Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

ale mówisz o fryzurze jaka mam teraz? bo to w stopce trudno nazwać fryzurą:D jak masz takie jakna fotach to ni z nimi nie rób, śliczne są:) ja obciełam na krótko bo chciałam poczuć wolnośc:D

tak mówiłam o tej co masz teraz:) bo nawet nie wiedziałam ze masz w stopce inne zdjęcie..:)

pokazywałam Ci jego fote, nie??:D ja nie moge patrzec na jego ryj... a gdybym nie była z nim pokłócona tez bym nie mogła..

wysłał mi:D:D:D ja na żarty go tak prosiłam o fote....... a on wysłał o_O no coż.. ktoś sie tu nie zna na żartach..:D

wiesz co nie wiem, bo mam ją na fonie którego nie uzywam juz.. postaram sie załatwic:)

hej, że pozwolę sobie tu napisać, czy i ja mogę poprosić fotkę (pinokia vel. inteligentego vel. hary poter itp.) ?? lukasz.kafeteria@op.pl to mój mejl, dziękuję z góry 🌼 :(

Gość poka fote.
:D:classic_cool:

że zalazł, to po pierwsze... czasem czytając go nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac... i po trzecie- brzydki........

hehe ja baaardzo dawno nie miałam wałków na głowie...:) niedziela mija za szybko:) ciekawe co może robić teraz tata...

bądźmy dobrej myśli :) 🌼 sama muszę wreszcie nabazgrać maila do tatusia, ale nie mam weny ostatnio :O

jak można nie mieć weny do tatusia??!!! nie rozumiem Was..:-o:D ja bym mogła codziennie pisac....