Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwnookaBlond

US zaświadczenie o zarobkach czy od ręki

Polecane posty

kiedyś jak załatwiałam to miałam się zgłosić za kilka dni. znajoma natomiast powiedziała,że u niej w urzedzie jest od ręki. czy coś sie w tej kwestii zmieniło,czy może co urząd to inna tradycja?

u mnie tez sie czeka na to zaswaidczenie.ja czekalam 2 dni a czasmi i tydz.widocznie u twojej zbajomej maja malo pracy i wydaja od reki.tak w innych rzeba czekac na to

Gość to zalezy od pani urzedniczki
czy jej sie dupe bedzie chcialo ruszyc i wydac od razu ... regulaminowo od daty zlozenia wniosku (lub od daty wplyniecia do US wniosku z poczty) maja na to 7 dni. Wzor wniosku: http://www.us.klodzko.pl/pliki/01.doc

hmm..no właśnie u mnie też do 7 dni. obie jesteśmy z tego samego miasta i u niej podobno jest wyodrebnione stanowisko do tego typu spraw i dają od ręki i podobno tak było od zawsze kurcze szkoda bo już miałm nadzieję,ze może coś zmienili

Gość PRACOWNICA US
JESLI WNIOSEK BYŁ PRAWDIŁOWO ZŁOŻONY CZEKA SIE TYDZIEN CZASE JEST WCZESNIEJ ALE TO SPORADYCZNI CHYBA ZE KTOS MIAŁ BŁEDY W ZEZNANIU TO SPRAWA SIE PRZECIAGA NAWET DO 2 TYGODNI

Gość chyba zależy od urzedu
i liczby chętnych bo są takie okresy gdzie są kolejki do okienek i trzeba poczekac z kilka dni. Ja jak zalatwialam zaswiadczenie przed wakacjami do stalam je od ręki.

Gość chyba zależy od urzedu
* dostałam ;)