Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Gość jak sie chce to mozna
A byś się zdziwil, pracowalem od 19 roku życia jako elektryk, takze w delegacjach w Warszawie. Później również trochę za granicą. Teraz mam bardzo dobre dochody jako kierownik i dostałem kredyt na mieszkanie. Częsć pieniędzy mialem odlozynych i czesc z kredytu wiec nie pisz ze sie nie da. Dla ludzi ktorzy nie boją sie pracy jest to mozliwe. Wiem dla takuich leni jak ty to jest niewyobrazalne.

Gość zielony zelek
taaa, pewmie pracowal 5 lat jako meska prostytutka na to mieszkanie :D a teraz nam tu sciemnia.

Gość znowu nie masz racji
Na stanowisku nie jestem po znajomosciach tylko dzieki temu że jestem dobry w tym co robię. Jestem inż. elektrykiem z uprawnieniami budowlanymi. Pracuje w dużej firmie jako kierownik utrzymania ruchu. Więc mi nie pisz chlopczyku że tutaj sie pracuje nie mająć wiedzy w głwie. Po drugie po technikum elektromonter zarobi w dużym miescie 15zł brutto za godzinę pracy ale wiem trzeba sie napracować i miec trochę oleju w glowie a to juz cie przerasta.

Gość juz koniec
Ja konczylem liceum zawodeowe ale to prawiwe to samo co technikum i rok krocej. Jak dla ciebie pensja elktromontera pracujacego w nadgodzinach po 48h tygodniowo, 3 tyś brutto jest mala to ja nie mam już wiecej pytan do ciebie. Idź siedź dalej u mamusi na garnuszku niech ci dalej obiadek podstawia pod buzie i pierze skarpetki. EOT.

Gość nie wydziwiaj znowu
Jak upowalem po 3 tyś za metr nowe na Śląsku, więc jednak się da taniej

Gość juz koniec
Zazdrość straszna rzecz.

Gość Oczywiście że da się
zarobić do 24roku życia na mieszkanie na kredyt. Absolwenci technikum jeśli mają konkretny zawód i są dobrzy w tym co robią potrafią wyciągnąc niezłą kasę. Przykład: szwagier mechanik samochodowy po zawodówce, do tego różne inne kursy+uwielbia grzebać w elektronice jest prawą ręką szefa, zarabia ponad 5000zł netto. Ja po studiach z mgr w ręce nie zarabiam więcej niż 1200 netto.

Gość juz koniec
Po drugie skończ zaocznie elektrotechnikę na agh i jednoczesnie pracując w miescie odleglym o 100km to wtedy pogadamy. Póki co do do pięt mi nie dorastasz. A z ą zazdrością to już przesadzasz, zachowujesz się jak gnojek

Gość juz koniec
Dobra idę cześć. Powodzenia i weź się chłopie w końcu w garść!

Gość zielony zelek
offermus, sloneczko moje najmilsze, nie denerwuj sie jakims kretynem. to szkodzi zdrowiu :)

Z tego co widzę to jak na razie tylko ty ofermo wyładowujesz tutaj swoje frustracje. Ja uważam że już koniec jest człowiekiem sukcesu bo w przeciwieństwie do wielu z was tutaj piszących wziął się z życiem za bary i nie poprzestał tylko na zawodowym LO ale zrobił maturę i skończył studia. Wam by się pewnie nie chciało. Po co? Lepiej siedzieć w dziurze i narzekać że manna z nieba nie spadła.

Stary podejdź do ściany i schyl się:O Wiesz co to jest forum? Nikt mnie o zdanie nie musi pytać bo ja MOGĘ sobie tutaj pisać co mi się podoba. Nawet to że jesteś leniem i starym chujem. Teraz dopiero możesz mieć do mnie o to pretensje. Użerać się nie musisz, wystarczy przeciąć kabelek... ewentualnie się na nim powiesić:P

Gość magda 1000
Mój czarny nick na dziś , hehe dobre

Przyznaj się lepiej że zazdrość już dawno wypaliła Ci mózg;) Ty tu dalej będziesz plumkać na prawo i lewo wszystko przezywając i biorąc do siebie. Cieszę się że nie jestem córką Twojej matki bo już u niej w brzdęku powiesiłabym się na pępowinie. Idę stąd. Szkoda moich palców.

