Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz chyba byla zona

To boli bardzo..jestem zalamana

Polecane posty

Gość Juz chyba byla zona

Od kilku godzi siedze i rycze,,pomoglam mojej siostrze,przygarnelam a ona po prostu flirtowala z moim mezem..do tego dzisiaj zobaczylam jego smsy..:( pisal do niej,ze znlazl dla niej robotke i ze chyba nalezy mu sie buziak,ladny buziak..i czy teskni za nim :( cham pieprzony..a ja tak mu ufalam,wierzylam.. jestem zrozpaczona,zalamana,gdyby nie syn,zabilabym sie..oni zaprzeczaja,siostre juz wyrzucilam stad,nie chce jej znac :( musze sie wyzalic,bo wybuchne,siedzieli ponad godzine na klatce razem i gadali,teraz maz zabral poduszke i poszedl do niej :(

Gość Biedactwo.... bardzo
Ci współczuję, masz dziecko wiec masz dla kogo żyć moze nic miedzy nimi nie zaszło, może jest jeszcze szansa na naprawę związku

Gość Juz chyba byla zona
nie wiem czy cos miedzy nimi powaznego zaszlo,ale wiem ze szykowalo sie na to :( te ich spojrzenia,usmiechy..jak wyszli na klatke zapalic to stali pol godziny..ja bylam z boku,jak te przyslowiowe piate kolo u wozu :( I jak powiedzialam mezowi,ze nie chce ich tu widziec to wiecie co powiedzial?! "Ty wiesz jak ona sie teraz czuje??!!Ugoscilas siostre wariatko" cham :(

Gość a moze jednak przesadzasz

Gość no ja nie wiem ja bym siostrze
meza nie podrywala, nie wyobrazam sobie, choc ze szwagrem jestem w bdb ukladach, cmok cmok na dziendobry, mowimy soobie komplementy, ale to jest calkiem braterskie - moze u was tez tak jest? a z siostra nie mozesz pogadac, jak z czlowiekiem?

Gość Majlen
Współczuję bardzo... siostrze bym chyba nie wybaczyła, a z mężem bym pogadała ostro w cztery oczy. Ja ma ochotę na siostrę to niech spływa. Nie warto się męczyć. Życzę dużo sił!

Gość Juz chyba nie zona
:( Napisal mi w smsie,ze mam siostre przeprosic!! Zalosny jest! Nie umiem sobie z tym poradzic :( Nie wiem co robic :(

Myślę, że oni się po prostu tak zaprzyjaźnili i nic między nimi nie było. Ona może i flirtowała z nim ale niektóre kobiety tak już mają, że zawsze muszą być w centrum uwagi. Przemyśl na spokojnie całą sytuację a oni niech Ci narazie głowy nie zawracają. Pomyśl czy warto przez taką głupotę pozbawić się męża i ojca dziecka. Pozdrawiam i życzę trafnych decyzji ;)

Gość lalineczka
siostra była na waszej łasce i twój stary to wykorzystał, chciał flirtu, wdzięczności za swoją pomoc. Twoja siostra znalazla się w szponach starego obleśnego gnoja, który się chciał z nią zabawić za dach nad głową. Masz mężusia udanego. Porozmawiaj z siostra w cztery oczy.

Nie wiadomo czy to siostra czy to on zawinił, wiadomo tylko że oboje są winni i już, jednak wcale nie musiało to być tak groźne jak wyglądało. Ja też czasami robię z igły widły i dopiero potem dochodzi do mnie, że wcale nie wymagało to wyolbrzymiania i problem staje się malutki. Przy dłuższym zastanowieniu ja też się dobrze dogaduję z mojej siostry chłopakiem, no może nie wypisuję do niego ale często jest tak, że długo rozmawiamy na tematy, w które siostra nie jest wtajemniczona i też mogłaby sobie coś pomyśleć.

Gość cien cienia
Siostre brzydko mowiac wykop, niech idzie na swoje i na razie nie kontaktuj sie z nia. Z mezem porozmawiaj szczerze. Te jego teksty o tym, ze siostre urazilas sa idiotyczne. Nie bierz ich w ogole pod uwage. Ale dla mnie oboje juz byliby spaleni.

Moj mąz nie jest stary i oblesny :/ Nie bede z nia rozmawiac.W ogole nie wychodze z sypialni.Nie chce sluchac sie jej tego wypierania. Niestety,ale odejde od meza,wroce do polski..

Gość muszka owocówka
Wykopałaś tylko siorę czy oboje? Gdzie ona poszła mieszkać? A poza ty wyzywanie Cię od wiariatek i psychicznych to niezła taktyka. Najlepszą obroną jest atak. :)

wywal oboje na zbity ryj :D jesli masz prace i jestes niezalezna to sobie poradzisz. jesli nie a masz dokogo wrocic to kupuj bilet i wracaj

Była, a gdyby takiego sms wysłał Tobie Twój brat to myślałsabyś, że chce Cię przelecieć? Wiesz o tym, że zazdrość może być chorobą?

Gość bliska jej i jemu
to tego wyzej. to nie siostra wyslala bratu esa ,ale szwagier szwagierce! czytaj uwaznie!

Gość bliska jej i jemu
rodzina na papierku ale seks z szwagrem to nie kazirodztwo :P

mi sie wydaje czy juz był tu taki temat? pisalaś ze siostra cos z twoim mezem krecą ale nie chcesz jej wywalić, bo ona nie ma gdzie pójsc... wszyscy Ci radzili zebys jej nie utrzymywala tylko kazal sie wyniesc a Ty nie mialas odwagi? to jest kontynuacja tamtego topiku czy mi sie tylko wydaje?

"rodzina na papierku ale seks z szwagrem to nie kazirodztwo" - jak widzę mamy odmienne spojrzenie, dla mnie szwagierka jest aseksualna, podobnie jak siostra, matka, dziecko itp. Co nie oznacza, ze nie stać mnie na czułość czy serdeczność w stosunku do tych osób.

Nie wiem czemu on to zrobil..ona jest zareczona..ja jestem od meza pare lat mlodsza..bylam niepelnoletnia jak zaczelam z nim byc,to wlasnie ta siostra nasylala na niego policje,dzwonila do niego wyzywala!! a teraz takie cos :( wyrzucilam ją..za pare dni dopiero ma autobus do Polski.. a od meza ja odejde.szukam pracy,wynajme mieszkanie i odejde

ale ludzie Ci tłumaczyli co masz zrobic, radzili zeby sie jej pozbyc... nie chciałaś słuchac. Teraz nie pozostaje nic innego jak pogadac i wyjasnic sobie wszystko - albo odejśc.