Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

dorotxa zakompleksiona to chyba ty jesteś bo mnie akurat stać na dołądowanie sobie telefonu w przeciwieństwie do ciebie cóz...to było znizenie sie do poziomu przeciwnika, ale co tam,od rana miałam ochote na jakąs sprzeczkę:D ja mykam przekąsić sledzika:)

Gość klnąca bardzo
'' .....wyobraz sobie ze nnie wszytskim odpowiadaja 20 latki ''' - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😭

jak moj nie chce wejsc wpisuje inny :) oknem a wejde :) Artefakt nie mozesz wejsc bo pewnie jawy nie masz ... mawronka np jestem troszke starszawy jak na 20 latke :)

Kabel ty za stary dla 20latki?? o czym ty mówisz... najlepsze są duże różnice wieku..:)

magnolia2 Kabel ale mógłbyś mnie tylko pochwalić i dać nagrode no to jak nie ma strachu to dalczego nie powiesz rodzicom :) oni tez moga Ci dac nagrode :)

bo oni mnie nigdy nie chwalą:D i nie daja nagród:D a Tobie nawciskam kitu Ty uwierzysz i dostane zawsze coś, nie??:D

miło mi to słyszeć kabel:) dziękuję za pamięc. dostałam,już mi sie kończy własnie wysłał mi zaproszenie na nk jakiś ciemny typ, ja sie go pytam ską sie znamy a on ja nie mówim po polski:D rany ale ściema...

Kabel ja mówie ogólnie:D i jakbys mi zabrał kafe to ja bym Ci twój najnowszy wóz wymalowala w kwiaty

klnąca bardzo>>>no jak na wlasne zyczenie :O..... moge tylko dodac ze szkoda ...pozbawisz jakiegos faceta mozliwosci bycia szczesliwym :)

no to cie chapnie zdziwko..:D zabierz mi kafe a przekonasz sie jak będzie wyglądał..:D więc tatusiu o 17:00 jest wywiadówka:D w sali 25:)