Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula22.

Boje się ze 2 osoby zepsują nam wesele.

Polecane posty

Gość Ula22.

czy wy tez mieliscie takie niepewne osoby o które baliscie ze narobią wam wstydu na weselu. u nas tak jest i nie wiem co mam zrobic, musze i che te osoby zaprosic bo są one z mojej bliskiej rodzicy, poza tym lubie je, ale czasem mają dziwne zachowanie. pierwsza osoba to mąż mojej chrzestnej, z pozoru miły facet dla mnie zawsze był dobrym wujkiem. ale ma swoje napady, kiedy cos mu nie pasuje rzuca sie do bicia, jest strasznie narwany. boje się ze moze narobic zamieszania druga osoba to brat mojego taty, tez miły facet, ale ma specyficzne poczucie humoru, jest człowiekiem otwartym, mówi co mysli, zdarza mu się kogos obrazic bez potrzeby. kilka lat mieszkał za granica i przebywał w takim towarzystwie ze wulgaryzmy są u niego na porządku dziennym i nawet nie zdaje sobie sprawy ze kogos moze obrazic powiedzcie co ja mam robic. musze zaprosic te osoby bo mam z nimi dobry kontakt, nigdy mi oni nic złego nie zrobili. ten drugi wujek, kiedy byąłm mniejsza jako ze mieszkał za granica zasypywał mnie prezentami. chce zeby te osoby były na moim weselu, ale boje sie o ich zachowanie

wyluj - nie Ty odpowiedasz za to, ze ktos sie zle zachowa. posadz ich w znajomym towarzystwie i tyle a wpadki zawsze moga sie zdarzyc zajmij sie bardziej istotnymi aspektami wesela i pamietaj ze ludzie przewaznie potrafia sie zachowac w towarzysttwie i nawet jak na codzien np przeklinaja to na wesele tego robic nie beda

Gość ludzie przy innych gosciach za
chowuja sie troche inaczej niz na co dzien bedzie dobrze

Gość ziutaa
Każdy powinien wstydzić się za siebie. Najwyżej szepnij tacie, żeby miał na nich baczenie i tyle.

Gość droga autorko
nie martw się, nie jesteś jedyna z takim problemem. Ja mam wujka który lubi wypić a do tego uważa się za wszechwiedzącego i wszystkich krytykuje - już wielokrotnie wszczynał awantury na rodzinnych imprezach :o Do tego kuzynka co wszystko krytykuje (na głos i tak aby wszyscy słyszeli) i ona zawsze wszystko zrobiła by najlepiej i nic jej si nie podoba :o Przyjaciel narzeczonego który ma niewyparzoną gębę a jak popije to potrafi świętego z równowagi wyprowadzić - już jedno wesele popsuł :o Wszyscy Ci ludzie spotkają sie na moim weselu i sama nie wiem co z tego wyniknie :o