Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikunia65

Co robić kiedy facet kocha za bardzo??

Polecane posty

Widzicie...nawet na forum spokoju nie chce mi dać. Takie nękanie jest chyba karalne prawda??

Gość ze tak powiem
mój do mnie dziecinko mówi i po kilku latach juz mi sie to podoba:-) w łózku troche pedofiila zalatuje ale smiejemy sie z tego:-P Chyba lepiej miec takiego faceta niz drania:-)

Gość taka sobie baba ze wsi
Dopóki Cię to bawi a nie wkurza, to mówić do Ciebie może jak chce. Ale być w związku z kimś kto kocha za bardzo, to jak wsiąść do samochodu bez hamulców i pojechać nim w góry na miesiąc miodowy...

KOL do szczegółów to bardzo wiele brakuje.Opisałem tak ,aby jak już ten wątek się pojawił osoby na forum czytające to miały jakiś odnośnik a je jedną stronę medalu do której by się odnosiły.Ale tak jak już pisałem coś takiego ie powinno tutaj się znaleźć.Kwestia bycz kimś a nie być ma być poruszana w domowym zaciszu ,może nie tylko ,ale na pewno nie tutaj!!!!!!!!!!

To po co tu jeszcze siedzisz i klikasz ??? Jeśli kobieta dała Ci czytelnie do zrozumienia, że Cie nie chce miej HONOR i DUMĘ i odejdź. Prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy nie jak zaczyna.... przynajmniej u nas, na zapadłej zabitej deskami bieszczadzkiej wsi tak by zrobił każdy prawdziwy facet :)))

OK już wiem wszystko po wypowiedzi M już nie będę cię nękał i robił pośmiechowiska, być może nie tylko z siebie na forum internetowym .kończę swój udział tutaj .Przedstawiłem obiektywnie o co chodzi w tym wszystkim. M która zakładała ten wątek sama nie wie czego chce od życia i czego chce od partnera.Zachowuje się jak rozkapryszane dziecko.Jak to możliwe że ktoś bliski dowiaduje się o wielu sprawach z forum internetowego???To jest po prostu chore.nic mi nie mówiła co ją gryzie co ją boli .miała to w sobie budując przez to antypatie do mnie i w końcu wybuchła i jest to co jest.Przykre to ze takie sprawy muszą być tutaj rozwlekane.Dziękuje wszystkim za czytanie moich postów tutaj ,i wiedzcie że ocenianie tutaj kogokolwiek nie znając meritum sprawy jest bardzo krzywdzące.Pozdrawiam wszystkich

KOL dzięki za te linki muzyczne z przyjemnością teraz posłucham To jest tak jak ktoś ma dobrze to chce mieć jeszcze lepiej a w konsekwencji wpadnie w...............to już dopowiedzcie sobie sami .pozdrawiam mile was wszystkich. Pa

Esencja całego wątku, hoola hoop lepiej nie możnaby wybrać piosenki jako komentarza do dyskusji. BRAWO Magnat wsłuchaj się w słowa refrenu ... Pozdrawiam z Bieszczad ...

Gość myślący33
Mam wrażenie że ta Pani faktycznie nie wie czego chce.Ten facet rozumuje całkiem logicznie.Jesli ona tak wydziwia to jest chyba coś nie tak??

Gość Czy wy tu wszyscy macie pokole
czy karaluchi wam mózgownice wyżarli??? Idźcie do piaskownicy się pobawić a nie głupawe wątki na forum zapodawać ku uciesz gawiedzi.

Gość mariola123
A ja powiem Tobie tak. Wiem to ze swojego doświadczenia i nie tylko. Tu i tam słyszy się jakie są związki .To są patologie różne ,sama byłam w takim związku,z alkoholikiem i wiem co to znaczy. Czy byś chciała mieć faceta który robi zadymy albo jakiegoś wariata?.Poznałaś gościa który z tego co mówi jest całkiem całkiem,i logicznie rozumuje. Wobec tego jacy są faceci to ten co z nim jeszcze jesteś jest do zaakceptowania. To już lepiej jak mówi do Ciebie kocham niż kto inny co faktycznie byś miała problemy. A sprawy zbytniego eksponowania tego co mówisz są do omówienia. Bierz co jest i nie przebieraj bo możesz przejechać się tak jak ja i inne kobietki. Spotkajcie się wyjaśnijcie sobie to i to i będzie ok. Myślę że wart jest tego i się nie zastanawiaj. Powodzonka Wam życzę Mariola

Gość powodzonka osóbka
pozdrowionka Kto tak pisze? Aż mnom rzuciło!

Gość olej mi leci z samochodu
co robić???

Gość buszojoncy w krzakach
rozchylił poły płaszcza. Panienkoś świentaś coż to za widok by!

