Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje w HP

Dziewczyny informatyków. Zakładam topic!!!

Polecane posty

Gość kobieta majora
text o koszuli...oblesny :P to tak jak bym napisala, ze robie sie mokra gdy widze swojego w mundurze :D koszula w krate rzeczywiscie megasexi :P :P

Gość aabbbccffg
a moj maz ma zone informatyka :) czyli mnie ;) i nie mam ani jednej z tu wymienionych cech!!! genaralizujecie... na cale multum kolegow, ktorzy ze mna studiowali moze z 10 posiadalo coniektore wymienione cechy... to jakis stereotyp informatyka...

To zależy jaki informatyk jeśli o zarobki. W Polsce nie są zbyt duże dla informatyków, nie są adekwatne co oni robią ile zdrowia ich kosztuje (oczy, narażenie na chorobę kręgosłupa)

Gość zona informatykaa
Nie powiem ile maz zarabia, ze wzgledu na obowiazujace go klauzule, ale jest tego na tyle, ze nie mielismy problemu z wybudowaniem domu. Oczywiscie na kredyt 20 lat.

Gość kobieta majora
konkretnie, ile np? bo cos mi sie wydaje ,ze panie przesadzaja z tymi duzymi zarobkami :P

Gość kobieta majora
rzeczywiscie sztuka wybudowac dom na kredyt, moj facet postawil dwa domy w samej stolicy :P dzis co 4ta osobe stac na kredyt

Gość psve
Nie kazdy informatyk zarabia duze pieniadze. I ciekawe, czy jak jedna z drugą poznaja informatyka i nagle sie okaze, ze jego pensja wcale nie jest taka duza, to czy jednak z nim beda, czy znajda sobie kogos innego.

Gość kobieta majora
wlasnie.... nie kazdy informatyk pracuje w duzej firmie lub sam jakas otwiera. :P

Gość dcjdpsdm
Informatycy duza zarabiaja? Dzis widzialam ogloszenie z Wa-wy dla informatyka, podane jako "atrakcyjne wynagrodzenie" i oferowali 2000 brutto :D

jak jestesmy przy temacie zarobkow-znajde cos dobrze platnego po skonczeniu studium technik-informatyk?:P wzielam dodatkowo bo za free plus oczywiscie moje studia

Jeżeli ogłoszenie było dla "informatyka" to ja się nie dziwie :) W tej branży liczy się specjalizacja.

Gość kobieta majora
pachnie bajka z tymi zarobkami :P

Gość stary zgred
ewelus jak masz ladna buzke to znajdziesz-robienie za materac dla jakiegos ciotowatego informatyka

Gość dcjdpsdm
Chodzilo o programiste jakiegos jezyka, nie pamietam jakiego:P

No widzisz, to też zależy sporo od języka. Z drugiej strony zarobki w Wawie spadły na... ryj.

Gość kobieta majora
dziwne... wg mnie duze zarobki to np 5-7 tys na reke

Gość dcjdpsdm
To jak chodzi o jakis konkretny jezyk czy specjalizacje, to ile procent informatykow akurat bedzie sie znalo? 10%? Bo jak wiecej to wtedy bedzie duza konkurencja i place tez beda leciec w dol. Wiec ogolnie tez mi sie nie chce wierzyc w te zajebiscie duze place.

Gość roman j.
pierdocza farmazony durne babska ,zeby jakos usprawiedliwic zwiazek z facetem-cipa, ktory caly dzien gapi sie w monitor... :P

Gość 5-10tys to standard
Kto zarabia mniej to pewnie jest z jakiejs prywatnej szkolki, albo ze slabych panstwowych. Po pw, pwr agh krakow, i uniw jag,wro,warsz,pozn,tor nie ma problemow z praca i zarobkami, no ale to uczelnie na wysokim poziomie nauczania, ksztalcace tak potrzebnych inzynierow, ktorzy po skonczeniu reprezentuja wysoki poziom wiedzy z zakresu dziedzin scislych i technicznych.

Gość kamil1984
Zadziwiające jest to co piszecie;) Jestem informatykiem, studiowałem zaocznie na uczelni Państwowej. W tym czasie pracowałem już 3 lata w zawodzie. Jestem projektantem.Mam 25 lat. Jeżeli chodzi o zarobki to idzie zarobić 5-10 tys/mc. Trzeba tylko chcieć. Błędem jest też stwierdzenie, że trzeba siedzieć cały dzień przed monitorem. Jak ktoś jest dobry to zarobi tyle nie pracując nawet po 8h dziennie. Faktem jest, że trzeba się ciągle dokształcać i być samodzielnym. A co do kobiet, które rzekomo są z informatykami dla pieniędzy:) Hmm...kobiet nie można zbytnio rozpieszczać bo potem na głowę wejdą co nie oznacza, że nie powinno się ich uczuciem otaczać. Pieniądze to nie wszystko.

Gość fcvfdgfd
e... podałaś cechy, których mój facet-informatyk nie posiada lubi pichcić:) (dzisiaj łazanki robi) bardzo wylewny, mimo bycia informatykiem lubi dyskutować na inne tematy- literatura, muzyka, film itp nie kupuje sprzętów wartych tysiące-wszystko to ma w pracy lubi wychodzić z domu, nie spędza wolnego czasu wciąż przy komputerze (zdarza mu sie, ale nie więcej niż mnie) jedyne co się zgadza-to zarobki-fajne:D ma wieeeeeelu znajomych, wciąż się z kimś spotykamy

informatycy hahahaha, prawdziwi z nich faceci nie ma co - zamuleni, wątłe albo otyłe życiowe ofermy, wężsi w klacie niż w pasie, o obwodzie bicepsa równym mojemu nadgarstkowi :D tępiłem takich w liceum :D

Ależ nieprawda! :) Ja z moim informatykiem kochamy bungee. A on baardzo dlugo trenowal lekkoatletyke, koszykówkę, piłkę nożną itd., co teraz owocuje jego mięśniami :D Ogólnie twierdze, że on jest normalnym facetem, z bzikiem na punkcie Japonii i RPG-ów, ale to taki mały minus :) W końcu on akceptuje moją manię zapełniania szafy ciuchami :D

Gość kamil1984
Mylisz się:) Mam 43 w bicepsie i od 3 lat uprawiam kulturystykę więc raczej wątły nie jestem:)

Gość hihihih2
a ja kocham informatyka i byl najlepszy w lozku , po prostu boski!!! i tak bedziemy razem :)

Gość kamil1984
Nie musisz wierzyć, nie jest to dla mnie istotne żebyś wierzył. Mam 177 cm wzrostu i ważę 90 kg. Jestem zadowolony ze swojego wyglądu.

Gość do Jarrek_84
i popatrz jak skonczyles. Jako zwykly robolek :D Nosisz cegly na budowe domu takim informatyrzynom :)