Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Lelouch, myślałam, że zrozumiesz moje przenośnie. Nie musisz być cyniczny ;) w takim razie ja chyba się poddaję. Albo rzeczywiście tak Ci dobrze, albo sobie tak wmawiasz. To Twój wybór.

stąd że to internet czy dokładnie forum dyskusyjne w normalnych warunkach pewnie po 1 spojrzeniu uznałabyś takie 30 letenigo nieśmiałego nigdy nei mającego dziewczyny typka za nieciekawego i nie mów że nie oceniasz mężczyzn w oparciu o wzrok bo skłamiesz :P

Zwykle na posty pisane przez Brzydkiego patrzę z przymrużeniem oka ale tym razem gość ma rację. Widziałem sporo facetów - romantyków którym to dziewczyny nieodwzajemniające ich uczuć nawijały na uszy makaron w postaci obietnic bez pokrycia o tym jak w niedalekiej przyszłości w ich życiu zjawi się tajemnicza kobieta która ich pokocha i sama poderwie. Nic takiego nie nastąpiło. Co się jednak stało to to, że ludzie ci zgorzknieli i zaczęli żywić nienawiść do tego świata. Świata w który w ostatecznym rozrachunku nie dał im szansy i nie zesłał owej tajemniczej kobiety. Teraz nikt im już nie mówi: "masz jeszcze czas". Dla znajomych i swoich dawnych sympatii są już tylko starymi dziwakami którzy nie potrafili wyrwać panny na jedną noc. Bo jak to wytłumaczyć, że 25 letni facet nigdy nawet dziewczyny nie pocałował? Pocieszenia na nic się ie zdadzą bo czuć od nich fałszem. I nic to dla nikogo nie znaczy, że ludzie ci mieli po wielokroć łamane serca. Jak stłuczesz sobie palec to wkładasz go pod zimną wodę, jak złamiesz rękę to na pogotowiu zakładają ci gips. A jak opatrzyć złamane serce i rozszarpaną duszę?

Magnat, zgadza się..ale to samo dotyczy kobiet. Wiele z nich również czeka na tego "księcia z bajki", lecz on jakoś się nie pojawia. A potem zostają już tylko spojrzenia znajomych-mężatek pełne litości: no bo jak to tak można być "starą panną"?! Mówicie, że kobietom jest łatwiej. A nieprawda. Znam takie przypadki, w których to kobieta przejmowała inicjatywę, robiła pierwszy krok (ba, nawet mnie się to zdarzyło!). I jakoś nic z tego nie wynikało, zakpiono z ich uczuć; zostały wyśmiane lub kompletnie zignorowane. Więc z tego, co tu czytam, one także powinny się zamknąć w sobie i już więcej nie próbować. Brzydki-gdybym zobaczyła Cię w tzw. realu, to nie wiedziałabym, że nigdy nie miałeś dziewczyny (nie masz tego przecież wypisanego na czole), więc nie oceniałabym Cię przez pryzmat tego faktu :)

Wiesz co..to jest śmieszne, ale jak widzę takiego "typa", to zaraz się okazuje, że on ma dziewczynę/narzeczoną/żonę ... Trzeba po prostu na siebie trafić, ludzie mają różne gusta. Zaczyna działać chemia i już po Tobie. Atrakcyjność to coś więcej niż ładna sylwetka i zadbane włosy.

Ojjj ... a ja uważam, że dobre serce i przyjazny charakter można zobaczyć w wyglądzie człowieka. I to jest właśnie to "coś" więcej, jakaś iskra w oku..miły uśmiech. Często mam tak, że patrzę na daną osobę i wiem, że to ktoś miły. Nie musi być piękny, i tak jest w jakiś sposób atrakcyjny. Z drugiej strony mnóstwo jest mężczyzn i kobiet jak z okładek gazet (cudni, świetnie ubrani, wymuskani), a jednak są tacy "puści"...nie przyciągają.