Gość sympatyczna 43
.Wiesz --Milkunia 65 -Ja na Twoim miejscu bym z nim porozmawiała. To że on taki jest a Ty taka to nie jeszcze powód do rozejścia się. Wildze że bardzo kocha Cię,kwiaty Tobie przysyła,i co narzekasz!!Wszystko jest do dogadania. Oj nie zastanawiaj się tylko goń jego. Myślę że ie będziesz żałowała

Gość Sławek444
Facet pojawil sie tutaj i chce wyjasnic swoje racje ,a ona go straszy kara.Nie jest t dziwne.To co miała byc przedstawiona tylko jedna strona medalu?.Tak i tak widze ze zabiega o Ciebie a Ty go ottrącasz.Dziwie sie jemu ze jeszcze za Tobą zabiega.Kobiety same nie wiecie czego wy chcecie.umów sie z nim i pogadajcie ,wyjasnijcie sobie wszystko i bedzie ok,tym bardziej ze goni za toba z kwiatami

Gość Sławek444
Ale widzisz facet ją kocha a dla niej to za wiele.To niech sie zdecyduje kogo chce?Kogoś kto ją kocha ,czy ot takiego spod kufelka?

mysle ze dla odniamny powinna spotykac sie z kims spod kufelka hehe przynajmniej przez rok ! bez prawa do wczesniejszego zakonczenia zwiazku :) rok wystarczy ;)...

Gość Bojownik ddd
Takie wasze przeciąganie liny tutaj nic nie da. Musicie się spotkać i pogadać. Widać po wysławianiu ze facet jest ogarnięty. To że więcej mówi kocham to nie powód do rozstania. Myślę że jemu bardziej zależy na tej znajomości niż Tobie. Lata za Tobą z kwiatami a Ty jeszcze się zastanawiasz. Wiele osób będących tutaj wypowiada się w tonie waszego dogadania się. Więc nie czekaj tylko zjednajcie się i będzie wam super tak myślę ja i inni

Gość Bojownik ddd
A mi kabel USB .tak dokładnie jak piszesz. One nie doceniają kogo już mają .Wybrzydzają jak mogą ,bo to czy tamto. Facet za nią goni ,ogarnięty to widać po prowadzeniu rozmowy ,a ona ma motylki jeszcze. Na jego miejscu to ja bym się wycofał jak ona tak wybrzydza. Niech faktycznie dostanie kogoś spod kufla albo narkomana ,to dopiero będzie miała rewolte.no tak ale polak mądry po szkodzie

Gość Zazama
Taaak... Myśle ze winny sie tłumaczy...Magnat wrzuć na luz..zamiast sie rozpisywac na forum,porozmawiaj z nią...chyba to bedzie skuteczniejsze. A swoja drogą kotki są fajne:)

Gość Jola xcxrt
Milkunia65 czy ty nie jesteś czasem zbyt drobiazgowa??Jesteś z takim widać facetem ogarniętym i chcesz z nim zrywać przez takie głupoty??Jak się pytał to mogłaś jemu odpowiedzieć .Czy to by był policzek dla Ciebie?.Tak samo z innymi rzeczami. Mam wrażenie że szukasz pretekstu do czegoś c tylko Ty wiesz. Zastanów się i nie dręcz tego faceta,bo pierwszy ruszy od ciebie niż Ty od niego

Gość Patrycja swoja
Z tego co widzę to ten gościu jak mu tam magnat 111 faktycznie zabiega o swą wybrankę. A jak widać tą jego wybrankę wszystko drażni. Przecież na dobrą sprawę to są duperele do wyjaśnienia i będzie wszystko ok. Dziwię się że ona z tym facetem nie pogadała osobiście tylko tutaj specjalnie zakładała wątek. Nie zastanawiaj się tylko szoruj do niego a te drobiazgi to się utrą i będzie ok. Nie panikuj on za Tobą z kwiatami a Ty uciekasz ,--no chyba jestem w cyrku hihi

Gość ...JednaJedyna...
Chyba nic straconego i może autorka jeszcze spotka w swoim jakże nudnym życiu chłopaka, który potraktuje ją zupełnie odwrotnie, niż ten, którego ma (?) teraz. Co prawda, ja nie życzę jej tego, ale kto wie? Może by się jej przydało. Chłopak dowiaduje się o problemie na forum i już to jest wystarczającym powodem, by wywnioskować, że ta kobieta jest niezdecydowana, nie potrafi rozmawiać ze swoim partnerem i jakże łatwo przychodzi jej ocenianie, gdy jeszcze poprze ją kilkanaście forumowiczek... Nie twierdzę tym samym, że chłopak jest taki super, że nie ma wad. Może faktycznie za często mówi to "kocham cię" i może faktycznie traci to u niej już na wartości. Ale litości, od czego są rozmowy?

Gość Krystyna gg
Co prawda jestem kobieta i powinnam obstawać i za kobietą ,ale tutaj nie podzielę jej poglądów. To co ona mówi że jej przeszkadza ,to nie są powody do rozstania. Jak ja bym chciała aby mój stary do mnie mówił kocham ,a on za laskami się ugania. Sprawa tel w nocy tez była do wyjaśnienia ,a nie unosić się nie mogłaś od razu jemu powiedzieć o co chodziło dokładnie. To logiczne ze jak się jest razem to nie ma się tajemnic przed sobą. A takie uciekanie powoduje niedomówienia. Idź do niego bo teraz takich facetów to jedynie ze świeczką szukać i nie wybrzydzaj. Powodzenia Wam Życzę