Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona i samotna

Niedziela a ja sama w domu z chorym dzieckiem

Polecane posty

Gość znudzona i samotna

Siedzę i się nudzę, mały albo marudzi, albo zajmie sie i bawi, albo psoci. Mąż w pracy, wróci dopiero jutro, a ja sama, nawet nie mam pomysłu co robić kiedy mały nie wymaga mojej uwagi. W telewizji mam 2 kanały, mieszkanie wysprzątane, zresztą co w niedziele jest do roboty. Mały chory, nie mogę iść z nim na spacer bo bardzo gorączkuje.

Gość znudzona i samotna
to masz jeszcze gorzej... chyba, bo ja w tej chwili wolałabym wyjść do ludzi gdzieś

Gość a nie możesz
zaprosić jakieś koleżanki/sąsiadki na pogaduchy? :)

Gość ja w niedziele w domu
z chorym dzieckiem-6ta rocznica slubu a maz napierd ala od ran na komputera w swoja ulubiona gre

Gość a nie możesz
oj mu to jeszcze śpi.. wczoraj się upił i zjarał.. oczywiście nici z naszych współnych planów dt. romantycznego i miłego wieczoru, bo POSZEDŁ SPAĆ! :O

Gość znudzona i samotna
moje wszystkie blizsze kolezanki tez maja male dzieci, nie zaprosze ich chyba zeby maly angina pozarazal. tu gdzie sie przeprowadzilam nie mam blizszych kolezanek, same znajome z piaskownicy, kilka lat starsze z wiekszymi dziecmi

Gość a nie możesz
miało być: mój a w co Wasi faceci grają? bo mój w jakieś zabijanki przez neta :O

Gość znudzona i samotna
ja mam 28 lat, czasem uje sie juz jak stara babcia z tym moim chlopem, a czasem jakbym z 18 dopiero miala;-)

moj w zabijanki ale glownie w Guild Wars czy jakos tak - z kolesiami napierdalaja i jeszcze sie drze do nich przez mikrofon.. teraz sobie spi a ja niedlugo musze sie szykowac do wyjscia

Gość a nie możesz
oj angina :O co roku na nią choruję, obowiązkowo latem :O a nie jem zadnych lodów (bo nie lubię takich słodkości), nie piję zimnych napoi, a i tak rok w rok choruję :O może coś dobrego upieczesz? jakieś zajęcie sobie znajdź.. kwiatki poprzesadzaj, porozwiązuj krzyżówki, sudoku.. ?

Gość ja w niedziele w domu
lineage

Gość to może sobie jakiś film
pooglądaj albo książkę poczytaj

Gość znudzona i samotna
moj jak przed komputerem to na bank na you toube

Gość a nie możesz
yhh... ale niedziela zapowiada się u mnie beznadziejnie :O mój jeszcze śpi, ja się obudziłam, bo niewyżyta jestem (taaa... :O), on chrapie w najlepsze.. zasnąć nie mogłam i tak od 7 rano koczuje! :O

Gość znudzona i samotna
krzyzowek nie mam. Wczoraj skonczyłam czytac seks w wielkim miescie. Nasze wszystkie ksiazki kilka razy przeczytane, e-boki tez. Nawet maly usnal, to mnie nie zaczepi.

Gość znudzona i samotna
Jak już pisalam w tv mam 2 kanaly, a z filmow to u nas tylko horrory, ktorych nie cierpie. Brakuje mi kolezanek w nowym miejscu zamieszkania

Gość znudzona i samotna
ja z chomika sxciagam, ale po przeczytaniu kilkakrotnym kasuje. Teraz mam wojne polsko-ruska, ale nie przemecze jej chyba

Gość a nie możesz
no pogoda ładna, przyznam.. ja już mam dosyć spacerów, bo ostatnio sporo się szwędaliśmy tu i ówdzie. Wolałabym pójść do kina albo na obiad do jakiejś restauracji.. ale niestety to nie wyjdzie (funduszów brak :O)

Gość a nie możesz
a gdzie autorko mieszkasz jeśli można wiedzieć? :)

Gość znudzona i samotna
ostatnio czytalam z takich co mi sie podobały 'po slowiczej podłoze', ale to w formie ksiazki, nie e-boka. Odloze malego to 2 rece bede wolne miala do klawiatury

Gość znudzona i samotna
na koncu swiata, tak pod ruska granica prawie, z 10-15 km od granicy

Gość a nie możesz
ojoj, to ja w centrum Polski mieszkam, heh.

Gość znudzona i samotna
Pogodę mam piękną, w sam raz na spacer, tylko wyjść nie moge, lekarz nie kazał, a poza tym małemu chyba się nie poprawia, wydaje mi się, ze mu gorzej. # dni je antybiotyk, a ma brac 6, czyli już powinna być poprawa?

Gość a nie możesz
powinna być poprawa, aczkolwiek nie radzę wychodzić z dzieckiem od razu na spacer po anginie.. Ja sama anginę "przeleżakowuję" dwa tygodnie. Jedynie ostatnio lekarz już mi dał tak końską dawkę antybiotyków plus zastrzyki (miałam 39,7 st. gorączki), że po 3 dniach nie było ani śladu po chorobie.

Gość znudzona i samotna
3 dni bierze miało być. Ja mam tu niedaleko 2 kuzynki i każda ma 2 dzieci i z nimi praktycznie tylko utrzymuję kontakty, a koleżanki mam za daleko zeby task sobie na co dzień utrzymywać kontakty. Wszyscy praktycznie maja teraz po 2. dziecku, a ja dopiero pierwsze, nie mają dla mnie czasu, zajęte dziećmi, aj przy 1 wg nich mam luzik.

Gość znudzona i samotna
no właśnie ja nie wychodzę z małym. Ma antybiotyk duracef i nie widze poprawy, raczej pogorszenie. On ma uczulenie na Augmentin, jak dostał ten lek kiedyś na anginę to już po 2 dawkach gardło było czyste, za to wysypka i biegunka. Najgorsze, ze w tym miesiącu co tydzień będę sama, bo służba za służbą. Na dodatek mój mąż to domator, ja w sumie też, ale od czasu do czasu chciałabym gdzies wyjść, a jemu się nie chce, albo kasy nie ma, ale sobie na koncerty nie żałuje i jeździ.