Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawdziwyOn26

Wiem, że takie tematy były już poruszane, ale...

Polecane posty

Gość zwykła Onaaa
Dzięki, miło mi to słyszeć. Są jeszcze kobiety, które myśla podobnie jak ja... najgorsze jest to, że właśnie takie kobiety mają trudności w znalezieniu tego normalnego, przeciętnego partnera na dobre i złe...bo trafiają na kolesi, którzy myślą, że kasa to wszystko:-( No cóż wierzę, że znajdę kogoś interesującego z kim wspólnie sie czegoś dorobimy:-)

Może też inaczej w takim razie...;) Nie od dzisiaj wiadomo, że przede wszystkim tzn. w znacznym stopniu uroda rządzi światem. I tak jakoś dziwnie się porobiło, że Kobieta, która tą że urodą może się pochwalić zazwyczaj nie może pochwalić się już niczym innym (są wyjątki :) na szczęście :) ) i z tego też wzięło się przekonanie między nami facetami, że która ładniejsza to bardziej pusta, gdyż uważa, iż jak ma urodę to już niestety nic więcej mieć nie musi, że to załatwi całą resztę, a tu Drogie Panie muszę Was bardzo zmartwić, gdyż nie, nie załatwi :) Kobieta, która ma tą urodę nie poleci na zwykłego, przeciętnego faceta z klasą, który najprawdopodobniej dobrze by ją traktował tylko wybierze sobie z całego tłumu porządnych facetów takiego, który więcej czasu spędza w łazience aniżeli ona, który wydaje ostanie pieniądze na solarkę i żel niekoniecznie do włosów na głowie ;) i który na każdym kroku daje jej odczuć, że jest gorsza od niego, bo to on ma kasę i to on nią rządzi ;) Nawet nie wiem, co o tym sądzić już ;) Gdzie podział się rozum pytam??:)

Zwykła...to znaczy, że jesteś aktualnie sama??:) Dziwne na prawdę, że istotki z takim myśleniem chadzają jeszcze same po tej ziemi ;)

Gość zwykłaOnaaa
Facet, solarka- ODPADA!!!! Na co mi facet, który godzinami spedza w łazience??? nie,nie Ja to wolę takich normalnych:-) Oczywiście musi dbać o higienę, ale bez przesady!!! żebym popadła w komplesy haha nie,nie Prawdziwy- wiesz znam wielu facetów, dla których ważne jest jak wygląda partnerka( trzeba w koncu pochwalic sie kolegom) a to, że w głowie ma pustke to juz mało istotne.

A i tu muszę się z Tobą niestety (dla mojej rasy niestety ;) ) zgodzić, bo sam mam znajomych, którzy mają Kobiety tylko takie którymi można się pochwalić, a mnie to prawdę mówiąc śmieszy, bo na dłuższą metę to nawet nie ma o czym z taką pogadać ;) Jak ogólnie wiadomo uroda przemija z czasem i wtedy kluczowe jest, aby było o czym chociaż w miarę konstruktywnie porozmawiać :)

Xazui...no ja mam szczerą nadzieję, że tak jest bądź zaczyna być coraz częściej chociaż dowodów brak, ale jednak nadzieja umiera ostatnia :)

Gość ZwykłaOnaaaa
xazui - racja! Coraz więcej jest pięknych a zarazem inteligentnych, normalnych pań, które szukają normalnych facetów, a nie takich modelów z kolorowych czasopism:-)

Xazui...wiesz właśnie nie każdego faceta przeraża chociaż większość niestety :) Ja osobiście wolałbym mieć Kobietę, która faktycznie swoją osobą coś reprezentuje, z którą można fajnie pogadać o wszystkim i o niczym i można nieźle się bawić jak i nudzić również :) A nie zwolenniczkę 5cm tipsów, którą nawet o nic nie proś, bo tragedia się zdarzy jak jeden się złamie ;)

No dobrze w takim razie zwracam honor odnośnie pięknych i inteligentnych Kobiet aczkolwiek taka piękna i inteligentna zazwyczaj również nie spojrzy na zwykłego faceta niewyróżniającego się z tłumu, gdyż jak to sobie ładnie wytłumaczy...taki to pewnie nudny i mało rozrywkowy, bądź nie ma jeszcze swojego m3 ;) A taki co podjedzie Bolidem Młodzieży Wiejskiej rocznik 89 ;) no to ogarnięty, bo ma furę i to nie byle jaką, a więc co musi mieć oprócz niej?? ;) Chociaż mogę się mylić :)

