millek26 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 hej dziewczyny czytam Was caly czas ale teraz nie moge wiecej sie udzielac bo praca i szkola ale juz jutro mam wolne i napisze jak mi idzie a idzie nie najlepiej z dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi555 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 NO JA DECZKO WCZORAJ NAGRZESZYŁAM NA NOC;(( HMM imprezka mała była, ale od dziś już będe sie ograniczała, na śniadanie zjadłam 2 kanapeczki z ciemnym razowym chlebem, chudą polędwiczką i paprykę, wypiłam już 2 kawki/bez mleka i cukru/ na obiadek pewnie zrobię rosół lub pierś z dużą ilością suróweczki! na pewno nic na kolację nie zjem!!! a jak u was idzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 hej:) nie pisalam dlugo bo mi intwernet nie dzialal:( dzisiaj na wadze 57 wiec kilogram mniej, juz mam motywacje. Dzisiaj ide sie zapisac na fitness, na razie raz w tygodniu bo studia zaczynam w czwartek Ja dzisiaj po 9 sniadanie zjadlam: bulka pelnoziarnista z pomidorem i czerwona herbata do tego mam zamiar od polowy pazdziernika zaczac biegac i wprowadzic ten plan 10tygodniowy w zycie i brzuszki codziennie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka_c 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Witajcie dziewczyny mogę się przyłączyć?Jak w stopce muszę stracić 5kg.Próbuję od paru tygodni,a waga stoi w miejscu.Tyle ze jeszcze wczesniej straciłam 4 kg wiec to pewnie dlatego.Może jak będę się tu dzielić wynikami to będę mieć większą motywację.Myślę żeby się wspomóc jakimś preparatem,myslałam o therm line 2 ,choc opinie na jego temat są skrajnie różne więc sama nie wiem czy warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Hej :) Ja dzisiaj zjadłam 1 deseczkę z pasztetem , wypiłam kawkę , teraz zjem 2 gotowane pałeczki z kurczaka...mmmmmmm uwielbiam gotowanego kurczaka :D, potem znowu kawka :p no i do wieczora jeszcze może jakiś owoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 a o 11 kawe i 4 delicje zjadlam teraz skonczylam jesc salatke warzywna, a w planach jeszcze dzisiaj zupa pomidorowa i placki ziemniaczane:/ zjem ich tyle zeby sie nasycic i juz nic wiecej na dzisiaj, tylko herbata i woda chyba nie bedzie az tak zle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Hej:) U mnie nienajgorzej; zauważyłam tylko, że dzieje się ze mną coś dziwnego...Zwykle nie przekraczam 1300-1400, ale jeśli wieczorem nie czuję ssania w żołądku, mam wrażenie, że się przejadam... Kurcze, to chyba dobrze że głodna nie chodzę...Tylko że wtedy waga nie spada - mimo iż ćwiczę... Ale co tam, jak utrzymam te 64 to i tak będzie super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka_c 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Nie no masakra...miałam zacząć od dzisiaj ale się pochrzaniło,zatem mój pierwszy dzień będzie jutro.Kupiłam sobie therm line 2,zobaczymy co z tego będzie,może doda mi trochę energii bo z tym u mnie naprawde kiepsko.Pozdrawiam wszystkie odchudzające się Kafeterianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Hej :) Dziś niestety waga bez zmian :O a może stety-- nie poszła przecież w górę :D:D:D A dziś robię dzieciom naleśniki...no i chyba się skuszę na dwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ważyć 52 kg. Napisano Wrzesień 30, 2009 Hej dziewczyny;) Nie odzywałam się.. bo okazalo się (wczoraj) że jestem w ciąży.. ;) Wsumie to nadal dla mnie szok.. no ale ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę o 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Hej dziewczyny Nie odzywałam się.. bo okazalo się (wczoraj) że jestem w ciąży.. Wsumie to nadal dla mnie szok.. Także muszę zakończyć odchudzanie.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 G*R*A*T*U*L*A*C*J*E :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walczę o 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Graa dziękuje;) ehh a taki plan odchudzania miałam, już tak dobrze mi szło;) a tu dwie kreseczki.. :) Pozdrawiam i życzę sukcesów w odchudzaniu i osiągnięcia celu wagowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poluś88 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Siora (Daria23) wybieramy sie jakiegos dnia na basen???? Mam chęć !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 30, 2009 Witajcie dziewczynki ;) Przepraszam za moją długą nieobecność, to już się więcej nie powtórzy :) Walczę o 52 kg- no to gratuluję:) To Twoja pierwsza ciąża?? Ja już mam jedną dzidzie-syna (22 miesiące) i tak bardzo bym chciała mieć już następne, ale niestety nie stać nas narazie na drugie :( Polus- Oszalałaś? Po pierwsze ja nie umiem pływać:P a po drugie ,zapomniałaś o mojej nodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poluś88 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 uhhhh przestan no!! nie musisz umiec plywac....grawitacja w wodzie jest wspaniala :) a noga sie nie przejmuj nic tam juz prawie nie widac!! no daj sie namowic plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 30, 2009 A kiedy niby chcesz iść na ten basen hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poluś88 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 No nie wiem...moze jakos na dniach....plissss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 30, 2009 No nie wiem, jeszcze się zobaczy :P I co ja będę robić w tym basenie skoro nawet pływać nie umiem ? Wiara będzie się na mnie patrzeć jak na wariatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka_c 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Witam wszystkich,jakos przetrwałam ten dzień,mam nadzieję że już nic więcej nie wezmę do ust.Zjadłam dzis:sałatkę z serem feta,duży kefir i jabłko.Mam nadzieję że jutro nie rzucę się na jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 30, 2009 A coś ostatnio mam wielki apetyt i co chwile bym tylko jadła :( Podsumowane dna: śn-3 skibki chleba "4 ziarna" z fromagiem czosnkowym+4 cukierki mieszanki teatralnej (jak nie ma słodyczy w domu, to wszystko jest ok, ale jak są to powstrzymać się ne potrafię :( )+herbata zielona ob-miseczka zupy grochowej+2 skibki chleba"4 ziarna" podw-ok 20 śliwek :/ hahaha to sobie zaszalałam+kawa bez cukru kol- 3 skbki chleba z szynką z indyka+herbata zielona Matko Boska, jem tyle co kobieta w ciąży :O Zdecydowanie jem za dużo chleba, muszę to zmienić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Ja dziś 1350 - 1400 max; ostatni posiłek przed 18; po 18 tylko pół szklanki maślanki... WIęc chyba nienajgorzej:) Mama upiekła babkę i spróbowałam pół plasterka...W sumie nie powinnam, ale to mi wystarczyło. I stanowczo za dużo kawy piję...ALe kawa z mlekiem zabija pierwszy głód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Październik 1, 2009 Wam wszystkim!!! Ja muszę przyznać,że coś ostatnio przechodzę kryzys :O cały czas chce mi się jeść :( martwię się ,że szybko wróci mi waga od której zaczynałam dietę :O oby nie!!!!!!!!!! Przyłapałam się na tym,że wciąż coś podjadam, a to chyba jest najgorsze :( No ale dość stękania, teraz muszę znów zacisnąc pasa i przetrzymać :P mam nadzieję ,że wszystko będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poluś88 0 Napisano Październik 1, 2009 Dziewczyny!! Apelacja!! Namówcie Darie23 (to moja siostra :) ),zeby dala sie wyciągnąć na basen :) plisssssssssssssssss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 1, 2009 A ja dzisiaj na śn-3 skibeczki chleba z szynką z indyka+1 cukierek mieszanki teatralnej+2 biszkopty+herbata zielona+kawa bez cukru ob-sałatka nskokaloryczna (trochę taka mizerna ale jest :P) z 1 pomidora, 1 malutkiej cebulki i ogórka świeżego+herbata zielona na kolację zjem 3 skibki chleba z serkem ze szczypiorkem i pomidorem i ogórkiem świeżym+ jeszcze 1 herbatę zieloną i mam nadzieję, że już więcej nc nie zjem, a wieczorem zamierzam trochę poćwiczyć brzuszki, tym razem chcę dojść do 350 :P ggraa- mam pytane, jak wstawiasz te emotikonki? Poluś88- mogę iść na basen tylko powiedz mi co ja tam będę robić skoro pływać ne potrafię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Październik 1, 2009 hej:) dzisiejsze menu: SNIADANIE-3 kawalki chleba z twarozkiem pomidorem i ogorkiem Ii snaidanie- budyn OBIAD talerz zupy warzwnej.... zobaczymy co dalej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Październik 2, 2009 dziewczyny!!!!!! Ja dzisiaj rano płatki z mleczkiem , kawusie- bo bez niej ani rusz:P na obiad delikatny rosołek,ale też i placki ziemniaczane ( niby dla dzieci, ale nie wierzę ,że się nie skuszę :P), a do wieczora jeszcze coś się wymyśli :D byle nie podjadać ,a z tym jest ciężko Daria23 jeśli chodzi o emotikonki to wisujesz pomiędzy kwadratowy nawias -- słowo np. kwiat i masz niebieski kwiatuszek ,np. czesc i wyskakuje rączka itd... powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Październik 2, 2009 dziewczyny!!!!!! Ja dzisiaj rano płatki z mleczkiem , kawusie- bo bez niej ani rusz:P na obiad delikatny rosołek,ale też i placki ziemniaczane ( niby dla dzieci, ale nie wierzę ,że się nie skuszę :P), a do wieczora jeszcze coś się wymyśli :D byle nie podjadać ,a z tym jest ciężko Daria23 jeśli chodzi o emotikonki to wisujesz pomiędzy kwadratowy nawias -- słowo np. kwiat i masz niebieski kwiatuszek ,np. czesc i wyskakuje rączka itd... powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka_c 0 Napisano Październik 2, 2009 Ja wczoraj zawaliłam sprawę...ale naprawiam to.Dzis na sniadanie była jajecznica z 2 jajek i pomidor,potem pół godziny jazdy na rowerku stacjonarnym.W ogóle to zbliża się okres i czuję się fatalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 2, 2009 dziewczyny no mi wczoraj nie poszło za dobrze, po perwsze nic nie poćwiczyłam :( a po drugie po obiedzie nażarłam się chleba i to aż 4 skibki razowca :( mam nadzieję, że dzisiaj mi pójdzie lepiej bo jak na razie, to tylko wszystko psuje. Takim sposobem to znów będę wyglądać jak kaszalot. Dzsaj na śn zjadłam 4 skibki razowego z serkem ze szczypiorkiem i pomidorem+herbata zielona+kawa bez cukru na obiad ne długo zjem z 10 pierogów z serem i truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach