Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PZU

ale mnie wszyscy wk...denerwują

Polecane posty

jak tam Ampliko się dziś czujesz, hormony buzują jak widzę? :) Zdzira ty kradzieju, nawet na grzałkę się połasiłaś :O a ja jutro jadę do przyszłych teściów, ałaaaa 😭

Gość zdzirka orencz
widelec, bieda nie wybiera😭:(:classic_cool: uuuu, ktos tu sie jutro bedzie musial duzo usmiechac:D:D

wiesz zdzira, plusem tej sytuacji jest to, że to nie pierwszy raz jak tam pojade. Ale minusem jest to, że zawsze jest tak samo. Co pół godz. pytania "Kiedy ślub" :O:O

e tam, już mi się odechciało i odpowiadać i myśleć na ten temat :) Dobrze, że majnen kawaleren ma brata i bratową w miarę przystępnych więc przynajmniej mam zajęcie :O

nie dostałeś jeszce przesyłki??:classic_cool: czy o so choci:classic_cool: zaszyfrowana była:classic_cool:

ok, ale wiesz że mnie nie można denerwować??? a gdzie mnie będziesz szukał?:classic_cool:

a to temu że jestem w cionrzy:classic_cool: juz chyba wszystkim się pochwaliłam:D jak mnie będziesz ztand wypędzał to pójde sama na ginekologia.../.../..../ jesli wczesniej mnie nie wypędzicie sami:O

a to w takim razie:D daruje tobie ta grzałkę:D niech to bedzie mój wkład na poczet tego maleństwa co sie urodzi:D Jak o ta grzałkę bedziesz dbac a dzieciak pojedzie na kolonie w wieku 15 lat to mu ja daj i zaznacz ze to od wuja ladacy z kafe:D:D

ooooooooooooo jestem wzruszona ladaco pomimo wszystko wiedziałam że porządny z Ciebie gość 🌼 ale grzałę już wysłałam:classic_cool:

adres był zaszyfrowany:classic_cool: a jaki nick proponujesz dla małej/ego pzu:D

jak kurier przyjdzie do sie dowie ze ten adres na przesyłce..ten zaszyfrowany , jeste i tak adresem zaszyfrowanym:D

dajcie???hmmmm, nie wiem czy pamiętasz moją sytuację.....