Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KOMPEKSY

CZY KOMPELKSY MOGA POWODOWAC U KOBIET AGRESJE DO INNYCH KOBIET? LADNIEJSZYCH?

Polecane posty

Gość CZY KOMPEKSY

jw

Gość bez kompleksów tez
kobiety sa agresywne w swojej przwazajacej masie.

Gość jestem ladna
nawet bardzo ale nie piekna jest mnostwo ladniejszych dziewczyn jestem atakowana na roku przez dziewczyny pryszczate, otyle jest pare takich. Nigdy taka sytacja mnie nie spotkala. Chcialam byc mila,ale na ile staraja mi udowodnic,ze jestem glupia. puszczaja plotki. Juz powoli zaczynam nie radzic sobie psychicznie.

Gość
jestem ladna -->a chciałabyś sie z nimi zamienić ? :classic_cool: :>

Gość
w który mpokoju jestesće ? :classic_cool: :>

Gość ładne kobiety są głupie
i mają poprzewracane w głowie. Wydaje im się że cały swiat się wokół nich kręci... A to porostu tylko pojemniki na spermę...

Gość nie mysle nad
tym one sa takie ja taka. No nie da sie zmienic. Ale zauwazylam,ze mam tez problem z ich kolegami - faceci. Zakompleksieni, dlugie wlsooy, pryszcze. No niezbyt atrakcyjni fizycznie i tez zaczeli mnie i moich dwoch atrakcyjnych kolezanek sie czepiac. Slysze ciagle ublizenia na teamt mojej wiedzy, mojej bystrosci, mimo, iz z zadna z opisywanych powyzej osob nie gadalam dluzej niz 10minut z gora trzy razy w zyciu. jest to niebywale przykre.

ladna ja mam podobny problem z takimi dziewczynami, jestem miła dla nich a one za wszelką cenę chcą mi dokopać Mam tego dość!!!

Gość CZY KOMPEKSY
niktamozektos ---> ale mam to samo kochana! ja bylam mila ale wciaz szarpaly sie do mnie. Ciagle czulam uczucie jakby chcialy mi udowodnic,ze jestem glupia. Nie rozumie dlaczego. Bylam pozytywnie nastawione. puszczaja plotki. Nie umiem sobie z nimi poradzic. Nie rozumiem czemu to robia.

Oczywiście. Jak byłam na studiach to unikałam bab- wykładowców. Naprawdę lepiej było zdawac u faceta, i to nie dlatego że dawał fory, ale kobiety po prostu są dla siebie zołzami... Nie jestem jakąś modelką, ale będą zazdrościc chocby młodości - zawsze się znajdzie powód... Najbardziej mnie wnerwiało, że facet faceta nigdy tak nie potraktuje ...:(

Gość
ja jestem a Was chyba nie ma :classic_cool:

Gość psujecie mi
tu tymi kurniakami topik a my tu chcemy sobie pogadac! jak radzilas sobie z ta zazdroscia?mialas sytacje,ze brzydcy faceci tez ci docinali tacy intelektualisci?

Dzisiaj miałam sytuację z "taką" dziewczyną Rozmawiałyśmy, ona ma jakiś tam pomysł i zaczęłam ją podkręcać pozytywnie a ona, odebrała to jako krytykę i zazdrość. Z taką agresją mnie napadła. Zdenerwowałam się niesamowicie, nie wiem jak mam podchodzić do takich osób. Już teraz rozmawiam z nimi jak najdelikatniej to możliwe, ale po dzisiejszym to ja pierdole to. Przepraszam za bluzg ale innymi słowami nie potrafie tego opisać

Gość a brzydka byla

Ogólnie jest trochę za mną, ale to jest nieistotne bo ma potencjał i gdyby nie rzucała się na wszystkim z pazurami to coś można byłoby z nią zrobić.

Gość takie zycie
faci brzydcy tez boja sie ladnych kobiet i sa agresywni

Gość sam jestes glupi
ładne kobiety są głupie i mają poprzewracane w głowie. Wydaje im się że cały swiat się wokół nich kręci... A to porostu tylko pojemniki na spermę... glupi palant

Gość bardzo magą
nigdy nie wkleiłabym swojej foty na kafe - tutaj nie lubi się ładnych kobietek - ale chodzi mi o takie ewidentnie ładne - a nie takie sobie

Gość ja Wam coś opowiem
W mojej klasie (oj jak to dawno było!) były same dziewczyny. Niektóre naprawdę śliczne a inne mniej ładne ale naprawdę nie było z tego żadnych komplikacji. Do czasu aż zdjęcie jednej z tych pięknych pojawiło się (po znajomości) w studenckiej gazetce. Dziewczynie kompletnie odbiło. Zaczęła uważać się za ósmy cud świata albo i dziesiąty. A co najgorsze to zaczęła prześladować niektóre, szczególnie takie skromnie ubrane (nawet z tych ładnych) dziewczyny. Potrafiła na przykład wyszydzić taką przy chłopcach z innych klas. Mnie kiedyś też dopadła z zaskoczenia i nie potrafiłam się szybko odgryźć, więc omijałam ją szerokim łukiem. Aż miarka się przebrała i jedna z dziewczyn przy całej klasie wygarnęła jej co o niej myśli i trzasnęła ją w pysk w imieniu wszystkich. Zaraz się polepszyło :) Tak więc nie tylko kompleksy szkodzą. Zbyt duże mniemanie o swej urodzie też jest szkodliwe.

Gość bardzo magą
ale mam to samo kochana! ja bylam mila ale wciaz szarpaly sie do mnie. Ciagle czulam uczucie jakby chcialy mi udowodnic,ze jestem glupia. Nie rozumie dlaczego. Bylam pozytywnie nastawione. puszczaja plotki. Nie umiem sobie z nimi poradzic. Nie rozumiem czemu to robia. a ja cie doskonale rozumiem

Gość też ładna..............
Ja to mam dziewczyny dopiero w technikum prze...a zaczeło sie tak że chodziłam z pewnym chłopakiem nie zbyt przystojnym ale miał inne zalety ale ze wzgledu na mój wyglad zrobił sie chorobliwie zazdrosny i z nim zerwałam,wtedy zaczeło sie piekło wszystkie dziewczyny zwłaszcza te brzydkie zakompleksione zaczely gdac ze jestem taka nie taka a on razem z nimi.Po paru miesiacach znalazlam sobie przystojnego chłopaka i od roku jestesmy razem wiec nie jestem jakas skaczaca z kwiatka na kwiatek a one nadal swoje i zatruwaja mi życie...

Gość klopp
Zauwazyliscie, ze nagle wszystkie kafeterianki, uwazaja siwe za te piekne, za te, ktorym sie zazdrosci?:D

Gość zauwazylismy
normalne,hehe :)