Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzuzuzuzunnna

zniesmaczona polską hipokryzja

Polecane posty

Gość zuzuzuzuzunnna

nie bede taka durna moja matka była jedyna kobieta w zyciu mojego ojca co dostała w zamian?? bicie ponizanie upokorzenia brak perspektyw w zyciu był jej pierwszym musiał zostac jej mezem;/ ja nie bede miała takich dylematów bede sypiała z moim chłopakiem a jak cos zacznie podskakiwac zostawie bez najmniejszego zalu bedzie nastepny jak słucham o tym pierdoleniu o dziewicach to szlak mnie trafia i tak tego nie docenicie i za kilka lat zdradzicie itp czekac na ksiecia z bajki tez nie bede mam 23 lata

Masz rację ;) Też jestem za tym, że nic na siłę. Nie miałabym nic przeciwko byciu ze swoim pierwszym do końca życia, ale też na pewno nie jest to dla mnie priorytetem. Zawsze zastanawiało mnie to czy kobieta, która wyszła za mąż za swojego pierwszego partnera seksualnego, nie myśli jak to by było z innym.

Gość gulgulgulll
kobieta powinna miec max 2 partnerów sexualnych bo jak mam wiecej to jest dziwka:P

No patrz a czytałam ostatnio w jakiejś gazecie chyba cosmo, że jak facet się pyta ilu ich było to żeby mówić, że 5 co będzie oznaczać, że się nie puszczasz i jednocześnie jesteś doświadczona :D Kocham babskie pisemka :P A tych dwóch to tak dla porównania? Drugi zły to wracam do pierwszego??? :D :D :D

>> a jak cos zacznie podskakiwac zostawie bez najmniejszego zalu bedzie nastepny Czyli go nie kochasz, po co z nim jesteś? :o

Gość ffiiiiinnaa
powiedz facetowi ze miałas 5 partnerów sexualnych to zobaczysz jak bedzie na ciebie patrzał jak na puszczalska;/ przykro mi to nie ujdzie

Gość zuzuzuzuzunnna
miłosc miłoscia ale szacunek to juz inna sprawa nie pozwole sie tak traktowac ja moja głupia matka;/

Gość mowic ilu sie mialo
?? przestan czytac bzdetne pisemka :O

fiiiiiinaaaaaa jasne ;) dlatego się śmieję z mądrości takich artykułów ;P chociaż może tekst był skierowany do 30 latek? One mogły sobie nabić taki rachunek co wcale nie było by taki złe ;)

Gość do gulgulgulll
popieram cie

Skąd mozesz wiedziec takie rzeczy? Określasz sytuacje po tym co widzisz jak jestes dorosła. Skąd wiesz jaką mieli sytuacje przed ślubem? Skad wiesz jak go traktowala, czy kochala i szanowala? Moze to on ja pomnizał?

Gość nie pisz o swojej matce
że jest głupia. To jej zycie, jej wybór. Inna sprawa to to, ze może nie czułaś sie szczęśliwa w takiej rodzinie. Ale szanuj swoją matkę, bo masz ją tylko jedną. Jeśli chodzi o kwiestię tego, że masz zamiar mieć więcej partnerów niż jednego to Twoja sprawa, nikomu nic do tego.:) Znam faceta, który miał tylko jedną kobietę w życiu (jego zona) i czasami mówi, że zastanawia się jak to jest z inną kobietą

co ma do tego Polska? wycierasz sobie gębe jakąś wymyśloną cechą narodową, to że twoja matka miała takie życie nie znaczy że wszystkie kobiety tak mają i będą miały po wsze czasy na wschód od odry na zachód od bugu a ty tu jedna taka mądra wyskoczyłaś ach ach, napisz poradnik teraz dla ciemnych durnych polskich bab

zgadzam sie z Henkiem, po co taka glupia gadka.. twoja mama miala pecha, co nie znaczy, ze inni maja miec identycznie;/

Przeciez czasy sie zmieniaja i nie bardzo rozumiem co ma do sytuacji Twojej mamy "polska hipokryzja".

Gość chlopak z tradycjami
a moja zona nie moze miec zadnych partnerow obok mnie! chyle czola i bije poklony przed kultura arabska, gdzie dziewictwo jest bardzo wazne u kobiety! europa to babilon! tu nawet prostytutka moze miec porzadnego meza!