Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testująca_test

dwie kreski na teście ale ta jedna taka ..delikatna aż niewidzoczna!!!

Polecane posty

Gość testująca_test

Dziewczyny zrobiłam dziś test ciążowy około 16.oo jestem 10 dni po stosunku i ....wyszła mi jedna kreska bardzo bordowa a jedna taka delikatna taka ekri wchodząca w róż. Dziewczyny powiedzcie czy można to traktować jako dwie kreski ...ta jedna niby jest ale jest taka tyci tyci delikatna .Czy miała tak któraś z Was ....

Gość przyszła kwietniowka
Gratuluje ja tak miałam i obecnie jestem w 12 tygodniu ciąży ale na wszelkie ale możesz dla samej pewności dla siebie zrobić test z rana

Gość nnnnnniam
No pewnie że jest to wiarygodne. Po pierwsze 10 dni to bardzo krótki czas - hormonów jest mało więc i słaby ślad. A po drugie test zrobiony po południu jeszcze bardziej ogranicza ich ilośc. Mimo wszystko radzę powtórzyc test za tydzień, bo ponoc 50% ciąż ulega naturalnemu poronieniu przed terminem pierwszej miesiączki (nie wiem czy to prawda ale kiedyś takie coś czytałam chyba nawet na instrukcji do testu), więc nie ma co się zbyt wcześnie cieszyc.

Gość testująca_test
Boże jak bym chciała by to była prawda co piszecie. Do miesiączki mam 4 dni powinnam ją dostać we wtorek. Wiec faktycznie poczekam do wtorku i wtedy już powinna być widoczna ta druga krecha.

ja tez robilam test 10 dni po stosunku, 2 kreska byla praktycznie niewidoczna...cien cienia zrobilam wiec test digital i od razu pokazal sie wyraz 'ciaza' :) polecam taki test mniej stresu ;)

Gość fgfhhgthgt
no to jest II kreska,czy nie,bo....sama sobie zaprzeczasz piszac ze,...taka delikatna ze...niewidoczna:/ Albo jest,albo nie ma i koniec:/