Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć..

Pary z bardzo dużą różnicą wieku

Polecane posty

Jak Wam się układa?

Gość veeena
A ile według Ciebie to jest "duża różnica"?

Powiedzmy, że więcej niź 10 lat różnicy.

Gość ciiisowianka
u nas roznica wynosi 20 lat. duzo zalezy od charakteru ludzi, od tego ile sa w stanie zniesc. jak to w zwiazku roznie nam sie uklada, ale zazwyczaj to ta mlodsza strona (czyli ja;)) prowokuje, na szczescie starsza strona jest w miare cierpliwa :)

Gość shel25
Myslisz, ze jak wpisze ci sie 10 osob, ze jest super, to w twoim przypadku tez tak bedzie?:O 10 lat mozna jeszcze przezyc, szczegolnie jak kobieta ma 25 lat czy wiecej, ale 15-20 lat roznicy to juz geriatria i oznacza, ze kobieta powinna wybrac sie do psychologa, bo to, ze stary facet chce wykorzystac szanse na posuwanie mlodej laski jest normalne...

jedna para sie rozwiodła druga wiedzie szczęsliwe życie na obczyznie :D o sobie wiele nie mogę powiedzieć bo róznica wiekowa w moim związku to 5 lat , więc przyjmujac twoje rozliczenia wiekowe to bardzo mała róznica ,wręcz znikoma :D

Gość ciiisowianka
shel - jesli oceniasz ludzi tylko po wieku to gratulacje;)

Gość chciałbym wiedzieć..
ciiisowianka - to tak jak u nas :) shel25 - nie, nie szukam potwierdzenia, że u mnie bedzie dobrze, bo u mnie JEST cudownie. Jak to się odmienia? Jestem geriatrką? :D

Gość shel25
Oczywiscie, ze mozna powiedziec wiele o czlowieku znajac jego wybory zyciowe. Psycholog na pewno moglby wiele powiedziec o tobie znajac tylko jeden fakt - zwiazek z 20 lat starszym facetem. To nie jest normalne, aby na partnerow zyciowych wybierac sobie ludzie, ktorzy mogliby byc naszymi rodzicami.

Wiem, co taki psycholog by powiedział. W moim przypadku bardzo by się jednak pomylił :D

Gość ciiisowianka
psycholog nie powinien podchodzic do pewnych spraw stereotypowo

Gość miedzy nami jest 12 lat
roznicy i uklada nam sie bardzo dobrze. Wiadomo sa wzloty i upadki jak w kazdym zwiazku. Jestesmy ze soba 5 lat, od poczatku wiele nas laczylo a z biegiem czasu nasz zwiazek tylko sie poglebia Roznica wieku tak naprawde nie ma az tak wielkiego znaczenia (no chyba, ze jest to juz jakies ponad 20 lat to wg mnie troche duzo-ale znam i takie szczesliwe pary).

miedzy nami jest dobrze ...roznica wieku w naszym przypadku nie jest zbyt widoczna .ja jestem zbyt dojrzala a on czesto zachowuje sie jak dwudziestoparo latek :D

Gość ciiisowianka
viera- fajnego masz