Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Royal Flush>>>> fajnie ze mialas udany wieczor :).....czesc mojego byla podobna ale po powrocie wdalem sie w dyskusje z kims kto mialmale moce przerobowe zwoi mozgowych i po czwartej stronie pisaniny wykazalem ze piszemy o czyms innym :O poprostu ta osoba nie czytala mnie :) przyznala pozniej ze ogladala w miedzy czasie film :D fajnie co ? spedzic tyle czasu na temacie i nie wiedziec o czym sie pisze porazka ...

nie bylo by sprawy z ta pisanina ale temat dotyczyl mojej osoby ... zaczynam sobie zdawac sprawe z poziomu niektorych uzytkownikow a raczej jego braku :O.....

a mnie martwi poziom ludzi z ktorymi rozmawiam wiec przestane pisac z pomaranczami :)... i z czarnymi nickami ktore nie maja nic do powiedzenia ...

w pale mi sie nie miesci ze mazna drazyc temat wiele godzin i nie wiedziec o czym sie pisze ..... i jescze cos ....draznia mnie tematy Pomocy!!!, Pomozcie blagam!!! ludzie naduzywaja tego slowa .....wchodze na te tematy poniewaz w niektorych sytuacjach zyciowych jestem w stanie pomoc i robie to ze swietnym skutkiem..... ale wchodzac na temat Pomozcie blagam !!! okazuje sie ze chodzi o tampon ktory utknal lub o tytul piosenki :O przeciez temat mozna napisac inaczej....

Royal Flush>>>. hmmm jak tu oczekiwac ze ktos zalozy temat we wlasciwym dziale skoro ludzie czytac nie umieja :classic_cool:... faktycznie to smietnik w ktorym przebywa najwieksza ilosc uzytkownikow... gdybym mial jeszcze raz zaczac kariere na kafe wszedlbym chyba na uczuciowy.....chociaz tam tez zaczyna sie juz balagan... czytalem kilka razy :), tylko czytalem :P

Royal Flush>>>>> moglas dodac by sciagnal siodelko :D fakt vista potrzebuje przynajmnie 2 GB ram ...wszystko mniejsze nie pozwala na prawidlowa prace zwlaszcza jesli ma sie otwarte z 10 programow jednoczesnie... XP nie ma takich wymagan ...1 GB wystarczy ..

Gość Żałuja wos dziołszki jak tyn
chop sie straci.Bydziecie mieć ćma i biołe myszy:O:(

nie pal tego gowna....sam sie z tym mecze :O 3 papieros do tej pory , to znaczy ze nie musisz a te 2 kilogramy ? na razie znasz moje zdanie ...ale za kilka lat bedziesz wiedziala ze mialem racje ..... piekno ciala przemija , piekno serca i umyslu zostaje na zawsze :)

liście nie szeleszczą, bardziej kałuże pluskają:) buty cąłe przemoczone.albo kropi nieustannie albo taka mokra mgła wpełza wszędzie. spacer był super, zwiedziliśmy ukryte zakątki dzielnicy,w tym cmentarz tatarski. a potrm gorąca kawa:) a z innej beczki:D ludzie to mnie zaskakują,własnie na nk napisał do mnie obcy facet że ejstem piękna i chce mnie poznać w realu...lol.wdzięczy sie na fotach jak modelka...pewnie bedzie wielce zdziwiony że nie odpisalam takiemu księciu...

wiedzialem ze spacer bedzie udany :) .... a facet z nk ?...powiedzial ze jestes piekna i radze uwierz mu .... ale olej go to pajac jesli takie texty wali w pierwszym kontakcie :)