Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Gość wyssany5
czyli nie ma szans : 1. brzydki 2. nieciekawy niewielkie szanse : bardzo nieśmiały - przez net (jest niebrzydki i nie jest nieciekawy ) nieśmiały - przez net i real ( jest niebrzydki i nie jest nieciekawy ) jakieś tam szanse : bardzo nieśmiały - przez net i real ( jest przystojny i interesujący ) nieśmiały - przeaz net i real ( jest niebrzydki i interesujący ) szanse : nieśmiały - przez net i reala ( jest przystojny i interesujący ) duże szanse : nieśmiały - przez net i real ( jest przystojniejszy od neo, interesujący i ma w sobie to COŚ )

Gość NIE MA ŻADNYCH SZANS
kiedy do Was to dotrze ????????????????? ja się o tym boleśnie przekonałem i jedyne co pozostało to zabić się szybko i bezboleśnie

Gość NIE MA ŻADNUCH SZANS
"? ja się o tym boleśnie przekonałem i j" próbowałem poderwać, ona dała mi kosza, wyśmiała, opowiedziała wszystkim moim znajomym, którzy maja ze mnie niezły polew, zostałem całkowicie upokorzony mogła po prostu powiedzieć "nie" i bym dał sobie z tym radę ale takiego poniżenia nie jestem w stanie wytrzymać niestety braków w relacjach damsko-męskich nie da się nadrobić (mam 23 lata) dlatego postanowiłem zakończyć to raz na zawze, musze tylko poczekac na odpowiedni moment aż nie będzie szans mnie odratować

Chłopaku, nie mów takich rzeczy! Trafiłeś na wstrętną dziewuchę i tyle. Tak samo wiele kobiet trafia na okropnych facetów. To jeszcze nie jest powód, żeby ze sobą kończyć. Zdaję sobie sprawę, że to jest upokarzające dla Ciebie, ale zaciśnij zęby i wytrzymaj. Znajomi wreszcie odpuszczą.

Gość layla___
przesadzacie... a moze masz za wysokie wymagania wobec dziewczyn? te przepiękne na pewno nie zwrócą uwagi na użalającego się przecietniaka. na te trochę brzydsze juz na pewno nie zwróciłbys uwagi, bo kazdy facet mysli powierzchownie, ze zasluguje na niewiadomo jakie cudo. :o

Gość layla___
a neo jest na pewno zabojczo przystojny dla wielu, dla innych taki sobie. przeciez uroda to kwestia gustu, litosci

Też prawda...sama spotkałam się wiele razy z tym, że nieciekawy z wyglądu (no przepraszam bardzo, przynajmniej dla mnie) facet uważa, że zasługuje jedynie na najpiękniejszą "laskę" w mieście (taki nie używa słowa "dziewczyna"). Może być pusta i głupia, ale musi być zjawiskowa. Większość facetów myśli takimi kategoriami. Także nie tylko Wy jesteście tacy poszkodowani.

Gość NIE MA ŻADNYCH SZANS
no i właśnie to jest największe bzdura, że interesują nas tylko najładniejsze akurat ta, która mnie ośmieszyła było przeciętna z wyglądu, bardzo przeciętna ale to już nieważne......

Gość art76
Skorzystaj z pomocy internetowego biura matrymonialnego: http://iduo.pl I wreszcie odnajdź miłość swego życia!

Gość zupapomidorowa.
Seledine - A, bo jakieś obrzucanie się błotem widziałam. Tak ogólnie podczytuje ten temat, bo do nieśmialych facetow mam sentyment. No a poza tym sama byłam kiedyś nieśmiała. Ale tracę ochotę na czytanie, kiedy tak strasznie pesymistycznie piszą.

Gość zupapomidorowa.
BNB - Jak to się nie równa? Hm, ok, może jest tak, że to facet podchodzi lub zaczepia kobietę. Wiadomo, nieśmiały ma utrudnione zadanie, a czasem nawet bywa ono dla niego niewykonalne. Ale weź pod uwagę, że nieśmiała dziewczyna przede wszystkim nie zostanie przez nikogo zaczepiona, bo sama nigdzie nie wychodzi. Jedyne miejsca gdzie bywa, to szkoła lub miejsce pracy, urzędy, jeśli dostanie wezwanie, sklep, bo nie ma wyjscia i kościół, jeśli jest wierząca. Z przykrością stwierdzam, że już nawet jako osoba względnie wyleczona z nieśmiałosci, w żadnym z tych miejsc nie zostałam zaczepiona nigdy :) . I tak dalej, i tak dalej. Mogłabym się rozpisywac. Chyba że kogoś interesują dalsze ewentualne problemy, jakie taka dziewczyna ma, żeby w ogole kogoś spotkać i poznać. Ale temat jest o facetach, więc póki co nie będę go zaśmiecac.

", to szkoła lub miejsce pracy, urzędy, jeśli dostanie wezwanie, sklep," no i.......? podobno sporo par poz naje siew szkole albo pracy :O 🖐️ " w żadnym z tych miejsc nie zostałam zaczepiona nigdy " bo.........? ale faceta masz pewnie więc 🖐️

No i kobietom wcale nie jest latwiej. Możliwe, ja nie znam zbyt wielu takich par. Dlaczego nie zostałam zaczepiona? Nie mam pojęcia, mężczyźni są dziwni :P . Tak, teraz mam kogoś, ale co się przy tym oboje umęczylismy, to nasze :)

Ludzie popełniają samobójstwa z pozornie głupich przyczyn, ale czy to coś zmienia? Miarą problemów powinny być skutki jakie wywołują o danej osoby a nie ocena kogoś stojącego z boku.

To dlaczego piszesz, że odrzucenie przez dziewczynę jako powód samobójstwa jest dla ciebie śmieszny? Nie ma "śmiesznych" powodów, są tylko takie, które prowadzą do samobójstwa i takie, z którymi dana osoba sobie radzi. Ten podział może być różny w zależności od indywidualnych predyspozycji do radzenia sobie z trudnymi sytuacjami.

Gość czarnula...
witam wszystkich:) troche sobie poczytałam...i mam na ten temat swoje zdanie otóż są kobiety,które uwielbiaja nieśmiałych facetów,które lubia same robic pierwszy krok,ktore sa odwazne i silne,na tyle,ze bycie z kims takim samym jak one było by jedna wielka awantura:P niesmiały facet moze byc słodki;) ale czasem trzeba sie przełamać!! pozdrawiam wszystkich:)

otóż są kobiety,które uwielbiaja nieśmiałych facetów,które lubia same robic pierwszy krok Zapomnialaś dodać, że kobieta zrobi ten krok tylko jeśli nieśmiały facet jest przystojny lub bogaty.

Gość wyssany5
bogaty i przystojny nieśmiały jest wręcz wyzwaniem dla kobiet

"tóż są kobiety,które uwielbiaja nieśmiałych facetów,które lubia same robic pierwszy krok,k" ale jak facet jest neiśmiały to jest niepewny siebie czyli w rzyciu raczej nic nie osiągnie bo osigają tylko pewni siebie chcesz takiego? :D "ale czasem trzeba sie przełamać!!" czyli przestać byćniesmiałym? i to pewnie najlepiej do 20 bo potem to sięprzegrywa życie i nie stać ciebie nigdy na własne mieszkanie 🖐️ "wody samobojstwa ktore mozna zrozumiec ale są też powody głupie. one są zresztą na ogół " wszystkie powody sągłupie i nic nie ma znaczenia 🖐️ i tak w końcu umrzesz. jak nei ma nieba to mózg umiera, komputer pokładowy się wyłącza i koniec. nicość 🖐️ wiec co za różnica jezeli i tak jest to nieuniknione?

"bogaty i przystojny nieśmiały jest wręcz wyzwaniem dla kobiet" 1. jak jest przystojny to raczej od dzieciństwa wszyscy ładująmu samocenę w górę 2. jak jest bogaty to patrz pkt 1 3. żeby być bogatym, nie odziedziczając majątek hiltonów, tylko samemu się dorobićtrzeba byc pewnym siebie... czyli on nie jest niesmiały

Bardzo dziwne by było gdyby ktos przystojny i bogaty był nieśmiały. Ale ludzie mają różne odchyły więc i taki osobnik może się zdarzyć.