Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka1818

Mój chłopak jest nie odpowiedzialny i czesto mnie rani

Polecane posty

Gość Myszka1818

Witam. Mam pewien problem. Otóż jestem ze swoim chłopakiem 2 miesiece, na początku wszystko było dobrze a nawet rewelacyjnie potem coś sie zepsuło. Obiecywał mi ze bedzie codziennie do mnie przyjezdzal , obiecywał i jak zwykle nie dotrzymywał danego słowa. W jego grafiku ja niestety zajmuje ostatnie miejsce. Dziś prosilam go zeby wpadł do mnie posiedziec i pogadac bo od 3 dni sie niewidzielismy on stwierdzil ze idze z kolegami a ze mna pozniej. Oczywiscie ja sie wkurzyłam powiedzałam mu ze koledzy sa wazniejsi ode mnie. Gdy po godzinie chciałam załagodzic sprawe i napisałam czy wpadnie on stwierdzil ze nie przyjedzie bo sie poklocilismy i wogole mu sie niechce. Bardzo go kocham ale ja mam dość być odsuwana na dalszy plan. Dodam jeszcze że lubi mi robić na złość co nie kompletnie irytuje ;/ Prosze doradzcie mi co mam z tym zrobic !? :( MYSZKA

Gość aaahahahahaa
:D:D:D:D:D

Gość zrób mu loda
bedzie lepiej

Gość sdsdfgrsddf
Dobrze cie rozumiem, też tak miałam. Już tego raczej nie naprawisz, chyba ze definitywnie zaczniesz go olewać to wtedy MOŻE powtarzam MOŻE on zechce wócić. Ale może też nie zechcieć.

Gość o rany..... .
chyba żartujesz, prawda :)?