Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Nie musisz się nigdzie zapisywać. Jest wiele rzeczy, które można robić samemu w domu. Dopiero kiedy odbudujesz nieco własne poczucie wartości, próbuj "wyjść do ludzi". Jak dołączysz do jakiegoś klubu zainteresowań czy zapiszesz się na kurs, poznasz ludzi, którzy trochę inaczej patrzą na życie. Dla nich liczy się pasja, oni tej pasji się poświęcają i z niej czerpią radość. A takie osoby nie będą Cię powierzchownie oceniać czy wyśmiewać, dla nich będzie liczyło się to, co masz do powiedzenia/zaprezentowania. Przekonasz się wtedy, że masz do zaoferowania innym więcej niż myślałej; że jesteś słuchany, doceniany, Twoje uwagi się liczę.

Gość wyssany5
Nieśmałość jest chorobą, a jej istotą jest niska samoocena biorąca się z dotychczasowych doświadczeń życiowych lub czynników genetycznych . Lęki odziedziczone , nabyte w okresie dzieciństwa albo szkolnym potrafią tak ograniczyć wszelkie formy aktywności, że praktycznie sterują życiem osoby nieśmiałej . Masz rację - trzeba to leczyć choćby farmakologicznie i to jak najprędzej.

tylko jak nie wyjdziesz to co z tego, że robisz coś tam? nic nie da bo przecież nikogo nie zainteresuje coś o czym nie wie :D ale są takie rzeczy których nie da się robić w domu i bez udziału osób już tym zainteresowanych 🖐️ np.: spróbuj zrealizować swoje praktyczne zainteresowanie sztukami walki :P bo jeżeli mówimy o rysowaniu, robieniu zdjęć gąsieniczek, pisaniu czy co tam to nie potrzeba nikogo a potem i tak chyba głównym sposobem publikacji są serwisy internetowe "ch liczy się pasja, oni tej pasji się poświęcają i z niej czerpią radość. A takie osoby nie będą Cię powierzchownie oceniać czy wyśmiewać, dla nich będzie liczyło się to, co masz do powiedzenia/zaprezentowania." to też nie jest takie oczywiste jak np.: pojawia się tam rywalizacja (jakiś sport etc) to początkujący pasjonat może dostać w łeb bo obniża wyniki lepszym z długim stażem 🖐️ "Twoje uwagi się liczę." patrz wyżej 🖐️

Gość wyssany5
mam na myśli nieśmiałość polegającą na unikaniu kontaktów społecznych, a nie np.na czerwienieniu się po usłyszeniu sprośnego kawału ( tzw. chorobliwą nieśmiałość )

to może reanimuj temat 🖐️ bo leluch się odłączył od neta wiec nie będzie pewnie regualrnie podciągał temtu "zeszła na temat czy bnb jest nudny i" raczej na teamt.... jakie cechy musi mieć facet poza nieśmiałościąaby miał szane na miłość 🖐️ jużwiemy że ma wyglądać lepiej od Neo i mieć zainteresowania :P

"bnb jest mistrzem świata w jednej dyscyplinie - w wymyślaniu wykrętów" oooo, tak :D:D Rozmowa zeszła na różne tematy, robimy psychoanalizę każdemu :P I bardzo dobrze, że rozwijamy dyskusję, bo ile można odpowiadać na pytanie, czy nieśmiały ma szansę na miłość-temat już dawno by umarł.

A Lelouch pisał, że w poniedziałek komputer zmienia właściciela. Dziś jest (już chyba była?) niedziela. Nawet nie przyszedł się pożegnać, niedobry :P

Gość zielony zelek
nudny - nudniejszy - BNB. nikt nie jest w stanie wytrzymac takiej ilosci zrzedzenia, kazda kobiete zniecheci tym belkotem.

