Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Gość zupapomidorowa
"a niby w jaki sposób?" Każdy dostępny. Mówiłam już, że wszystko się da, jeśli się chce. Jeśli się nie chce, to się tego nie robi i nie zawraca du..y :P. Proste.

Gość MałaSamara
Bycie nieudacznikiem jest pojęciem względnym. Zwłaszcza, że takie nieśmiałe, niepewne swojej wartości osoby, często wyolbrzymiają własne niepowodzenia. Sama taka jestem, ale szukam w potencjalnym partnerze czegoś innego niż ogólnie pojęta przebojowość...

"wyolbrzymiają własne niepowodzenia. Sama taka jestem, ale szukam w potencjalnym partnerze czegoś innego niż ogólnie pojęta przebojowość..." no to we mnie być nie znalazła :D tylko skąd założenie że jak szuflada jest zamknięta to są w niej skarby a nie przegniłe gazet i pająki? :P

Gość wszytkie prawiczki
I w związku z tym należy się zabić?!" w pewnym wieku należy przestać się oszukiwać i realnie ocenić wartość swojego życia

Widzę, że dyskusja weszła na nowy etap. A Ty Brzydki, jak widzę, bardzo usilnie próbujesz udowodnić mi jakieś oszustwo. Wybrałam cechy odpowiadnie dla tematu tej rozmowy. Co mam Ci więcej powiedzieć, podać rozmiar buta? Chodziło o samo przesłanie: czasem ludzie dobierają się w pary na naprawdę niepojętych dla nas zasadach (jedna osoba jest bardzo atrakcyjna, inna nieciekawa z wyglądu). I tyle.

Od kiedy to wartość życia zależy od ewentualnych łask babskich ? Ktoś, kto tak twierdzi, jest prymitywny. Jeżeli całe życie ma się sprowadzać do rozmnażania i czynności okołorozmnożeniowych, to gratuluję tego małpizmu. Brak wam indywidualizmu, nie macie siły by się zbuntować przeciwko typowym schematom społecznym. Zamiast tego wolicie marudzić, bo to wam daje chwilową ulgę w waszych obsesjach.

"(jedna osoba jest bardzo atrakcyjna, inna nieciekawa z wyglądu)" WYGLĄDU WYGLĄDU WYGLĄDU WYGLĄDU WYGLĄDU WYGLĄDU 🖐️ znowu udajesz że nie wiesz o co chodzi :O :D przeiceżten facio od brzucha możer być - zaradny - inteligentny - zabawny - ciekawy - interesować się poezją mongolską, etc... - itd... a panienkea poza ładnym wylgadem też może być więc jest więcej cech niż podałaś a co za tym idzie podanie tylko cech wyglądu - przeciwstawnych bez opisania reszty cech tej pary czy ich życia jest manipulacją :P

Proszę bardzo, skoro to ma Ci pomóc: -on jest inteligentny, ale w ogóle nie jest zaradny -powiedziałabym, że jest taki "mamejowaty", gdzie go popchniesz, tam pójdzie -jest bardzo cichy i spokojny, poza pracą czas spędza głównie w domu -ona jest inteligentna, zaradna, potrafi wszystko załatwić, naprawić -jest zdecydowana, charyzmatyczna, pełna energii i pasji Dobrali się na zasadzie całkowitego przeciwieństwa. Po różnych doświadczeniach życiowych ona poszukiwała u partnera spokoju i wyciszenia. I tak sobie funkcjonują.

Gość MałaSamara
BNB - czytam Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu i naprawdę nie można napisać, że nie reprezentujesz sobą nic więcej poza byciem niskim, brzydkim i beznadziejnym, jak to sam przywykłeś sobie powtarzać, podpierając ten argument odrzuceniem ze strony społeczeństwa, przed którym sam tak naprawdę uciekasz:o

Gość zupapomidorowa
Ech. Chyba dam sobie spokój z czytaniem tego wątku. To jak mówienie głodnemu - zjedz, a głodny odpowiada za każdym razem - Nie, bo jestem głodny.

Gość MałaSamara
Jasne. Najłatwiej jest postawić sobie takie przed-założenie, że nikt nas nie zaakceptuje. Wtedy żyjesz z filozofią, że jesteś niechciany i beznadziejny, karmisz się takim stanem rzeczy i masochizujesz w internecie. Jestem pewna, że nawet nie umiałbyś z tego wyjść🖐️ (w końcu jesteś beznadziejny i po co?)

