mnie wcale źle nie zrobiła ja gratuluję odwagi chciałabym być sędzią w tej sprawie i też piszę to jako prawnik" - dobrze mieć namiar na prawnika, który popiera stosowanie rozwiązań siłowych, dresiarze i karki - zgłaszajcie się :)

Gość Śmiech i politoweanie
moze wzbudzić wyrywanie sobie kłaków przez dwie kobiety ale jak moze wzbudzac smiech cieżkie pobicie?

Gość jaak widać...
Ewentualnie opis zbiorowego gwałtu albo porwania i morderstwa z torturami. Masz świetne kwalifikacje moralne do tego zawodu, panienko...

Gość ewelinqa
kazdy czlowiek ma prawo sie wypowiedziec nawet prawnik prywatnie w tej sprawie.wiec przestancie wypisywac bzdury:/

Gość widocznie zolza
broni przestepcow wiec wybaczcie jjej ale jej pisanie to pewnie takie zboczenie zawodowe.:P

prywatnie mogę robić wszystko, zawodowo nie kafe to nie sąd, Moi Mili samosądu nie popieram, ale nie każdy powinien być rozpatrywany w pełnej surowości prawa Autorki nie nazwałabym zwyrodnialcem a zwyrodnialca bym broniła i tak, gryzie to kogoś?

Gość pantonimka
zs - w obronie własnej to dziadek 5 lat temu zaciukał nożem małolata, który próbował mu się wbić do do mieszkania - i dostał wyrok. Ale my tu rozmawiamy o pobiciu kochanki. Nie jestem prawnikiem, ale wiem że działanie w afekcie albo pod wpływem silnych emocji jest okolicznością łagodzącą i moze sie nawet skonczyc odtsapieniem od kary, co Ty na to ?

Gość No wiecie nawet gwalcicieli
i morderców musi ktos bronić nawet gdy wina jest niemal 100%.