Gość ZwyklaOnaaa
To Wam coś powiem moi Drodzy Panowie: ja to nawet wolałabym takiego przecietnego faceta, ale żeby był tylko mój:-) kolezanki nie musza się ogladac za moim partnerem baaa!!! nawet bym tego nie chciala. :) zawsze kiruje sie wlasna opinia i to co powiedza moje kolezanki na temat wygladu mojego partnera niezby mnie interesuje. Ja wiem najlepiej jaki on jest i w ogole:)

Gość zwykłaOnaa
Ja tam nie jestem modeleczka, ale na brak powodzenia nie narzekam i wlasnie z tlumu wybieram takich "niby" zwyklych bo wiem , ze oni mają dużo do powiedzenia:) Lubie takich przeciętnych facetów:)

Gość ZwykłaOnaaa
A widzisz jaka mądra ze mnie osóbka:) a tak poważnie to chyba jestem staroświecka troszkę bo ni podążam za kolezankami:) Mam swoje zdanie na wiele tematów i silnie go bronię! Mało tego uwielbiam sie bawić , zartować i takie tam:) taka zwykła ze mnie dziewczyna:)

Ano mają mają wiele do powiedzenia, a są tak bestialsko omijani ;) Poza tym facet, który ma trochę przysłowiowego olejku w głowie to nie startuje do tej ślicznej i "inteligentnej" gdyż po prostu najczęściej nie ma o czym z nią pogadać. Nie ma żadnego tematu do zaczepienia, gdyż albo spotka się ze wzrokiem bardzo oszołomionej Kobiety, który oznajmia jakby bynajmniej została ona spytana niemalże o aktualną sytuację polityczną w mozambiku i bogu ducha winna duszyczka skąd miałaby wiedzieć, co odpowiedzieć aby nie wypaść uwłaczająco albo po prostu z miejsca daje do zrozumienia, że to nie te progi, bo, co bardziej ogarnięty facet zrozumie, że faktycznie ma rację i szybko sam odpuści :) Zwykła, nie jesteś może przypadkiem z okolic Szczecina?? ;) Pytam z ciekawości hehe :)

Gość ZwykłaOnaaa
Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Faceci, którzy nie grzeszą urodą,ale naprawde mają wiele do powiedzenia są omijani, ale tylko przez "lalunie" , dla których liczy się coś innego aniżeli przysłowiowy olej w głowie. Pamiętajcie, że są panie, które mimo, że są atrakcyjne, są też inteligentne i wygląd nie ma dla nich większego znaczenia!!! PS. nie, nie jestem z okolic Szczecina.

Gość ZwykłaOnaaa
Wychodzi na to, że nikt już nie jest zainteresowany rozmową. mam nadzieję, że to nie dlatego, że myśla zupełnie innymi kategoriami. ehh życie:/

"Pamiętajcie, że są panie, które mimo, że są atrakcyjne, są też inteligentne i wygląd nie ma dla nich większego znaczenia!!!" Pewnie, że są w to nie wątpię, ale jestem raczej realistą i dopóki nie zobaczę to nie uwierzę niestety :) Obym tylko nie zasiedział się w tym swoim czekaniu :)

No właśnie mi się wydaje, że temat ten troszkę przeskoczył pułap myślowy większości osób na tym forum piszących niekiedy na prawdę bardzo głupiutkie posty i topiki (nie uwłaczając nikomu i nie mówiąc, że ten topik jest nadzwyczaj mądry ;) ) A szkoda, bo chciałem też trochę zachęcić do jakiejś małej refleksji :)

Gość zwykłaOnaaa
:-)

No nic, dzięki za miłą wymianę spostrzeżeń Zwykła :) I nie trać swoich poglądów, bo dzisiaj na prawdę ciężko o takie :)

Gość ZwykłaOnaaa
Ja również dziękuję za rozmowę:-) Przynajmniej wiem, że są faceci, dla których wygląd to nie wszystko:-) Spokojnie ten świat i poglądy rówieśniczek mnie nie zmienią:-) Wierzę, że znajdziemy partnerów podobnych do nas:-) pozdrawiam i miłego wieczorku Ci życzę