Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maralletta

test owulacyjny a planowanie płci?

Polecane posty

Gość maralletta

czy miał tak ktos? z ciekawości kupiłam testy owulacyjne i zaczę?Lam robić od kilku dni wychodziły z drugą bladą kreseczką więc negatywny i myślaLam że już po owulacji ostatnio była bardzo wcześnie, więc zielone światło i kochaliśmy się wczoraj natomiast dzis zrobiłam jeszcze raz owulacyjny i ku mojemu zdziwieniu 2 grube krechy czyli owulacja przede mną czy w takiej sytuacji mam szanse na córkę skoro kochałam sie wczoraj czy 2 doby przed poczęciem to za maló by wymęczyć męskie plemniki, być może nie zajdę i też bedzie dobrze tak aby pytam,-dzieki

Gość szczerze to
nie wiem czy dwa dni starczy przed owulacją aby była dziewczynka,

Gość szczerze to
nie wiem czy dwa dni starczy przed owulacją aby była dziewczynka,

Gość moralettta
nikt nie wie❤️

Gość wiem że 4 dni starczy na pewno
:)

Gość ajaaaa
a ja wiem ze czasem jeden dzien wystarcza , prowdzilam wykresy temperatur , i obaserwowalam wiele z nich bardzo duzo kobiet nawet kochajac sie dzien przed owulacja ma coreczki :) ja sama planowalam corke , i kochalam sie wlasnie tak jak ty zaraz jak pojawily sie 2 takie same kreski , nastepnego dnia tez byly 2 , a kolejnego juz jednabyl bladsza , co bedzie jeszcze nie wiem jestem w 11 tyg :)

Gość ajaaa
kiedys zadalam takie samo pytanie na forum dziewczyna napisala ze kochala sie wlasnie zaraz jak pojawily sie 2 te same krechy i ma corke :)

Gość przed owulacja dziewczynka
w sama owulacje i po chlopczyk :) ehhh tam byleby zdrowe :P

Gość my z mężem
marzyliśmy o córce, jednak od początku wiedziałam, ze to chłopczyk i jest chłopak. teraz myslimy o 2. dziecku i marzymy o chłopcu;-)

Gość maraletta
dzięki mamy, powiem tak rano robiłam test owulacyjny kreska druga słaba a kochałam sie 12 godzin po tym więc nie wiem czy już wtedy nie było 2 jakbym zrobiła np po 12 godzinach jeszcze raz chyba że jeak zrobimy test owulacyjny i wyjdzie słaba kreska to znaczy że na pewno przez 24 godz nie bedzie owulacji? następny test zrobiłam po 24 godz a 12 godz od stosunku i były dwie grube natomiast po następnych 24 godz już nie było drugiej kreski czyli maksymalnie owulacja u mnie mogła twać 36 godzin na to wygląda lub tylko 24 jęzeli faktycznie test pokazuje na najbliższe 24 godz więc wydaje mi się że szanse są małe jak na dziewczynkę