Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

która z was używała linii kosmetyków syoss? jak się sprawdza?

Polecane posty

Gość edsssu
ja nie używałam ale jestem ciekawa opinii

Gość fhfhdhf
ja uzywalam, to po prostu zwykły szampon czy odżywka, według mnie porównywalna z całą resztą Mozna kupic ze względu na pojemnosc i cene

Gość hdjgdxghjs
chujowe sa szczególne szampon czarno-rózowy

Gość meger
jedynie odzywka w sprau -czarno-rozowa. ladnie pachnie,nic pozatym...troszke bardziej miekkie wlosy mialam,ale tak to zero roznicy;P

a ja wlasnie kupilam sobie odzywke z tej serii do objetości i jestem zadowolona nie chce aby zapeszyc bo zawsze jak cos pochwale to potem blee:P

Używałam odżywki do włosów tej firmy i byłabeznadziejna. Nikomu nie polecam, lepszy jest gliss kur

Ja kupiłam sobie szampon i odżywkę do włosów farbowanych. No cóż....dobre, włosy po umyciu są miękkie itd. ALE ten szampon ma konsystencję... prawie wody....W ogóle ale to w ogóle się nie pieni, czułam się jakbym wodę wcierała. Szampon bardzo szybko mi sie skończył, bo automatycznie jak nie mogłam wytworzyć piany na włosach, nalewałam go na dłoń coraz wiecej....Ogólna moja opinia to taka, że jakościowo dobre kosmetyki, jednak komfort używania fatalny.

Ja kupiłam sobie szampon i odżywkę do włosów farbowanych. No cóż....dobre, włosy po umyciu są miękkie itd. ALE ten szampon ma konsystencję... prawie wody....W ogóle ale to w ogóle się nie pieni, czułam się jakbym wodę wcierała. Szampon bardzo szybko mi sie skończył, bo automatycznie jak nie mogłam wytworzyć piany na włosach, nalewałam go na dłoń coraz wiecej....Ogólna moja opinia to taka, że jakościowo dobre kosmetyki, jednak komfort używania fatalny.

Gość :9
A dla mnie jest dobry. I pieni się bardzo dobrze (nie tak jak napisała koleżanka powyżej). Włosy są miękkie. Jest dużo rodzajów tego szamponu i ma duże opakowanie :)

mam odżywkę z sayossa - super pachni ;)