"To jak mówienie głodnemu - zjedz, a głodny odpowiada za każdym razem - Nie, bo jestem głodny." głodni przeważnie odpowiadają... przynajmniej ci których kojarzę Fajnie że mówisz nam iż jedzenie jest takie proste el my nie mamy zębów ani otwieracza do konserw a ty dajesz nam zapakowane w konserwy suszone kiełbasy :P

Gość MałaSamara
I przyznam Ci się szczerze, że mogę to zrozumiec, bo mam tak samo :)

Gość Onijek12323
"eśli taki prawiczek ma kolegów to non-stop wysłuch*je o ich podbojach , a sam czym ma się pochwalić ?" Hm, żebyś się czymś chwalić, najpierw trzeba coś osiągnąć. @zupapomidorowa prawiczek to teraz rzadkosc;] wiec jest czym sie chwalic;] to nic strasznego przyznac sie ze jest sie prawiczkiem , a moze sie myle ? uswiadom mnie

Gość MałaSamara
To nie ma znaczenia 🖐️

Gość Niski Napakowany Penwy Siebie
Skończcie już ten głupi temat, który stracił sens na czwartej stronie.

"to nic strasznego przyznac sie ze jest sie prawiczkiem" spytaj znajomych? poznałaś chłopaka, 25+ ale on jakiś taki nie wie co zrobić i po tym jak go przycisnęłaś przyznał sięże nigdy nie chodził z żadną dziewczyną, nei był w związku i jest jeszcze prawiczkiem :D i że teraz nie wiesz co z tym zrobić i co one myslą. czy coś jest z nim nie tak? :D ciekawe jakie będą opinie :P

Gość Onijek12323
Wiesz co i jak.. ale bedziesz panem minutowka ;P nigdy kobiecie nie mow ze czegos nie umiesz ;] po prostu zrob tak jak uwazasz za stosowne ; tak zeby bylo dobrze :-))

Gość
|"błaganie o śmierć z tak błahego powodu może być lekko śmieszne, bo daleko lepiej byłoby po prostu zmienić ten stan rzeczy. " "Ale wy ich nie zauważacie tak samo, jak myślicie, że żadne nie zauważają was." Akurat ona była z lekka nieśmiała. Nieśmiałe krzywdzą najmocniej. Nic dziwnego, że nikt się za wami nie ogląda :D "mój ojciec jest policjantem i w ramach akcji policyjnej "miłoserdzie" mogę zastrzelić jakiegoś prawiczka i skrócić jego męki " Dziękuję ale postanowiłem, że odbędzie się to poprzez zadźganie się widelcem :D Przynajmniej w kostnicy się pośmieją. zupapomidorowa jakby twoimi jedynym przyjacielem w życiu był "komputer" a Ty będąc w moim wieku miałabyś ZERO powodzenia to nie dziwiłabyś się mojemu nastrojowi. Jeszcze niedawno jakaś siksa tu na kafe wypisywała, że dla niej życie bez drugiej osoby jest bez sensu. A więc ...:D " że wszystko się da, jeśli się chce." Następnemu na wózku jakiego spotkam powiem żeby przestał udawać i żerować na państwie :D "no to we mnie być nie znalazła" Padłem :D "w pewnym wieku należy przestać się oszukiwać i realnie ocenić wartość swojego życia " Otóż to. "to nic strasznego przyznac sie ze jest sie prawiczkiem" Jeśli planujesz zrobić z siebie pośmiewisko i temat plotek to proszę bardzo. Proponuję od razu przyznać się do pedofilii. Nic tak nie zwróci na ciebie uwagi kobiet. Zwłaszcza tych z dziećmi. Gwarantuję.

""Ale wy ich nie zauważacie tak samo, jak myślicie, że żadne nie zauważają was."" akurat dobrze wiemy że one nas nie zauważająbo nei ma czego zauważać 🖐️ "roponuję od razu przyznać się do pedofilii. " Roman P. znany reżyser jakoś nie ma z ty mproblemów 🖐️ recpeta jest jedna zostać kimśsłynnym

zresztą nawet ted bundy dostawał masę propozycji od kobiet, w tym małżeńskich, jak siedział w celi smierci za wielokrotne morderstwa i gwałty na młodych kobietach czyli liczy się sława jakakolwiek i na nią zawsze ktoś poleci :O 🖐️