Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalniesie czuje

PRosze o pomoc , chyba mam grype rzaladkowa albo.

Polecane posty

Gość fatalniesie czuje

zjadlem cos wczoraj nieswiezego i mam rozwolnienie i wymiotuje , juz nie moge wytrzymac tego wymiotowania , nic nie moge zjesc i wypic , moze zna ktos sposob zeby minelo to mdlenie i nie wymiotowac???? fatalnie sie czuje

Gość nałykaj sie wegla

Gość pomocniczek maly
pij duzo wody , nie mozesz sie odwodnic , ale jak wymiotujesz ciagle po piciu to nie wiem

Gość fatalniesie czuje
kurcze nie mam wegla , najbardziej mi dokucza te mldenie ,nie moge sie polozyc nic , zjesc :(

Gość ciepła woda przegotowana

Gość k.gl.
rzołóndek cie boli ?

Gość fatalniesie czuje
nie , tylko mooocno mdli i ciagle wymiotuje...

Gość emcepencewktorejrece
z rząłątkiem nie ma rzartów :(

Gość fatalniesie czuje
tylko jak sie napije , nawet jak nic , to mnie mdli jak sie poloze ,obojetnie , strasznie przeszkadza mi , juz 2 dzien tak mam :(

Gość fatalniesie czuje
kiedys mialem grype rzoladkowa , ale to bralem talbetki na przeziebienie i przeszlo , a teraz tylko mdli moocno , tak dokuczliwe ze szok

Gość jjjjjjjjjjjjvjku
ić do lekaża

Gość fatalniesie czuje
no to da mi tabletki jakies , ale nikt nie zna jakiegos sposobu? moze wypic duzo wody , wymiotuje wszystko i przejdzie nie bedzie mdlic juz . :(

Gość tylko dlaczego
temat rzołądku [:O, może miała być rzodkiewka? :classic_cool: ] jest na uczuciowym?:O

Gość dolby digital
to ja w nocy dostałam takiej biegunki, że latałam wte i z powrotem co godzinę!!

Gość tylko dlaczego
oj, przepraszam, o rząłądku :classic_cool:

Możesz mieć zapalenie wyrostka, domowy sposób to ostry nóż, rozcinasz się po prawej stronie brzucha, wycinasz wyrostek, zawiązujesz nitką i z głowy. Zrób sobie z butelki kroplówkę, kawalek przewodu paliwowego, igła od strzykawki albo wkład od długopisu i luzik:) Po co Ci lekarz, przepisze tylko tabletki, prawda? To idioci są, 5 lat studiują i tylko tego się nauczyli - jak wypisać receptę. I to nieczytelnie.

Gość tylko dlaczego
stanowczy, mało to Ty się znasz:P lekarze studiują 6 lat + potem 6 lat specjalizacji :classic_cool: choc wiem, ze napisałes ironicznie ten tekst :classic_cool: a może niech sobie wytnie rzaladek? :classic_cool:

Gość tylko dlaczego
miało być 5 lat specj. :P

"stanowczy, mało to Ty się znasz lekarze studiują 6 lat + potem 6 lat specjalizacji choc wiem, ze napisałes ironicznie ten tekst" - no fakt:) Ale czy nie miało być jakiejś zmiany na 5 lat studiów? :) Poza tym zaniżasz wiare w możliwości lekarza, nie pisz, ze tak długo uczy się wypisywać receptę :classic_cool: Jak boli go rzałądek to ja się poddaję, bo nie wiem gdzie to jest :D A wycięcie wyrostka mu nie zaszkodzi, primum non nocere, czy jakos tak, nie? :)

krople żołądkowe, no-spa, smecta jak juz się lekko uspokoi dieta- ryż, tarkowane jabłuszko w małych ilościach, sok marchwiowy

Zgłodniałem:) Prostym sposobem na zdiagnozowanie wyrostka jest setka gorzałki:) Albo pomoże albo nie będzie czasu na zadawanie głupich pytań na kafeterii :)

Gość tylko dlaczego
myślisz, że łatwo nauczyć się tekiego bazgrania? choć ja mam to w genach :classic_cool:

"myślisz, że łatwo nauczyć się tekiego bazgrania? choć ja mam to w genach" - o, to mogę zostać lekarzem, bo ja też mam w genach bazgranie:) Autentyczna historia - kobieta dostała receptę, poszła do apteki, nie udało się odczytać, wróciła do lekarki i.... też się nie udało :) Opowiadała mi to zainteresowana, miała drugie badanie, za drugim razem dostała wyraźnie wypisaną receptę :D

Gość o bozzzzzzeeeeeeee
ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK...... ŻOŁĄDEK....... kurwa co za debile tu siedza czasami to aż żal...

Gość wlasnie calkiem nie dawno bo
tydzień temu miałam to samo trzy razy na dzien smecta sie pije i herbatę rumiankową ,to na sranie ,ale niestety na mdłości nic nie ma ,i pomyśleć ze kobiety to maja przez 9 miesięcy...;-) jak dla mnie masz dokładnie to samo co ja GRYPA JELITOWA --i utrzymuje sie te paskudztwo od 3-5 dni (bynajmniej u mnie tak było)

Gość wlasnie calkiem nie dawno bo
w c siedziałam a na kolanach miskę trzymałam ,lało się i dołem i gorą hihihihi ,teraz sie z tego śmieje

Gość tylko dlaczego
ale się ktos wku...zdenerwował rzaladkiem :classic_cool: a o ironii kiedys słyszałas ?:O

Gość Ritta171
Przy wymiotach nalży duzo pić ale zimnych ale mylicie sie ,że nalezy wypic oś ciepłego.Wcale nie! Miałam ten sam problem ,ze jak napiłam sie ciepłej herbaty to znowu .....i pani doktor powiedziała ,ze nalezy pic jak najbardziej chłodne napoje. A sposoby by przestać sa trzy...ten pierwszy niby dziwnyale skuteczny CocaCola i lód wodny. Drugi to syrop przeciwwymiotny ale jest na receptę. A trzeci...udac sie do apteki i kupic takie tabletki nux vomica.Naprawde działają i sa bez recepty kosztują ok 8zł. Ostanio mój syn strasnie wymiotowął....a ze to był weekend wybrałam sie do apteki pani poleciła mi własnie te malenkie tabletki i pomogły Pozdrawiam!

Gość Ritta171
Sorki za błędy:)