Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidll65656

MATKO BOSKA!!!!SZOK!!!LUDZIE ZOBACZCIE TO !!!DALEJ BĘDZIECIE JEŚĆ MIĘSO ??

Polecane posty

Gość chodzik
mięso po zabiciu bada weterynarz

Ty przestan pisac takie rzeczy,bo ta nawiedzona gotowa Cie odszukac i zlinczowac publicznie. Ale ludzie to sa jednak pojebani ,co nie?

Gość A dziekuje
zgadzam sie z tobą.Zwierzątka służą do zjadania.W doopie mam że one mają oczy.Oczy też połykam, fajnie prześlizgują sie w przełyku.

Gość człowiek nie poto
urodził sie z takimi zębami żeby trawę żuć

Gość plmoknijb
Poyebani jak nie wiem co, ale przynajmniej można się pośmiać :D

Gość A dziekuje
Mięsko zwierząt jest pyszne, nie przeżyje dnia bez zjedzenia mięsa Co z tego że mają serca, serce jest smaczne a nawet zjadam penisy bycze suszone jako zagryzka podczas oglądania tv penisy świńskie są skręcone , rozrywam je żwieże zębami. Nie po to mam kiełki z boku żebym kapuste ćućkała.

Gość jak chcesz udawać ze ktoś
cie popiera , to przynajmiej wyłącz Caps_lock idiotko .

No fakt,mozna sie posmiac,tylko potem takie zdechlaki musza sie leczyc,bo wczesniej czy pozniej dochodzi do roznych chorob,a my za takich oszolomow musimy placic wszyscy,bo z czyich skladek jak nie z naszych ?lecza sie spaslochy,albo takie anemie jak ta wyzej,co pisala z duzych liter.

Gość czego oczyyy
nie widzą tego sercu nie żal - dobrze zmielone mięso nie jest złe

Gość nie jem miesa od lat

Gość To ja to ja...
Bawilam sie w wegetarianizm przez 2 lata i prawie odjechalam przez to. Trzerba miec konskie zdrowie i bardzo dobrze umiec ukladac diete, to mozna tak zyc. Powrot do jedzenia miesa to byla dla mnie trauma, ale teraz uwazam,ze trzeba jesc wszystko, bo warzywka i owoce nie maja wszystkiego co niezbedne dla zdrowia. Co do jakosci miesa w Polsce - do niedawna mielismy dosc surowe normy,ale odkad dolaczylismy do EU sa one systematycznie zanizane. Taki symptom zgnilego kapitalizmu. To samo z kosmetykami, byly duzo bardziej surowe normy, kremy mogly miec zywotnosc do pol roku,czyli nie byly naszpikowane chemia. A w tej chwili odchodzi sie nawet od podawania daty waznosci, bo prawo jest zmieniane pod tych co maja kase. Ale to tak na marginesie. Za 10 latek niewiele sie ostanie z naszych dobrych polskich kielbas, chleb juz od paru lat nie przypomina naszego dobrego, szarego chleba. Coz, takie czasy :/