Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralowa wybuchowa

Prosze o pomoc w angielskim

Polecane posty

Gość Koralowa wybuchowa

Drogi Piotrze! Przepraszam, że tak długo nie pisałam, jednak zmiana szkoły a co za tym idzie więcej nauki, oraz moje hobby pochłaniają tyle czasu, że mam go na prawdę mało. Mimo zmiany szkoły, utrzymała się moja przyjaźń z Natalią. Opowiadałam Ci o niej kiedyś. Ma 16 lat i jest wysoka. Ma jasną karnacje, brązowe włosy i niebieskie oczy. Jest miła i ma poczucie humoru. Ma także wiele pasji. Ona interesuje się fotografią, psychologią oraz tym co my ... czyli żeglarstwem. Mieszka w Strzałkowie, razem z rodzicami. MA także 2 starsze siostry i jednego starszego brata. To chyba wszystko co chciałam powiedzieć. Chciałabym zaprosić cię do siebie. Niedawno zakończył się sezon żeglarski, i jeziora są prawie puste. Chętnie pożeglowałabym z tobą jak dawniej. Poznasz także natalię. Czekam na list od ciebie z odpowiedzią czy możesz przyjechać i kiedy. Pozdrawiam Marta potraficie to przetłumaczyć? jeśli tak błagam pomóżcie :(

Gość Koralowa wybuchowa
jest tu kto???

Nikt Ci nie przetłumaczy tak duzej ilosci tekstu. Proponuję, zebys sama przetlumaczyla, a potem poprawimy Twoje bledy.

Gość Koralowa wybuchowa
Chciałabym bardzo :( ale nie potrafie sie nawet przedstawić po angielsku,a co dopiero zabrać się za to :((( przeprowadziłam się do innego miasta i poszłam do innej szkoły. trafiłam do klasy z rozszerzonym angielskim, a nigdy nie uczyłam się tego języka :( i cóż mam już 3 jedynki jutro sypnie się czwarta, jak sypnie się 5 moge byc pewna że nie przejde tzn. po prostu sie zabije i tym zarem nikt mnie nie odratuje ;( świat jest do bani

Gość moze to ale nie daje 100 ...
Dear Peter! Sorry that I wrote not so long, however, change schools and thus more learning, and my hobbies take up so much time that I have it really low. Despite the changes the school has maintained my friendship with Natalia. I told you about it once. Is 16 years old and is high. Has a clear skins, brown hair and blue eyes. It is nice and has a sense of humor. It also has a lot of passion. She is interested in photography, psychology, and what we ... or sailing. Living in Strzałkowie, together with their parents. MA also 2 older sisters and one elder brother. I think this is everything I wanted to say. I would like to invite you to yourself. The recently ended season sailing, and the lake is almost empty. Pożeglowałabym willingly with you as before. You will know also Natalie. Waiting for a letter from you with the answer if you arrive and when. Pozdrawiam Marta tam gdzie po polsku nie znalazla tlumaczenia slow przepraszam nie wiem jak to bedzie ze skladnia ale jest przetlumaczone sorki za braki z polskiego na angielski

Gość Koralowa wybuchowa
Jejkuu dziękuje :) w razie czego jestem dobra z niemca i słuze pomocą :)

z niemieckiego jestem lebsza niz z anglika z angli matura na 70% a z niemca 100% ale zawsze pomagam tylko z anglika nie naje penosci czy to jest ok

sorki za błędy po polsku ale polski to moja pieta Achillesa

droga poprzedniczko, w poprawianiu pracy narobiłaś troszke błędów... moge poprawić jeśli sie nie obrazisz??? jestem po filologii.

Koralowa, masz tam mojego maila, więc chetnie pomoge chociaż przez internet (nie wiem skąd jestes) w razie pytań. Pisz bezpośrednio na skrzynke bo tu mozemy sie nie złapać. Zaraz zapodam poprawne tłumaczenie.

Dear Peter! I'm sorry that I haven't written for so long but the change of schools and thus more learning, as well as my hobbies take up so much time that I don't have much of it. Despite the changes the school has maintained my friendship with Natalia. I told you about her once. She is 16 years old and she is tall. She has a pale complexion, brown hair and blue eyes. She is nice and has a sense of humor. She also has a lot of passions. She is interested in photography, psychology, sailing - just like me and you. She lives in Strzałków with their parents. She also has two older sisters and one elder brother. I think this is everything I wanted to say. I would like to invite you to my place. The sailing season has ended recently, and the lakes are almost empty. I would sail with you just like we did before. You will also get to know Natalie. I'm waiting for your letter with the information about your visit. Please write whether you can come and when. Love, Marta