Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikunia65

Co robić kiedy facet kocha za bardzo??

Polecane posty

Gość ten koles jest zalosny
zalosny kolego jestes..... wspolczuje autorce ze na ciebie w zyciu trafila.

Gość fokus 654e
A co sądzisz że on nie ma przyjaciół i znajomych>>sadzę że ma może nie tyle co Ty Wiesz nie chce ciągnąć g...przez morze i wracać do tego co tu napisane już jest dobrym dla Ciebie rozwiązaniem by było porozmawiać z nim .Rozmowa wiele wnosi ,a unikanie jej burzy wszystko. Zastanów się.,nad mniejszym złem. Czy lepiej mieć kogoś z którym trzeba wyprostować pewne sprawy bo już wiesz o co bega ,niż wchodzić w coś niepewnego i się przejechać Radze mimo wszystko podejmij z nim dialog

Gość nie sądzę
lecz to wiem, on przyjaciół nie ma ,bo sam o tym mówił. A ja nie jestem pierwsza , która odchodzę od niego z tego powodu. To z kim jest coś nie tak?? Ze mną ,czy z nim??

Gość ta babka jest załosna
wybiera przebiera aż sie w moczy,o zgrozo nie odpowiada jej ktoś kto mówi ze kocha ja i inne bzdety .wiele kobiet by chciało takiego gościa ,a nie delikwenta co terroryzuje rodzinę ,alkoholika ,czy narkomana.Zastanów sie kobieto cp ty chcesz.Ta zyskałaś doświadczenie ale je przenieś gdzie indziej na wasze relacje

Gość rozmowa
To byłby jeden ciąg próśb o powrót a na to szansy nie ma. Zwłaszcza po tym jak teraz o mnie pisze w listach. Ja mu nie ubliżyłam on mnie odsądza od czci i wiary. Nie rozumie jak mu się coś tłumaczy, słucha tylko siebie, a pięknie umie mówić i pisać, widać to nawet tutaj na tym topiku.

Gość trąbalski hfg
Wiesz czytam to i naprawdę nie wiem o co Tobie biega.To że ma mniej przyjaciół niż TY dla ciebie jest uzasadnieniem aby sie rozejść/?widocznie od życia dostałaś jeszcze za mało kopa

Gość znowu coś komuś
muszę wytłumaczyć "ta babka jest zalosna" bo nie czyta calosci. Miałam alkoholika aż 12 lat i wiem co znaczy być źle traktowaną. reszte opisałam wcześniej. szkoda słów

Gość fajcućufz jjo
Słuchaj powiem tak nie obciążaj go wszystkim bo i ty masz w tym swój udział .teraz na niego tak jedziesz jestem ciekaw co on by jak by był tutaj powiedział na twój temat.Nie bądź dziwna i podejmij z nim dialog.przez rozmowę wiele sie wnosi

Gość już był
i namieszał ,zamiast założyć swój temat i nie mieszać w moim. kończę bo już nie mam siły tłumaczyć

Gość frajeruuu 6665
No tak obciążasz go teraz czym tylko się da.Zapewne nie robił tego bez powodu.Wy wszystkie macie pretensje o to czy tamto ,a u siebie czubka nosa nie widzicie.Nie bądź dziwna i szoruj do niego

Gość ani myślę
wolę być sama

Gość Marianna gtr
Słuchaj na twoim miejscu bym tak sie nie obradzała na niego.to co on do ciebie napisał świadczy o jego miłości do Ciebie.To zastanów się czego ty chcesz.Opowiadam się za tym abyście się zjednali

Gość Jagoda z wioski
Ja popieram też poprzedniczek.Wiesz co masz i przebierasz.Zastanów się.Spotkajcie się porozmawiajcie.Twoimi unikami nic nie wniesiesz ,To nie jest postawa budująca.Idż do niego i porozumcie się

Gość matko ten koles jest chory
to on wszystkie posty tu zamieszcza, pisze sam do siebie!!!! To psychopata, nie daj sie dzewczyno wciagnac w jego gierki!!! On jest autorem wszystkich prawie tekstow jak widac zreszta :(

Gość tak też podejrzewałam
dzięki za upewnienie

Gość kończę tę nierówną walkę
to się staje nudne

Gość majsteryyyyyyyyy
No tak ona przedstawia swoją stronę medalu .podwieszę pod poprzedników.To jakie ona mówiła ma że tak powiem niedomagania nie świadczą o tym żeby z gościem zrywać.Jeśli on coś na nią pisał to zapewne nie bez powodu.Przedstawia siebie w białym świetle a tak zapewne nie jest.Szkoda tego faceta,Tak sie angażował a ona tyłek wypina.

Gość nawet styl pisania sie zgadza
daj już spokój tej dziewczynie

Gość po jednych pieniądzach
No tak jak coś nie tak to jemu to wszystko przypisujecie.Ale wy głupie jesteście.To wy jesteście chore

Gość niedoz ze styl ten sam
to jeszcze jakie osobiste podejscie do tematu w kazdym poscie

Gość zyga gtx
Co wy takie pewne kto to pisze? i mieszacie jej w głowie.jak to baby zajmują sie tylko pierdołami

Gość Pianista z doliny
Tak czytam te wątki ,wypowiedzi i aż w żołądku ściska jak te babska dręczą tego faceta i tą kobietę ustawiają . żenujące to Zajmijcie sie swoimi sprawami i nie mieszać --do garów

Gość pewne pewne
bo my baby intuicję mamy w przeciwieństwie do was facetów

Gość Pianista z doliny
Wasza intuicja sprowadza sie tylko do mieszania tutaj i ustawiania kogoś przeciwko komuś.A może i ja jestem tym facetem???

Gość Pianista z doliny
Dziwie sie tylko tej kobiecie ze wybrała taka drogę rozwiązania swego problemu Ale to jest już jej problem

Gość Prawdziwy facet tak nie robi
jak któraś mnie nie kocha i nie chce to odpuszczam

Gość tu nie trudno o opinie
Widać od razu, że dziewczyna na psychopate trafiła. Ja miałam kiedyś z takim do czynienia, też potrafił się wysłowić. 6 lat mnie nachodził i cała rodzina się bała, że mi coś zrobi. A on co rusz to wymyślałinne sposoby by tylko ze mną porozmawiać, doszły mnie słuchy, że się komuś zwierzył, że jak on mnei miał nei będzie to nikt inny też nie i że nosił nóż przy sobie. Takiemu to może wszystko na mózg strzelić. Uważaj nie przeciągaj tej znajomości i nie prowokuj. ZYczę by się gościu odczepił jak najszybciej. Ale widząc po tym jak tu desperacko sam Ci doradza pod niektórymi nikami nie sądzę by mu tak szybko przeszło :( PSYCHOPATA.

Gość zaczynam się bać
czy więcej takich po świecie chodzi, kurde lepiej się nie zakochiwać, bo strach pomyśleć na kogo można trafić

Gość a może po prostu facet
ma za duzo czasu na myslenie, brakuje mu zajecia i czepia sie dziewczyny jak rzep, taki facet-bluszcz, tez tak myslicie

Gość bksijckcdsjnnlkzsete
daj se na luz facio , ona to jux przeszlosic i tyle , ja jestem prosty facio i to widze a Ty co , po polsku nie kumasz jak babka ma dosc idx do innej i jej truj ta juz ma dosc