Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1509

dziwne bole glowy w ciazy pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość monia1509

witam mam pewien problem i zastanawiam sie co mi moze dolegac tak wiec w skrocie jako dziecko mialam napady boli glowy poprzedzone nachodzaca mglieka na oczy potem mialam dlugo spokoj i jakies 5 lat temu znow sie to pojawilo ale jednorazowo teraz jestem w ciazy i bol wrocil raz 3 miesiace temu i wczoraj zazwyczaj odrazu bralam tabletki na bol glowy i szlam spac wczoraj nie polozylam sie bo nie mialam mozliwosc i najpierw byla wlasnie mgilelka ze wiele nie widzialam mdlosci zaburzenia myslenia mowilam calkiem co innego niz chcialam zapomnialam imnienia coreczki mojej przyjaciolki wogoe nie szko sie ze mna dogadac potem zdretwiala mi reka a nastepnie polowa twarzy wlacznie z jezykiem a potem niemilosierny bol glowy zastanawiam sie czego to moga byc objawy a poniewaz jestem w 6 miesiacu ciazy to jakos boje sie biegac po neurologach tylko pytanie czy to co we mnie siedzi nie zagraza mojemu malenstwu prosze opomoc moze ktos tez ma takie objawy z gory dziekuje

Powinnas się zgłosić do lekarza jak najprędzej. Może wystapić np. zakrzepica, co jest bardzo niebezpieczne.

Gość monia1509
tak wiem ze moze to bbyc niebezpieczne tylke te bole juz kiedys u mnie wystepowaly