Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

chyba masz rację, chociaż mój gin jest bardzo fajny i zawsze można dzwonić do niego na komórkę, no ale w tej sytuacji to na pewno on wykazał się zdrowym rozsądkiem, bo ja jak zwykle panikuję i pewnie sobie wkręcam :o

Gość bpcianek22
dziewczyny czy na tych starych negatywnych testach ma prawo pojawic sie po uplywie czasu druga krecha? na tym wczorajszym popoludniowym negatywnym dzis jest krecha blada ale widoczna

Ma prawo, na każdej ulotce jest napisane że po 15 mni test jest nie ważny ponieważ moze zmienic sie z jednej I na dwie II

Gość bpcianek22
duszyczka19 ja tam widze 3 kreseczki - wiec chyba ciaza najlepiej powtorz jutro test z samego rana

Gość bpcianek22
jak dla mnie to ciąża:-) a jakie objawy mialas czy tez masz ze zrobilaś test ciążowy?

znaczy okres mi sie spoznil jestem zmeczona drazliwa :( ale jak mowie tej drugiej kreski wyszly tylko obramowania i nie wiem co o tym sadzi

masz racje hulaj ale chyba z tym wstrzymam sie do rana :) oby sie udalo wiesz z jednej strony jak patrzylam po poludniu na ten test to bylam przekonana ze to ciaza ale potem dopadly mnie obawy dlaczego tej drugiej kreski wyszly tylko obramowania i tak caly czas

mi wychodziły cienie kresek, a nigdy obramowania ;P może test jakiś wadliwy. jaka to firma?

zrobie zrobie tez mi sie zdaje ze gdybym nie byla w ciazy to tej drugiej kreski nie bylo by nic po prostu czyste pole bez zadnych obramowan :)

Gość bpcianek22
dziewczyny a moze by tak kazda wrzucila zdjecie tego pozytywnego testu moglybysmy porownac np. jak pozytywnie wychodzi cien cienia kreski. a ja nadal okresu brak, objawy zerowe, piersi nie bola ale wydaja mi sie wieksze i takie jakies ciezkie ale ani ani ciut nie bola, no i moj brzuch jest wzdety jakbym byla w 3 miesiacu, no i czasami brzuszek pobolewa i co dla mnie najwazniejsze nie mam napiecia przed @ zawsze tak ze dwa dni przed@ bylam jak bobma zegarowa a teraz cicho... mam takie pytanko czy jezeli te moje plamienia od 17-20 dc byly owulacyjnymi plamieniami to czy moze jeszcze test nie wyjsc?

Moze nie wyjsc ale beta wskaże ci ciaze juz w tym stadium, ja nie moge wstawic wyniku testu bo na zdj. jest tylko mała blada kreseczka kroej nawet nie widać na nim. Ale dla pocieszeni powiem ze w sobote robie test z moim wiec bd mogla dodać :)

Gość bpcianek22
hulaj ten twoj cien to byla oczywista ciaza i gdzie mu tam do cienia to przecież wyrazna kreska:-) teraz widze ze moj test to cien cienia cienia twojej kreski i to na bank nie ciąża:-(

bpcianek22 - dla mnie to cień ;) dopiero na tym różowym teście ładnie jak na dłoni wsio jest :) pokaż swoje cienie co :P :) :)

Gość bpcianek22
ja nie mam sie czym pochwalic - moj cien cienia nie jest widoczny na zdjeciu niestety dlatego chcialam zobaczyc inne cienie zeby przekonac sie co do mojego, i teraz widze ze poszlo mi na oczy i to nie jest ciaza:-(

a ja bym mimo wszystko nie wykluczała ciąży... ktoś jeszcze widział ten cień ?

Ja widziałam cień cieni potem widziałam juz kreche jak nic :):) Ale test niestety zaginął w akcji teściowa gdzies go wsunęła i nie ma ale w sobote robie na pamiatke bo postanowi.łam zrobić kronikę od pocztku cizy wszystkie badania zdj z usg i wszystko w jednym :) Po latach bd miła pamiątka :)

A mam pytanko posiadacie cod takiego jak portal społecznościowy nk ?? Jezeli tak na ten adres : emisia0111@tlen.pl wyślijcie mi linki jezeli chcecie z miłą chęcią zobaczę jak wyglądacie :):) Cięzko sie wyobraża kobiety z forum pisząc z nimi :) Zawsze to jakis zarys ;)

Gość joankaaa
Jejku jak patrze na te wasze kreseczki to wam strasznie zazdoszcze i szukam u siebie objawow :) dziewczynki poadzcie prosze czy branie luteiny moze wplywac na wynik testu owulacyjnego? bo mi od 3 tyg pokazuja sie ciagle 2 krechy. teraz mam krwawienie ale to nie wyklucza ciazy poniewaz jest ono sztucznie wywolane luteina wlasnie. podjaralam sie nieco tymi 2 krechami na tescie owu (zrobilam dzis jeden ktory mi zostal) bo czytalam o przypadkach ze wychodzil pozytywnie u dziewczyn ktore byly w ciazy. wykrywal ciaze zanim test ciazowy byl w stanie... o jaaa czuje sie jak stuknieta :)

Gość joankaaa
a wiecie za co uwielbiam takie foa jak to- za to,ze jak czytam o kims kto sie stara i schizuje podobnie jak ja i potem okazuje sie,ze z tych schiz wyszla ciaza to lapie sie na tym,ze ciesze sie tak jakbym to ja zaciazyla :)

Wiem jak to jest, ja starałm sie kilka miesiecyu i tez pisałam na innym forum z kafee ale w miesiacu w ktorym sobie odpusicilismy bo dwa miesiace wczesniej w 7 tc poroniłam udało sie cudem :):) Poprostu tak jakos , za kazdym razem miałam objawy i okres sie spozniał a teraz szykowałam sie na okres zapas tamponow zrobiłam i co ?? i nic.. jeden dzien potem nastepny potem kilka kropelek i juz nic wiecej wizyta u gina test i wiadomośc o dzidzi :) U ciebie tez tak bd uda sie :):)