Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

Gość robcie sobie co chcecie
ale sa faceci, ktorzy nie mieli wielu partnerek i im to bedzie przeszkadzac. a wyzwolona mozna poznac i da sie to zrobic. dlatego trzeba szukac dziewczyny o w miare konserwatywnych pogladach. uwazam, ze jak dziewczyna slucha techno, bardzo duzo imprezuje, popala trawke, cpa, jest za paradami rownosci, za aborcja, ma lewicowo-liberalne poglady itp. to przewaznie cos na sumieniu ma

Gość taki jeden facett
Wasz zwiazek sie rozpadl bo nie bylo miedzy wami milosci. Zauroczenie minelo i zaczela sie szaraz rzeczywistosc. Wszystko co opisujesz dalej jest tylko konsekwencja tego.

Gość facet masz rację
Ja oceniam tylko to co przeczytalem. Uwazam ze akurat w takich osiagnieciach jak licytowanei sie kto wczesniej zaczal uprawiac seks i ilu mial partnerow nie jest akurat powodem do dumy.

Gość pani psychologggggg
robcie sobie co chcecie- hahaha wiekszej bzdury nie slyszalam, popieram aborcje jestem za pradami rownosci chociaz nie biore w nich udzialu..lubie iprezy..pare razy palilam trwake i co? mam cos na sumieniu?NIE..nigdy nie zdradzilam!

a fajne jest to jak facet chce dziewicę a ona owszem jest dziewicą, ale po kilku lodzikach:P Znam taki przypadek ze pewien facet związał sie z dziewicą był strasznie dumny z tego dopóki nie dowiedział sie że całe osiedle poznało dogłebnie jej gardło:P No, ale o dziwo jest z nią do dzisiaj a to bardzo dawno temu było.

hehe no widzisz nie masz racji - nie slucham techno, nie pale trawki, nie chodze do dyskotek, nie ubieram sie wyzywajaco, mam typowo konserwatyczne poglady, lubie kulture, sztuke a widzisz jakos lubie tez i facetow szczegolnie tych przystojnych i coz ja na to poradze?

Gość taki jeden faett
Uwazam ze lepiej sprawdzic czym jest seks przed slubem i zobaczyc jakie ma sie ,, ku temu" predyspozycje niz dac sie zbajerowac jednemu i wyjsc za maz. Pozniej brac rozwod i rozchwiana psychike. Nasze babki nie sprawdzaly tego i ich malzenstwa przetrwaly dziesiatki lat. Cos slaba ta twoja teoria.

Gość pani psychologggggg
myslisz sie.. NASZ zwiazek rozpadl sie przez sex..on mnie zabiedbywal nie chcial sie kochac..ja na uszach stawalam, mial ze mna wszystko...fakt nie kochal mnie widocznie tak bo odszedl..ale wszystkie prolemy w naszym zwiazku braly sieprzez sex. czulam sie zaniedbywana niedoceniana..nie liczyl sie czy mi dobrze czy nie.. moglam plakac prosic i nic..poprawa na 2 dni..to on mial ze soba jakis problem. nie ja...i w sumei sie do potwirdzilo.. obecnie ma 27 lat i ugania sie za 17-18 latkami. bo zadna madra fajna i ladna kobieta go nie chce.

to, ze nigdy nie zdradzilas, to nie znaczy ze nie mialas wielu facetow, albo seksu bez uczucia. kobieta, ktora nie ma nic na sumieniu to dla mnie taka, ktora miala niewielu partnerow, kazdego w zwiazku, w kazdym byla zakochana i z zadnym nie poszla szybko do lozka. czyli kobieta cnotliwa

Nasze babki nie sprawdzaly tego i ich malzenstwa przetrwaly dziesiatki lat. Cos slaba ta twoja teoria. phi.. tylko wasi dziadkowie czasem nie wiedzieli dlaczego ich corki i synowie nie sa podobni do niekogo z rodziny hehe

Gość taki jeden facett
mam typowo konserwatyczne poglady co widac, slychac i czuc ;)

Pani psychologggggg jeśli się nawróci to ok. będzie wierna każdy popełnia błędy

No dobra offerma o co ci chodzi z moją wrażliwością? Przykro mi że nie płaczę nad katolickimi artykułami o aborcji. Nie sądziłam że to jest wyznacznikiem wrażliwości:O

Gość taki jeden facett
phi.. tylko wasi dziadkowie czasem nie wiedzieli dlaczego ich corki i synowie nie sa podobni do niekogo z rodziny hehe Ale teraz wymyslilas :)

Gość sdfgh
ja mam 23, mialam 7 facetow i w koncu trafilam na takiego ktory mnie zaspokaja. dobrze ze przetestowalam wczesniej kilku, bo teraz wiem ze nie musze spac z innymi bo i tak nie dorownaja mojemu ogierowi.