"iem, że to ktoś miły." to tylko twoja imaginacja wywołana przyjemnym wyglądem danej osoby tzw. efekt halo :O 🖐️ "Z drugiej strony mnóstwo jest mężczyzn i kobiet jak z okładek gazet (cudni, świetnie ubrani, wymuskani), a jednak są tacy "puści"...nie przyciągają." cieszmy się, że jesteśmy beznadziejni i nikt nas nie chciał przez 2X-XX lat bo jestesmy: brzydcy, niesmiali, ..., ... i co tam jeszcze kto ma... bo przecież są piękni ale puści. No wiesz co? :D zresztą masz pełno pięknych "nie pustych" 🖐️

Ojej, kolejny cyniczny się odezwał! ;) To nie jest moja imaginacja, taka jest prawda. Wierz albo nie wierz, ale przecież "oczy są zwierciadłem duszy". Sama znam parę-ona wysoka, atrakcyjna, pełna pomysłów i temperamentu. On-niski, z "piwnym brzuchem", do bólu spokojny, wręcz flegmatyczny. To nie jest kolejny odcinek głupiej telenoweli, możesz ze mnie szydzić, ale takie jest życie. A że pełno jest pięknych i pustych ludzi, to też prawda. Może oni budzą fascynację, ale życie z nimi mało kto chce sobie ułożyć.

Gość wszytkie prawiczki po 25
rokum życia powinny sie powiesic bo już nie ma dla nich nadziei

Gość zupapomidorowa
Nowe osoby dołączają. Wow.

I Lelouch się pokazał ;) Szkoda tylko, że te nowe osoby mają tak mało do "powiedzenia".

taka jest prawda, że widzac kogoś uważasz że jest miły? bardzo ciekawe a na jakiej podstawie tak uważasz? zastanówmy się? noooooooooooo? "ama znam parę-ona wysoka, atrakcyjna, pełna pomysłów i temperamentu. On-niski, z "piwnym brzuchem", do bólu spokojny, wręcz flegmatyczny" nie manipuluj tylko podaj pełny opis 🖐️ chyba że nie znasz to wtedy nei możesz używać przykładu :P po podałaś tylko kilka cechy i to specjalnie tak dobranych aby coś pokazać.... a reszta? 🖐️

Gość wszystkie prawiczki
a co tu nowego pisać jak ktoś przegrał życie to koniec kropka i nie ma co tu gadać zabójstwo 25-letniego prawiczka to nie morderstwo ale akt miłosierdzia

Gość zupapomidorowa
do wszystkie prawiczki - to może niech to będzie "śmierć przez łupu-cupu" ? :D

Gość wszystkie prawiczki
może Ciebie to śmieszy zupopomidorowa ale pomyśl że wiekszosc prawiczków 20-letnich modli się o śmierć tak jak lelouch

Gość zupapomidorowa
Nie śmieszy mnie, tylko zastanawia. Po drugie błaganie o śmierć z tak błahego powodu może być lekko śmieszne, bo daleko lepiej byłoby po prostu zmienić ten stan rzeczy.

Gość wszystkie prawiczki
błahy powód ????????????????????? jeśli taki prawiczek ma kolegów to non-stop wysłuchuje o ich podbojach , a sam czym ma się pochwalić ? nie dziwię sie że lelouch nie ma znajomych wiekszość ludzi się w tym wieku żeni albo ma stałe związki i słuchanie "co u Ciebie ? , masz kogoś " jest dobijające w tym wieku ludzie przestają wierzyć w bajki i nie wierza że nagle znikąd zjawi się kobieta które dostrzeże w nim coś czego inne nie wiedziały przez 25 lat

Gość aia22
Oczywiscie, że ma szanse. Spróbuj szukać odpowiedniej kobiety tutaj: http://iduo.pl Ja w każdym razie trzymam kciuki :)

Gość MałaSamara
Nikt go nie chciał przez 25 lat? Czyli liczyłes na to, ze w przedszkolu tez kogos poznasz? Poza tym, jest multum kobiet - nieśmiałych - bez faceta, które też przez te wszystkie lata nikogo nie miały. Ale wy ich nie zauważacie tak samo, jak myślicie, że żadne nie zauważają was.

Gość policmajster- Wawa
mój ojciec jest policjantem i w ramach akcji policyjnej "miłoserdzie" mogę zastrzelić jakiegoś prawiczka i skrócić jego męki ;)

Gość zupapomidorowa
"eśli taki prawiczek ma kolegów to non-stop wysłuch*je o ich podbojach , a sam czym ma się pochwalić ?" Hm, żebyś się czymś chwalić, najpierw trzeba coś osiągnąć. "nie dziwię sie że lelouch nie ma znajomych" Momentami ja też nie :P "wiekszość ludzi się w tym wieku żeni albo ma stałe związki i słuchanie "co u Ciebie ? , masz kogoś " jest dobijające" I w związku z tym należy się zabić?!