Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

ja jakoś nie mogę sobie siebie wyobrazić wiszącą nad ubikacją co rano ;) ale jak będzie trzeba to przeżyje. Emisia w sumie nie dziwie się że jesteś taka chętna ale oby te 9 miesięcy nie było zbyt męczących bo i tak skończymy jako napuchnięte ciężarówki z "ogórkiem kiszonym" w ręce ;)

Gość Igorkowa
kochane czerwcówki mam objawy ciązy a potem ich nie mam sama zaczynam już z tym wszystkim wariować .... byłam w pełnych ciązach już 2 razy i wiecie co NORMALNIE nie pamiętam jak to było jak sie czułam czy miałam upławy czy bolały mnie piersi nic zero dopadla mnie jakaś mamnezja czy co ....fakty są jedna k takie : spodziewana @ 5 pażdziernika żołnierrzyki wystrzelone w dni jak najbardziej płodne rano mam bóle podbrzusza i generalnie straciłam apetyt niby jestem głodna ale mnie mdli i nie jem ...i jak tu nie zwariować dobrej nocki zzzzycze z całego serca 2 magicznych kreseczek zarówno Wam dziewczęta jak i sobie ;-)

sama się dziwie, że to piszę... ale trzeba czekać (chociaż sama zrobiłam sobie test tydzień po ewentualnym zapłodnieniu :P ). Igorkowa trzymam kciuki i spokojnej nocki :)

Kasiu D - ja wcale na Twoim miejscu nie przekreślałabym szansy na dzidziusia w tym miesiącu...to plamienie może wręcz wskazywać na implantację:-) i podwyższona tempka to już bardzo dużo. U mnie temperatura też cały czas powyżej 37, bulgotanie w brzuchu i ból jak na owulację, poza tym rozdrażnienie, osłabienie a dziś mdłości. Na razie mam 28dc, cykle mam tak 26-30 dni, testu na razie nie robię bo postanowiłam, że wolę nie wiedzieć na razie:-) niebieska sukienko - jurro teścik? Daj koniecznie znać co i jak. Bużka dla wszystkich mamuś już pewnych i tych jeszcze nie do końca:-)

lily podziwiam za cierpliwość, bo to chyba rzadka cecha u kobiety spodziewającej się zobaczyć dwie kreski ;) Emisia i będziesz odbierać telefony słowami : halo, tu ciężarówka, jednoosobowe przewozy i transport ? :P

Gość jagódka11
hej dziewczynki :) ja dzis zrobilam dwa testy i na obu pojawily sie dwie kreseczki!! jestem taka szczesliwa!! obliczylam ze urodze w czerwcu, wiec chyba moge sie do Was przylaczyc? ;))

Oczywiście im nas wiecej tym razniej :):) Ja mam nadzieje że nie wydziedziczycie mnie jezeli nie bd miała II ;(

jagódka witamy na pokładzie :) i wielkie gratulacje. Dbaj o siebie dziewczyno ! (wiele razy to teraz usłyszysz :) ) emisia jeżeli przerodzisz się w lipcówke to taka obsówa jest dopuszczalna ;) poza tym, wierze, że || będą. Weź nachyl głowę i spytaj się "brzucha" czy coś tam ma dla ciebie ;P ja tak robiłam ;P :P :P

hmm.. objawy? bylam senna na poczatku, czasem pobolewa mnie na dole podbrzusze i piersi.. no i mam wiekszy apetyt.. wszystko :) jutro ide potwierdzic ciaze, dziewczynki trzymajcie kciuki :)

A macie cos takiego jak zmiany zabarwienia błony śluzowej pochwy?? Ja mialam tak : pierwszy dzien niby okresu krew potem nastepne trzy miałam taki brązowy sluz a od dzis mam taki juz pod bialy wpadajacy... nie wiem czy to cos moze oznaczac ale wyczytałam ze miany zabarwienia błony śluzowej pochwy to objw ciazy tylko nie napisali nigdzie jakie zmiany..;(

jagódka no wyszłoby że gdzieś piąty, ja robiłam cztery testy i każdy pozytywny. okresu brak, piersi bolą więc uznaje za pewne ciąże. niestety wizytę mam dopiero 9tego października a to dlatego, że się umówiłam wcześniej na wizytę kontrolną :) i weź mi emisia nie wyskakuj z tą środą bo ja się jeszcze będę męczyć 12 dni ;) i jagódka obowiązkowo dajesz znać o fasolce ty też emisia.

ja mam taki biały gęsty śluz. w sumie taki jak na owulacje podobny

Bd pisała na bierząco ale Ty wiesz z testu a ja testu nie zrobiłam jeszcze nawet obiecałam sobie ze nie zrobie( raz sie przejechalam, jakas falerna seria) ale jutro sie chyba skusze nie wytrzymam napięcia...

Biały tak ?? A zazwyczaj jaki masz po miesiaczce taki ?? Bo ja własnie mam inny taki jakis mokry bardzo i wodnisty a ten jest inny nie wiem czy moge sie tym sugerowac .

tzn. ten teraz jest dużo gęstszy i jest go więcej, no i różni sie od tego co miałam po miesiączce zwykle. a test zrób, nie zaszkodzi przecież, a wizyta tuż tuż :)

Ja kochane kłade sie spac padam z nog :) Jutro sie odezwe ( moze jakies nowe objawy??) Oby ;D Dobranoc mamusie i przyszłe mamusie :) :*