Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko sie zszokowalam

Moj facet powiedzial wczoraj do mnie w łóżku....

Polecane posty

Ty dziwko...:O w momencie kiedy kochalismy sie na jezdzca..i naprawde mu sie podobalo, mnie zreszta tez, bylo inaczej niz zwykle i moze mu sie to zwyczajnie wyrwalo? pozniej przeprosil i powiedzial ze bylo mu tak dobrze ze nie kontrolowal sie po prostu, niby sie tym nie przejelem ale jakos mi tak dziwnie ;) moze bylam zbyt..odwazna w lozku? zdarzylo Wam sie tak powiedziec?

Gość egeszegee
hm zalezy kto ci lubi ale jak by moj maz tak powiedzial do mnie to bym nie byla zadowolona a ile sie znacie?

Po prostu sobie fantaziował a w trakcie największej rozkoszy, którą mu dałaś wyrwało mu się nie chcący :P Nie było to na pewno miłe ale nie ma co się złościć bo przecież w normalnych, stabilnych sytuacjach tak do Ciebie nie mówi.

jestesmy razem..5 lat :D rozne rzeczy sobie mowimy w lozku, ale nigdy nie padl az tak ciezki kaliber :D i dziwnie sie troche poczulam :O

Gość gallonnzo
no i co? przeciez przeprosil nie

znamy sie 2 lata. W sumie to mial racje jestem dziwka, daje za kase na boku

Gość a ja chciałabym żeby
mąż do mnie tak mówił, ale on nie jest aż tak odważny, chociaż już mu mówiłam ,że rajcują mnie takie słowa

pan mietek - palacz z bokliskiej kotłowni- jak bierze mnie w palarni na workach po cemencie, to mówi do mnie szmato - to jakos mnie nie rusza.

ja tez lubie kiedy mówi do mnie ale nigdy nie padaly slowa takie jak dziwka czy kurwa..:O

Gość Tony_Men
Jeśli nie miał racji, a tobie się to spodobało to w czym problem.

chyba w tym problem, ze mial troche racji....

Gość lekko sie zszkowalam
nie miał racji ;) z jednej strony mi sie spodobało, z drugiej lekko wybiło mnie z rytmu ;) a tak powaznie pisząc - zastanawiam sie czy powiedzial to tak po prostu...czy moze zachwywalam sie zbyt..perwersyjnie?! ale nie wydaje mi sie zebym zrobila cos szczedolnie..nieprzyzwoitego. Dlatego pytam Was, glownie facetow - czy zdarza Wam sie tak powiedziec, zupelnie niechcący?

o kooorrrrvvvaaa!!!! rozkladanie wszystko na czynniki pierwsze nawet jak nie ma czego rozkladac - jakie to babskie. powiedzial, bylo mu dobrze i chooj wiecej sie liczy.

Komediant :) no babskie bo kobietą jestem ;)

Gość Maja 03
Robisz wielkie halo o prawdę. pewnie wie o wszystkim a tak się składa, że taki mówi o takiej co za pieniędze daje

Gość onekonek
Ja do żony mówię ty su***ko i chyba jej sie to podoba

Gość a ja mowie
do suki 'żono' i za cholere nie wie o co biega, merda ogonem tylko

Gość udjhufe
a może to jego fantazja,a zawsze sie wzbraniał przed tym.....mnie bardzo podnieca jak wyzywa mnie od dziwek w łóżku ;)ale to trzeba umieć rozdzielić bo na co dzień w normalnych sytuacjach słyszeć bym tego nie chciała a w łóżku jak najbardziej :P

Gość Maja 03
Najlepiej zapytać się męźa dlaczego tak powiedział i będzie wszystko jasne ( jeśli powie prawdę ) Amoże chodzi na masaże i w amoku zapomniał gdzie jest i z kim ?

Gość Maja 03
Najlepiej zapytać się męźa dlaczego tak powiedział i będzie wszystko jasne ( jeśli powie prawdę ) Amoże chodzi na masaże i w amoku zapomniał gdzie jest i z kim ?

Przestań mała. Od zawsze mam grono kolegów i gadają ze mną o wszystkim. Jeden wprost powiedział, że zawsze, jak się seksuje ze swoją, to myśli "Dobra jesteś, dziwko, ssij, suko" itp i nie dlatego, że jej nie kocha, tylko dlatego, że zawsze miał fantazję, żeby poużywać wulgaryzmów w łóżku.

Gość Maja 03
Nieco zszokowana ma męża i to z nim powinna rozwiewać wszelkie wątpliwości dotyczące ich współzycia a nie na forum publicznym, gdzie co głowa to inna opinia. Do tej pory pewnie nie wie dlaczego tak powiedział

Gość Tomaszekk
Bo dziwka w łóżku jest spucio :-)