Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

do chodzących na siłownię,pomozcie

Polecane posty

Jestem szczupla,waze 52 kg przy wzroscie 169kg.Urodzilam 2ke dzieci,choc nie widać.Jednak skora na brzuchu,posladkach moze piersiach tez troche nie ta sama(choc piersi male i nie karmilam, to i tak nie sa takie jedrne jak przed ciążą.) .w kazdym razie na silowni powiedzialam trenerowi ze nie chce chudnac ale wzmocnic miesnie.Codziennie cwicze okolo 50 minut : czyli - 20 minut na rowerze,- 20 na steperze i powiedzmy -10 na biezni lub wioslach. Jakie rezultaty to przyniesie po powiedzmy paru m-cach cwiczen?? Boje sie ze spadne z wagi a tego juz nie chce,a miesnie np brzucha czy posladkow i tak sie nie wzmocnia...POmozcie,co sadzicie o takim zestawie cwiczen??

Gość hantelki
itp - idź najlepiej do instruktora

Gość hantelki
są rowerki bieżnie , stepery ... i powinna być siłownia gdzie wyciskasz na ławeczce z 200 kg :)

Gość dkdkkdkd
No oczywiście że tak, to jest zestaw na schudniecie, ty raczej powinnaś postawić na rzeźbę. Tzn że masz robić ćwiczenia siłowe, przy niewielkim obciążeniu, za to wiele powtórzeń. Ale od razu ci powiem, że stanu skóry to nie poprawi, owszem napnie mięśnie, ale na cuda nie licz. Przykro mi, ale pewnych procesów po prostu nie odwrócisz. Co nie znaczy, ze nie będziesz ogólnie lepiej wyglądać.

Gość feromeo
Brednie z tym wyciskaniem - nie chcesz chyba mieć mięśni jak paker. Wiele powtórzeń, małe obciążenie.

Gość feromeo
Ale ćwiczenia siłowe, nie rowerki i stepery.

Spoko,tak to se możemy pogadać....Może napiszcie jakieś konkrety dzieki

dzieki za pomoc.Wiec zostaja mi jeszcze cudowne kremy i moze te hantelki,juz sama nie wiem.A tak fajnie robi mi sie te zestawy cwiczen pzd i dzieki wielkie:)

Gość hantelki
wszystko co sie wyciska po 15 razy - od Twojej siły w góre - powoli !!! najlepiej po 2 serie

Ja również chciałam schudnąć poprzez siłownię,ale po niej nabrałam mięśnia i waga poszła w górę. Te 50 minut które wykonujesz,to moim zdaniem za mało. Ja samą godz to na bieżni wykonywałam,potem przechodziłam dalej. Na mięśnie brzucha to najlepsza ławeczka ni nie? Na pośladki przywodziciele i odwodziciele(łydkami,lub kostkami przyciągasz ramiona maszyny,albo odpychasz) Nie pamiętam nazwy tego sprzętu,ale mięśnie pośladków pięknie pracują,po pół roku będziesz miała jak LO he