Gość taki jeden facett
I tylko dlatego nei musisz spac z nikim innym :D Gratuluje.

poza tym mozna np. przy dziewczynie demonstrowac swoje poglady, ze sie jest porzadnym facetem i chce sie partnerke, ktora nie ma bujnej przeszlosci i tym odstraszyc kobiety, ktore mialy wielu facetow

Gość pani psychologggggg
o co w ogole to zamieszanie.. jej tylek jej sprawa..chyba liczy sie tojakim jest czlowiekiem.. znam osobiscie kobiete po 30 sporo.. nie moze sobie znalezc faceta bo kazdy fajny jest juz przewaznie zajety..i co ma zrobic? pociac sie??zyc jak zakonnica. zdarza sie jej sex..ma tez swoja potrzeby..i nie znaczy to wcale ze jest dziwka..byla w zwiazku dlugo roztala sie.. i nadal szuka.. chcialaby miec dom rodzine..ale ma tez swoje potrzeby! jak kazdy facet. tym ze facet pojdzie sobie do burdelu..i po sprawie. i jest ok..a kobieta? jak pojdzie do lozka z kims kto nie jest jej mezem chlopakiem to juz kurwa?

offerma nie odpowiedziałam ci w tamtym temacie bo wychodziłam, a pytałeś o uczuciowośc, czym objawiają sie moje uczucie. A więc tym, że jestem zdolna kochać męża, siebie:p i jestem wrażliwa na cierpienie innych, chętnie pomagam, ale to że nie rozczulam sie w sposób infantylny oczywiście musi świadczyć o tym, że wrażliwa nie jestem:D

oh! Patrzcie jak panowie sie oburzyli, Panowie wy jestescie tak niekiedy ograniczeni, ze nawet jak u bialego sie czarne dziecko powie to i tak myslicie ze podobne do was, w sumie to do was nigdy nie dotrze, bo wasze durne ego jest slepe. A temu madrali co wyczul moj konserwatyzm to GRATULUJE nadnaturalnego wechu heheehe

byleby taka, ktora miala wielu partnerow sobie prawiczka nie szukala

przypominam że na informację o wysysaniu mózgów dzieciom zareagowałaś "phi, co to takiego" więc pozwolisz że nie uwierzę na słowo w tę twoją "wrażliwość na cierpienia innych" Nie zareagowałam tak. Napisałam tylko, że nie szokuje mnie to i nie robi wrażenia na mnie bo nie pierwszy raz o tym słyszałam. Nie stwierdzilam też że to nic takiego, czy myslisz że za każdym razem jak będę czytać bądź słyszeć o tym sposobie aborcji to powinnam płakać? Wtedy będę wrażliwa?

ja uwazam, ze warto kreowac sie na porzadnego faceta i tym odstraszac te bardziej wyzwolone

byleby taka, ktora miala wielu partnerow sobie prawiczka nie szukala masz racje, oby tylko po bzykaniu sie w niej nie zakochal bo biada mu!!! we mnie sie dwoch takich zakochalo i denerwuja mnie smsami mailami i dzwonieniami po nocach... wrrr podziekowalam tym panom, bo seks z nimi byl zenujacy i pewnie taki bylby zwiazek no niestety - nech prawiczek szuka sobie cnotliwej i niech sie edukuja

Gość taki jeden facett
Smiac m isie chce bo i tak kazdy pozostanie przy swoim. Widac po was ze seks jest dla was najwazniejszy i tak juz pewnie pozostanie. Dlatego mam takie obawy jakie mam. Nie wierze ze nie zdradzicie wlasnie ze wzgledu na wasze priorytety w zwiazku.

Gość taki jeden facett
zdarza sie jej sex..ma tez swoja potrzeby..i Czlowieka rozni od zwierzecia to ze potrafi panowac nad wlasnymi popedami.