Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnds

rzucanie musznikiem oczepiny???!!!

Polecane posty

Gość lnds

hej może mi ktos powiedzieć jak to rozwiązał? no bo tradycja jest taka że podczas oczepin rzuca się musznikiem czy też krawatem Ale teraz muszniki są w komplecie do kamizelki czy rzucaliście takim czy braliście zastępczy?? no bo jak potem sprzedać kamizelke bez fularu lub nawet zostawić to tak fajniej komplet Jak to rozwiązaliscie??

mąż rzucal krawatem ale krawat pozniej odzyskalismy:P tak samo moj welon zostal mi zwrocony:P w poniedzialek mielismy plener więc byly nam te rzeczy potrzebne, a poza tym po co komus twoj welon czy krawat?? osoby ktore zlapaly te rzeczy przechodzily w nich cale oczepiny a po oczepinach kiedy zaczela sie normalna zabawa sciągnely to :)))

Gość dzadzudzi
w moich okolicach tez tak jest, ze po oczepinach zwraca sie mlodym welon i krawat/musznik. jedynie, kiedy panna mloda rzuca bukietem, to wtedy sie go nie oddaje ;)

Gość aa mój
rzucał musznikiem (tez od kompletu) ale później go odzyskał.

Gość kingdomoflove
tak jak mowi dzadzudzi rzeczy ktorymi rzucamy (welon, musznik) sa po oczepinach zwracanie, ewentualnie gdy panna mloda rzuca kwiatami nie zwraca sie ich ale to chyba nie w naszym kraju

u nas tez byly zwracane jeszcze nie widzialam zeby sie nie odzyskiwało welonu i muszniku badz krawatu .. my rowniez mielismy plener w poniedzialek po slubie i nie wyobrazam sobie nie odzyskac

Gość mi nawet do głowy nie przyszło
by oddać welon i krawat :P zawsze ten kto złapał po oczepinach i po jakimś czasie zwracał. również w poniedziałek mieliśmy sesję.

Gość psychopatka lopatka
a ja dostałam welon a mój narzeczony muszke ( to było na tym samym weselu) co prawda chcielismy oddac