Gość zielony zelek
nie poznaje offermy :o :(

Kwestia tematu na randkę to pewnie tylko kwestia tego, że przecież na początku nie specjalnie wiadomo o czym rozmawiać z nowo poznaną osobą. Chyba masz jakieś koleżanki i z nimi o czymś gadasz a gadasz o tym bo już je znasz i wiesz o czym :P to co do pyt z ubiegłej strony tak przejrzałem to temat od 10-15 stron ciągnął głownie leluch z seledne nie wiadomo czy to offerma ale pewnie i on bo chyba zawsze tak nerwowo reagował na zarzuty o swoim przegranym życiu czyli albo ma albo nie ma i się denerwuje ale chyba nie ma zresztąsa na forum czarne nicki które moze cos wiedza :D a facet ze swoimi problemami jest śmieszny dziewczyny nie chcvą bo ....... a jak też nie chciały w czasie kiedy posiadanie własnego mieszkania nie dawało + 10 pkt.? już pomijając fakt innych okoliczności przyrody np.: niesmiałemu dziecku trudno zdobyć dobrą pozycjew szkole -> bez tego leży życie towarzyskie i różne takie ważne sfery życia -> pogłębienie niesmiałości -> depresja na starość-> przegrane życie i czyja to wina? tego 8 latka? a później jak już można samemu to wcale łatwo nie jest odkręcić

"i czyja to wina? tego 8 latka? a później jak już można samemu to wcale łatwo nie jest odkręcić" Jak nie? Wszystko można odkręcić, psychika jest plastyczna, jak to uważa jedna bardzo mądra osoba wypowiadająca się na tym forum od czasu do czasu. :classic_cool:🖐️ Po prostu Ci się nie chce. :classic_cool:🖐️ :D

Gość cartoon newtork TV
Na mieszkanie nigdy nie zarobię bo nie mam zdolności takich żeby być wziętym fachowcem Ale jak ojciec umrze to dostanę kawalrkę

wszystko jest plastyczne 🖐️ tylko że trzeba przykładać odpowiednią siłę przed odpowiednio długi czas a wtedy nie jest się już tak super jak pan pomarańcza z góry 🖐️ 💤 "jak to uważa jedna bardzo mądra osoba wypowiadająca się na tym forum" wiesz że to jest ze sobą sprzeczne?

Wystarczy sobie wmawiac i tak się stanie. :classic_cool:🖐️ Nagle staniesz się przystojny, wysoki i wygadany z masa zainteresowań. 🖐️ Ja to wiem, napisz to tej osobie. :classic_cool:🖐️ Takiej jednej co jest głupia i ma wszy. :o🖐️

"tak przejrzałem to temat od 10-15 stron ciągnął głownie leluch z seledne" To dobrze czy źle?:P "jak to uważa jedna bardzo mądra osoba wypowiadająca się na tym forum" "wiesz że to jest ze sobą sprzeczne?" Czy Ty sugerujesz, Brzydki, że my wszyscy piszący tu jesteśmy kretynami?:P

"ystarczy sobie wmawiac i tak się stanie. Nagle staniesz się przystojny, wysoki i wygadany z masa zainteresowań. " to chyba nie tak urosnąć to się nie da :classic_cool: "o dobrze czy źle?" a ja wiem? 🖐️ "ledwie wejdę w 30 rok życia znajdę pracę do 29 roku życia" a czy to ty kiedys nei miałes znaleźć dziewczyny do 27/26/24/19 roku życia?