Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooorany

pobilam kochanke meza,grozi mi wiezienie

Polecane posty

Gość mcmcmcmccm
Naprawdę żenujące, pani prawnik...

"jak pani np. prowadząc samochód spowoduje stłuczkę, osoba pokrzywdzona ma pełne prawo obić pani mordę?" O, to ja też chcę namiary na zołzę, kiedyś miałem stłuczkę, facet wjechał mi w eee.... bagażnik a ja z nim rozmawiałem, ale jestem ciężki kretyn... a mogłem rozładować swoją frustrację....

Gość dkkdkd
Przestańcie pieprzyć o afekcie, baba się nawaliła jak czołg i pobiła kobietę tak, że ta znalazła się w szpitalu!!!

Gość okolicznosc lagodząca
to nie to samo co usprawiedliwienie czynu! A jesli ktos nie panuje nad emocjami powinien byc chyba poddany odpowiednim badaniom?

Gość pantonimka
a zołza jest spoko babka, życiowa

Gość kdkkdkdkdkd
Tak, pani prawnik, po prostu wyborne poglądy i kwalifikacji moralne.... Po prostu ręce opadają.

"Ale my tu rozmawiamy o pobiciu kochanki. Nie jestem prawnikiem, ale wiem że działanie w afekcie albo pod wpływem silnych emocji jest okolicznością łagodzącą i moze sie nawet skonczyc odtsapieniem od kary, co Ty na to ?" - a myślisz, że ten dziadek nie działał pod wpływem emocji?

Gość Przecież dzialanie pod wplywem
alkoholu nie jest okolicznościa lagodzącą!

Gość lubudubutaaaa
taaaak... akurat prawnik! Nie rozsmieszaj mnie!Najpewniej bezrobotny albo lichy w swoim fachu (o ile w ogóle go posiada...)

Gość do zołzy
ja się o panią nie troszczę, ja wyrażam zdumienie, że osoba mieniąca się prawnikiem przyklaskuje takiemu postępowaniu. tzw. "włoski temperament" autorki to zwykłe chuligaństwo. takie samo, jak np. przebicie opon nauczycielowi, który wystawił nam ocenę niedostateczną, tylko znacznie groźniejsze, bo w wykonaniu osoby dorosłej i znacznie bardziej brzemienne w skutki. jeśli autorka uniknie kary, utwierdzi się w przekonaniu, że postąpiła słusznie. a za nią całe szeregi tych, którzy mają ochotę zwyczajnie się zemścić. kiedy pani dziecko zostanie pobite i wyląduje w szpitalu, bo zabrało koledze zabawkę, będzie pani bronić sprawcy? a jak pani córka odbije koleżance chłopaka i ta koleżanka obije buzię pani córce, podejmie się pani obrony tej koleżanki chwaląc jej "włoski temperament"?

dopisujecie dodatkowe historie i mi przypisujecie, zamiast trzymać się faktów i to mi zarzucacie brak kwalifikacji... ech... logika jak chcecie- próbujcie w tym zawodzie powodzenia życzę jedna uwaga- każdy prawnik wybiera sprawy do wybronienia, bo to podwyższa jego prestiż i podnosi cenę winy 100% podejmuje się albo wybitny albo adwokat z urzędu

Gość feromeo
Zołza jest wyjątkowo głupią młodą pipą.

Gość Pod wpływem emocji
nie działają chyba tylko zawodowi mordercy!

z tego co pamietam, to w ktoryms ze stanow faktycznie zdrada jest okolicznoscia lagodzaca, ale chyba jedynie w przypadku przylapania na goracym uczynku i nie jestem pewien czy odnosi sie zarowno do pobicia partnera jak i kochanka/ kochanki

Gość mcmcmcmccm
Zarzucamy ci brak kwalifikacji MORALNYCH, czy ty panienko w ogóle rozumiesz ten termin?????

Gość taaa przyklaskujmy
samosądom.:O

Gość pantonimka
Oczywiście że działał pod wpływem strachu i bał się o własne życie. Ja nic tu nie neguję. Mówię tylko, że może się ta sprawa skończyć tak, że sąd odstąpi od wymierzenia kary znając dokładniejsze niż my okoliczności. MOze sie tak zdarzyc. I o czym to świadczy ?

Gość zgadza się
Broń nas panie przed takimi "prawnikami".... Żenada.

Gość tiaaa
>> prywatnie mogę robić wszystko, zawodowo nie polecam art. 65 pkt 1 ustawy o adwokaturze. ten o nieskazitelnym charakterze.

Gość do tych wszystkich braniacych
koachanki. A co byscie zrobily na miejscu oorany? Cichutku wybaczyly zdrade mezowi i siedzialy jak mysz pod miotla? bo jeszcze odejdzie? Gratuluje

Gość vffkkfk
W razie jeżeli dalej nie rozumiesz pojęcia kwalifikacje moralne.

Gość vmvmvm
Jak mąż zdradza, to się odchodzi a nie urządza publiczną burdę:(....

"dopisujecie dodatkowe historie i mi przypisujecie, zamiast trzymać się faktów i to mi zarzucacie brak kwalifikacji... ech... logika" - może przydałaby się umiejętność czytania ze zrozumieniem, zwłaszcza prawnikowi? Czy jak spytam Cię o godzinę to stwierdzisz, że sprawdzam Twoje alibi?

Gość __++
Jak chcecie skrytykować zołze, top prosze zróbcie to w jakis sposob sensowny, bo to rece opadaja troche.. ;/

Gość fffkfkk
O tak, nasza zołza ma niewątpliwie nieskazitalny charakter.

"Cichutku wybaczyly zdrade mezowi i siedzialy jak mysz pod miotla? bo jeszcze odejdzie? Gratuluje" - lepieć obić kochankę, mężuś poszuka kolejnej :P ZS - jeśli widzi dwa bieguny to i tak sukces :)

do zołzy- będę broniła swojego klienta, tak sprawcę, jak i pokrzywdzonego nie podjęłabym się tylko obrony sprawcy zgwałcenia lub morderstwa dziecka co do wszelkich przepisów regulujących nieskazitelność, adwokatów, sędziów etc.- masz pomysły dowodowe? głupia młoda pipa jest określeniem obraźliwym, znieważenie + zniesławienie, postać kwalifikowana - za pomocą środka masowego przekazu jeszcze coś o wartościach moralnych takimi argumentami?

Gość pantonimka
A mnie się babka bardzo podoba.Potrafi zachować dystans do całej sprawy i tego co sama mówi. Wielki plus dla niej (zołzy)