Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikunia65

Co robić kiedy facet kocha za bardzo??

Polecane posty

Gość zandruchna
Tu generalnie nie chodzi już o to czy wybrzydza czy nie... Tylko o to, że on jej odejść nie daje. Jak kobieta mówi, że nie chce z kimś być to chyba wie co mówi...A takie błaganie po 20 razy i pisanie i nękanie jest nie na miejscu - co więcej - jest CHORE!!

Gość donosiciel 77
A powiedz na jakiej podstawie Ty twierdzisz że to on pisze a nie ktoś inny???

Gość donosiciel 77
czy wy naprawdę już upadliście na głowę obciążając kogoś za coś co na dobrą sprawę jest mu to obce?

Gość kazdy z
odrobina oleju w glowie widzi to na wlasne oczy. To ze pytasz o podstawe swiadcy albo o twojej slepocie albo o niedorozwoju:/ to poprostu widac!

Gość donosiciel 77
za takie pomówienie z taką delikwentką to bym sobie porozmawiał na od osobności.to ty jesteś ślepa i niedorozwinięta!

Gość zandruchna
i własnie po tym widać że to Ty....

Gość kangur 543
no proszę jaka wszechwiedząca !! niczym wyrocznia

Gość zandruchna
widac....proszę was...te same błedy, probuje udowodnic ze wiecej ludzi jest po jego stronie...

Gość kangur 543
widzisz tyle ze masz tyłek w tyle

Gość Niwka1500
Moj facet kiedyś byl taki przytulak i chcialabym zeby byl taki nadal:(

Ale okazuje się że nie wszystkim to odpowiada,.Są i takie kobiety którym pojęcie miłości ot takich swoistych zachowań związanych z tym jest im obce I tą normalność traktują jak zagłaskanie kota.Przekonałem się o tym osobiście

Gość zandruchna
Cóż, Kangur 543, osoba niezainteresowana tak bardzo by sie nie przejmowala tym co pisze... dlatego jestem pewna ze Magnat111 i kangur543, oraz donosiciel77 to jedna i ta sama osoba... Żałosne, tak się zachowywać w tym wieku...

Gość wiej od niego
koleś już od wczoraj się pod dziesiątki ników podszył :P Najbardziej bawi mnie to, że wydaje mu sie, ze tego nei widać. Albo jest przekonany, że jak jemu sie tego nie udowodni to niby nic pewnego. Kolego, zajmij sie zyciem a nie najpier jak rzep czepiasz sie dziewczyny a teraz sie do tego forumk przyczepil... co za gnida :(

Gość elokwentna inaczej
Do Magnata i jego samego pod wszystkimi nickami pod którymi się ukrywa i myśli ze nie widać... Chłopie nie ośmieszaj się, każda inteligentna kobietka rozpozna Twój niestety, ale dość prosty styl pisania. Używasz słów, których znaczenia nie zawsze dobrze rozumiesz, gdzieś dzwoni, ale w któym kościele już nie wiesz. Myślisz naprawdę, że jak się pojawi 150 wypowiedzi na forum, to Ona powinna wrócić do Ciebie, a co najmniej podwinie ogonek i przybiegnie w podskokach??????? Jesteś ŻAŁOSNY ..... P.S. Do MIKUNIA Oskar za decyzję, bądź sobą, nie daj się mu zmanipulować, facet przesiadujący na babskim forum chyba nie jest Twoim marzeniem ????

Gość elokwentna inaczej
Do Magnata i jego samego pod wszystkimi nickami pod którymi się ukrywa i myśli ze nie widać... Chłopie nie ośmieszaj się, każda inteligentna kobietka rozpozna Twój niestety, ale dość prosty styl pisania. Używasz słów, których znaczenia nie zawsze dobrze rozumiesz, gdzieś dzwoni, ale w któym kościele już nie wiesz. Myślisz naprawdę, że jak się pojawi 150 wypowiedzi na forum, to Ona powinna wrócić do Ciebie, a co najmniej podwinie ogonek i przybiegnie w podskokach??????? Jesteś ŻAŁOSNY ..... P.S. Do MIKUNIA Oskar za decyzję, bądź sobą, nie daj się mu zmanipulować, facet przesiadujący na babskim forum chyba nie jest Twoim marzeniem ????

Gość a ja chciałabym zeby
ktos mnie kochał tak mocno ze az chciało by mi sie rzygac od nadmiaru tej miłości, bo nikt nigdy mnie nie kochał :( i pewnie juz nie pokocha

Gość ona wydziwiała
Bym chciała mieć takiego faceta,a mam moczymordę.Nie doceniała to co miała.Jeszcze kiedyś doceni go

Gość To nie pisał magnat111tylko ja
To nie magnat 111 pisał te powielane wypowiedzi tylko ja .Znalazłem się tutaj przypadkowo i bolało mnie jak ten gościu , który tak nie został doceniony przez ta kobietę i wręcz odtrącony ,szukał każdej alternatywy aby z nią się zjednać. Raziło mnie to że wy nie znając ich wypowiadacie takie opinie,w wielu przypadkach krzywdzące go. Przypisywanie tych wypowiedzi jemu jest nie na miejscu i nadinterpretacją

Gość wiej od niego
a dlaczego myslisz ze poza toba na tym swiecie sa same moczymordy ??? i ze nikt procz ciebie nie potrafi kochac. ja uwazam, ze ja ktos napewno pokocha, prawdziwie a nie maniakalnie i ze napewno nie bedzie to moczymorda, bo jak juz nam wiadomo do takich ma uraz wiec nie bedzie sie za takich brała. widac ze dziwczyna rozsadna to drugi raz idioty sobie nie wezmie... a ty spadaj juz stad bo tymi wpisami tutaj sam pogorszyles swoja sytuacje.

Gość To nie pisał magnat111tylko ja
Nadmienię jeszcze że o tym fakcie poinformowałem w mailu bezpośrednią zainteresowaną tym faktem osobę Mikunia65.Przepraszam za zamieszanie i opuszczam to forum

Gość wiej od nIEGO
łooo ja nie moge :D ale koleś ma jazdy!!!! nie do wiary.... hahhahahha oczywiście wszyscy uwoierzyli w to, że to nie ty :P