Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa

Ćwiczę miesiąc i nic ani kilograma, a tłuszczu gołym okiem mniej...

Polecane posty

dużo dużo wody powinnaś pić; kiedyś gdzieś tutaj wyczytałam nawet o 8 L dziennie i pani pisała że efekty były imponujące... proponowałabym też zrezygnować z kawy/czarnej herbaty

Kawy nie pijam, sporadycznie rozpuszczalną rano. Herbata zielona lub czerwona. Nie jadam białego pieczywa ani ziemniaków.

oj no z wodą też nie można przesadzać. Gdzieś widziałam artykuł o skutkach picia zbyt dużej ilości wody. "jest możliwe spożycie zbyt dużej ilości wody. Wydajność naszych nerek wynosi około 0,6-1,5 l moczu na godzinę. Więc jeśli pije się więcej niż te ilości, lub z przyczyn chorobowych nie możemy pozbyć się odpowiednio szybko wody z naszego organizmu, może wystąpić zjawisko przewodnienia organizmu. Symptomy przewodnienia to m.in. nudności, torsje, duszność, obrzęki, narastające zaburzenia świadomości, skurcze mięśni, drgawki a nawet w skrajnych przypadkach śpiączka." więc nie ma co przesadzać. :) A co do tłuszczu to ruch spala go najlepiej. :) zdrowa dieta ma to wspomagać. :)

ziemniaki nie są złe. :) Zależy z czym je zjesz. "Sporo osób eliminuje ziemniaki z diety, uważając je niesłusznie za wysokokaloryczne i tuczące. Tym czasem tuczące są głównie zawiesiste sosy, którymi polewamy ziemniaki. Ziemniaki są lekkostrawne i niskokaloryczne – 100 gr to tylko 84 kcal." co do pieczywa to ciemne najzdrowsze. :)

Teraz podjadam śliwki. Troszkę zgłodniałam :/ wrrr Piję około litra dziennie, nie wliczając herbat. Dziś zjadłam jogurt z płatakmi, małego pomidora + pół mozarelki. Na obiad sałatka z piersią kurczaka z grila i pomidorkami. Potem jakaś mała przekąska, najczęsciej kromka chrupkiego pieczywa z bialym serkiem.... Ech No i siłownia po brzyduli ;)

Mam nadzieję że masz znów motywacje do walki. Bo jak widać warto. Powodzenia ci życzę. :D

Mam. Dzięki. No i inspiruje mnie ten sex w listopadzie :D bez odgłosów tłuszczu :D hhihi

I dziś nie poszłam na siłownię..... motywacja została zjedzona z frytkami :(

Po weekendzie kilogram więcej ;( :( Teraz znowu 60.... ale ja chcę schudnąć!!!!!!!!! :o