Gość xxx Napisano Październik 4, 2019 Ja wygrałem 500.000zl i kupiłem kilka działek na wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Październik 5, 2019 Ściema jak nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Październik 8, 2019 Tez wygralam ale mija miesiac i kasa nie przelana. Czy ktos wie po jakim czasie wysylaja nagrode ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ Napisano Październik 23, 2019 Wysłałam 2 sms-y i dostałam sms takiej treści: Tu Kasia z Biura Loterii: czy mogę dodać Twój numer do dzisiejszych 2 losowań RMF? ...Jeśli tak, za 2,46zl odpisz: RMF...CO ZA NACIĄGANIE LUDZI!!! Pyta, czy może dodać mój nr telefonu!? po tym jak już 2 sms-y wysłałam!!! LUDZIE TO BZDURA - NIGDY WIĘCEJ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K... Napisano Październik 27, 2019 Dnia 23.10.2019 o 14:51, Gość GOŚĆ napisał: Wysłałam 2 sms-y i dostałam sms takiej treści: Tu Kasia z Biura Loterii: czy mogę dodać Twój numer do dzisiejszych 2 losowań RMF? ...Jeśli tak, za 2,46zl odpisz: RMF...CO ZA NACIĄGANIE LUDZI!!! Pyta, czy może dodać mój nr telefonu!? po tym jak już 2 sms-y wysłałam!!! LUDZIE TO BZDURA - NIGDY WIĘCEJ!!! Nie jest bzdura bo wygralem tez ponad 10 tys w tym roku tylko po wyslaniu papierow czekam juz za kasa ponad miecha i nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystian Napisano Listopad 18, 2019 Ja wygrałem ostatnio 25 tys lecz czekam na nie już 3 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Listopad 22, 2019 Dnia 18.11.2019 o 15:22, Gość Krystian napisał: Ja wygrałem ostatnio 25 tys lecz czekam na nie już 3 miesiące Czyli nie jestem sama we wrzesniu wygralam i cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pds Napisano Grudzień 20, 2019 Moja Mama wygrała:) i kasę dostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asa Napisano Grudzień 30, 2019 Dnia 20.12.2019 o 16:25, Gość pds napisał: Moja Mama wygrała:) i kasę dostała A po jakim czasie dostala ta kase ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zibi Napisano Styczeń 2, 2020 Witam! Koleżanka mojej Kobietki z pracy ma syna w grudniu wygrał 30 tyś zł w konkursie sms, tyle że musi czekać na odbiór nagrody prawie 3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roman2000000 0 Napisano Marzec 25, 2020 mam pytanie do osob ktore wygraly ile czekaliscie na przelew kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfredo1979 0 Napisano Maj 19, 2020 Dnia 25.03.2020 o 14:44, roman2000000 napisał: mam pytanie do osob ktore wygraly ile czekaliscie na przelew kasy Z tego wynika że 3 miechy to standard, ja w maju a napisali że w sierpniu będą. ja mam telefon na kartę chyba nie będzie problemu, bo rejestrowałem numer na dowód osobisty którego już nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfredo1979 0 Napisano Sierpień 18, 2020 Dnia 19.05.2020 o 23:32, Alfredo1979 napisał: Z tego wynika że 3 miechy to standard, ja w maju a napisali że w sierpniu będą. ja mam telefon na kartę chyba nie będzie problemu, bo rejestrowałem numer na dowód osobisty którego już nie mam? Potwierdzam, przelewają pieniądze dokładnie po 3 miesiącach, także nie jest to ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w zaroślach 29 Napisano Sierpień 18, 2020 Nie !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
may-atention 0 Napisano Marzec 31, 2023 ja dzisiaj wygram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach