Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmialy bardzo chlopak mlody

Czy niesmialy facet ma jakiekolwiek szanse na milosc

Polecane posty

Gość zielony zelek
PzW - moze masz racje, skoro jest taki nerwowy, slona zupa moglaby go sprowokowac, a ja do wszystkiego dodaje duzo soli :P Offerma stracil w moich oczach, przykro mi bylo czytac takie rzeczy i wolalabym, gdyby okazalo sie to podszywem. ych.

jasneee 🖐️ raczej własna fascynacja nauką i chęcią do nauki 🖐️ tylko musisz nei mieć problemó z niskąsamooceną, dperesją etc i się zabrać intensywnie wrodzone predyspozycje to tylko do kilku rzeczy albo do bardzo wysokiego poziomu w innych gdybyś się przyłożył spokojnie mógłbyś osiągnąć powiedzmy całkiem niezły poziom gry w szachy ale bez jakichś głębszych predyspozycji nowym fisherem czy kasparowem to nie zostaniesz :P

Gość niestety ale to nie podszyw
to nie byl podszyw, on takie nerwowe akcje zalicza co jakis czas

Gość zielony zelek
istnieja, istnieja, ale nie na kafe :P nie chodzi o nerwowosc, ale o kwestie wyrazania sie w taki, a nie inny sposob :o

on tak czesto bluzga :O

myslisz że ten ideał z poza kafe też jest taki idealny? nie uwierzę na spotkaniach, tzn. randkach, ludzie się starają wypaść lepsi niż są a co robią np.: oglądając wiadomości albo siedząc na forum to nie wiesz :P wiec pan idealny gdybyś go poobserwowała z ukrycia 24/7 też mógłby sieokazać .... :classic_cool: "jak się nie ma zdolności to na co chęci" bo jeżeli mam talent do metod numerycznych ale jak miałem z nimi do czynienia to mi sięnie chciało to teraz nie umiem :P proste :P tak samo jak miałem do czynienia z muzyką ale mi się nie chciało to na co mój słuch muzyczny pierwszej klasy :P :D " on tak czesto bluzga " bo pewnie mówienie Że sytuacja iż kobiety go nie chcąto tylko poza przykrywająca frustrację my jeszcze za młdozi jesteśmy :P

Gość obserwatorka1
Wyszło szydło z worka, widać on ma straszne kompleksy i teraz jak mu ktoś coś zarzucil to od razu zaczal wymyslac by tylko siebie usprawiedliwic. Też myslalam ze jest normalny a tu tak straszna zawisc i zlosc od niego bije.

on jest bardzo zakompleksiony, pod ta maska twardziela i bezuczuciowca kryje sie masa kompleksow;

Gość zielony zelek
BNB - ideal nie moze byc idealny, bo bylby nudny! na randkach nie da sie kogos poznac, ale ja nie chodze na randki, tylko wlasnie spotykam sie w roznych zyciowych sytuacjach.

Gość zielony zelek
BNB - a w jego gabinecie (ale nie w sensie lekarskim :P) to tez jest randka? :D nie chodzi o zadne czajniki, ale o dzisiejsze wulgarne wyrazenia. offermus - wscieklosc to jedno, a poziom wypowiedzi to drugie. zasmuciles mnie :(

Gość obserwatorka1
Nie tlumacz sie juz prostaku. Ktoś cos osiągnął i ma lepiej od ciebie, dlatego szlak cie trafia.

"(no bo wybaczcie ale zaoczne studia to naprawdę żadne osiągnięcie) " mu rqaczej chodziło o to że jako pracujący elektryk od 20 roku życia zrobił później wieczoeorowe i chyba słusznie bo jakie miał robić dzienne? jakieś osianiecie to jest no oczywiste w skali osiągnięć w dostaniu się na uniwerek to zaoczne studia w polce to nic w porównaniu z jakąś prestiżową dzienną uczelnią zagraniczną ale nie przesadzajmy :P

Gość zielony zelek
czuje sie zignorowana :( i pakiet mi sie konczy. buuu.

Gość taka karma żelek
to znak :O

Gość wyssany5
Chama - kijem i batem jak mawiał mój ojciec. Zresztą broniłeś słabszego i kolegę. Może czas na zmianę nika ?

Dokładnie, Offerma. Brawo za to, że jesteś w stanie wstawić się za innymi. Ale błagam, nie przekrzykujcie się już wzajemnie, nie ubliżajcie sobie. Niech mądrzejszy odpuści, to i reszta przestanie jazgotać. Te pyskówki do niczego dobrego nie prowadzą.

Gość zielony zelek
znacie piosenke "Prawo do orgazmu"? :D Jesli nie ma sie praktyki, mozna czytac podreczniki, ale nie ma sie gwarancji, chocby nawet byly z Francji :D :D

Gość zupapomidorowa.
A wy nadal ciągniecie topik, chociaż dyskusja już zmieniła tematykę? Wstyd :P Szkoda, że nie chce mi się dzisiaj tego czytać.

Zupa, czemu wstyd? Powinnaś być z nas dumna, że tacy wytrwali jesteśmy i tyle mamy do napisania :P

Gość marcin32
Oczywiście, że nieśmiały mężczyzna również ma szansę na miłość. Spróbuj znaleźć miłość z pomocą internetowego biura matrymonialnego: http://iduo.pl Powodzenia :)

Gość wyssany5
A bardzo nieśmiały ma szansę ?