"jużwiemy że ma wyglądać lepiej od Neo i mieć zainteresowania " To oznacza, że w naszej dyskusji nadszedł etap szukania partnera "idealnego" dla mnie; naprawdę nie trzeba :P

Gość zielony zelek
no wlasnie, nawet offerma ma dosc, a on przeciez cierpliwy jest i kochany :) BNB - to sie czyms zainteresuj, a nie bredz o braku zainteresowan!!! one nie spadaja z nieba. ale lepiej siedziec przed kompem i marudzic. zaraz mnie szlag trafi nad ta magisterka :o

Gość olejzpierwszego
miej dupy w dupie... sa po to zeby bylo milo.. i sa tylko kurwami ktore walily sie z masa facetow a potem tego zalowaly... sa tak zalosne ze nie mozna sie kurew bac

Gość zielony zelek
trzeci dzien siedze nad tym badziewiem i dopiero na wtorek skoncze :o prace dyplomowe nawet zainteresowania potrafia obrzydzic. ide spac..

Gość dominik100
Napewno jesteś zjebany i niedorozwiniety umyslowo smieciu. Dyskusja bylaby fajna jezeli nie uczestniczyliby w niej wyzej wymieniony kretyn cartoon, bnb, prawiczek, oferma. Szkoda ze oni posuja kazdy ciekawy temat.

Gość zielony zelek
e tam, offerma wcale nie psuje dyskusji :) jak mi sie nie chce pisac tej pracy.. :o

Gość ty nierobie leniu nieudaczni
Carton leniu do roboty bys sie wzial, stary chuj a nawet nie ptracowal nigdy. 27 lat i nigdy nic nie zarobiles. Jestes skonczonym leniem i maminsynkiem,

Gość Cartoon maksymalny nieudacznik
27 letni gnojek ktory nigdy nie pracowal bo nic nie potrafi , jest leniem, jego plan na życie to wygrac w totolotka. To jest wlasnie Cartoon , najbardziej uposledzona umyslowo jednostka w spoleczenstwie. Juz nawet nie irytuja mnie tak te prawiczki, bnb, ofermy bo przynajmniej są choc troche inteligentnni mimi iz nie zaradni. Natomisat Cartoon bije wszystkich na glowe, 27 lat i nigdy nie pracowac tylko liczyc ze sie wygra w totolotka.

Gość kris650
Witam Was.no tu jest temat o nieśmiałosci,a gdy ją pokonam to poprostu niemam o czym gadac z dziewczyną... bo niby o czym.... interesuje sie motoryzacją i komputerami,studiuje na dziennych,i to by było na tyle... i o czym gadac z dziewczyną??te moje zainteresowania są typowo męskie więc z dziewczyną o tym sobie niepogadam,no mogę troche pogadac o studiach jeszcze ale ilez mozna.i co mam robic???chyba jestem nudny poprstu żeby zagadywac laski i do tego się nienadaje,bo o czym mozna pogadac z dziewczyną??podsuńcie jakieś rozsądne tematy.pozdr

Kris 650-wydaje mi się, że o wszystkim. Dziewczyna nie jest jakąś istotą z innej planety, to też człowiek. Możesz nawet zacząć mówić o pogodzie, ja bym się nie obraziła :P A potem to już samo się potoczy-trochę o życiu, trochę o aktualnych wydarzeniach, trochę o studiach.

Gość Jesteś niepotrzebny
Ja wieku 24 lat zarobilem na wlasne mieszkanie. A ty 27 lat i grosza nie uciulales. Pracowalem bardzo ciezko by cos miec, dzisiaj po ukonczeniu studiow mam bardzo dobrze platna prace ale do wszystkiego dochodzilem sam. Ty sie zalisz ze jestes prawiczkiem nic dziwnego bo kazdy gardzi takimi jak ty co 27 lat żerują na rodzicach i sami nawet na kromke chleba nie zarobią bo im sie nie chce.

Gość potwierdzam twoje zdanie
Nikt cie nigdzie nie zatrudni, nawet do kopania rowów, bo zobaczy twoje czyste cv to od razupomysli co za nierób. 27 lat i nigdy nie pracował. Więc jak rodzice umrą to zdechniesz z glodu nieudaczniku.

"Juz nawet nie irytuja mnie tak te prawiczki, bnb, ofermy bo przynajmniej są choc troche inteligentnni mimi iz nie zaradni" Wypraszam sobie. :o To, że wiemy, iż nie mamy szans na dziewczynę nie oznacza, że jesteśmy niezaradni. :classic_cool:🖐️