Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiety dwulicowe

Trawa bardziej zielona u sąsiada - jakie kobiety są naprawdę! Ku przestrodze.

Polecane posty

Gość na kafeterii nie ma juz kobiet
kafeterie opanowaly gimbuski

Gość zgadzam sie z autorem

Gość atkamężatka
Ja wyszłam za mąż po 6 mies. znajomości. Bardzo byłam zakochana i nie ukrywam, że dzidziuś był w drodze. Było bajkowo. Na początku. Potem były problemy - kto ich nie ma? Ale trzeba się nauczyć, że nie jesteśmy już odzdzielnymi ludźmi, że jestem ja, obok on i jeszcze dziecko. Teraz stanowimy rodzinę. Musimy się troszczyć o siebie nawzajem. Było mi momentami bardzo ciężko. Dwójka dzieci rok po roku, On czasami często całymi dniami w pracy - ktoś musi a ja sama z maluchami bez babci czy cioci w pobliżu do pomocy. Były momenty, że mówiłam mu, że odeszłabym od niego, gdyby nie było dzieci. I teraz cieszę się, że dzieci były:). Wspólnie rozwiązaliśmy problemy, rozmawiamy o wszystkim co nas gnębi. Warto popracować nad związkiem, bo to coś pięknego. Między nami jest teraz i przyjaźń i miłość.Dzieci podrosły, bardzo je kochamy, nasza rodzina jest pełna ciepła. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojego M. I nie wyobrażam sobie aby robić jakiekolwiek rewolucje. Może poza rewolucjami w sypialni, bo tam nie może się wkraść nuda:D. Nie zdradziłabym męża, nie pozwoliłabym sobie na to, aby stracić całe moje szczęście, coś, na co wspólnie 9 lat pracowaliśmy i pracujemy nadal każdego dnia.

Gość ja bym cie wykopal
z domu, gdybys mi takie cos powiedziala

Gość atkamężatka
Ale mąż mnie nie wykopał:P zresztą on powiedział mi tyle przykrych słów i tak mnie traktował, że byłam w bardzo złym stanie, miałam depresje. Oboje musialiśmy "dojrzeć". I warto było. Jak jest źle warto popracować, ale muszą to zrobić obie strony, oboje muszą chcieć i się postarać.

wróciłam z wakacji na dwa ostatnie dni remontu. Robotnik żonaty i dzieciaty. Ostatnie fuchy bez pomocnika, spoko gość ogólnie, opowiadał o zonie, synach - i co? powiedział, ze mam szczery charakter, ogólnie mu sie podobam i propozycyjka, a widział mnie z trzeci raz w zyciu. i to propozycyjka po rozmowie, a nie z punktu Autor topiku ma doświadczenie z mężatkami, a ja - gdybym nagrywała propozycje napalonych zonkosi, mogłabym mieć jakis dodatek do pensji z szantazu:) rzy..gać za przeproszeniem mi się chce jak słysze te gadki o zmianach w kobietach po urodzeniu dzieci ale właściwie nie uważam z tego powodu, że wszyscy faceci sa tacy. choć moje zaufanie czasami siada - prywatnie to moga byc fajni męzowie i ojcowie, i może nie wszyscy myśla chuu..jem??? ;) traktuję w związku z tym swój zwiazek jako coś wspaiełego, ale do momentu, az M. nie bedzie potrzebował nowych wrażeń, zabrałabym wtedy ze sobą tylko dobre wspomnienia i papa (w koncu nie mamy wspólnych dzieci, ani kredytu, tylko, jako to mówią Czesi, laska:D)

Gość zgadzam się z asiulą
W przypadku mężczyzn to stan chroniczny, permanentny

Gość atkamężatka
Oj nie straszcie, bo jeszcze pomyślę, że mój też taki:O

Gość do asiuula
a co moze soba reprezentowac robotnik? To prymitywni ludzie.

Gość mhhmmhhm
tak tak, baby są be i tylko dla nas trawa sąsiada zawsze bardziej zielona...niech wam będzie....Wy tez święci nie jestescie...sama teraz mam sytuacje, gdzie zaczynam coś z człowiekem, niby ok, zachwycony moja osobą, przychodzi, spotykamy sie,smski itd... i bleble...ale pojawia się nagle inna niunia i co? i nagle juz nie jest zainteresowany- najgorsze jest to, ze nadal podtrzymuje naszą znajomość- pewnie tylko po to, by ewentualnie miec gdzie wrocic....faceci!!!

Gość zgadzam sie z autorem topicu

Taaa,robotnik jest prymitywny.A prezes wielkiej firmy to tylko jest zaburzony emocjonalnie?Skąd takie podziały?Zasada jest ta sama tylko stanowisko inne.