Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Strasznie agresywnie dzisiaj na forum. wszyscy skacza na siebie i sie kloca.

Polecane posty

Gość
ja mam lipsztona, owoce lesne :classic_cool::D ja zainwestowalam tym razem w maybeline, rzondze:classic_cool:

Gość
majsterek, a co ja mam po urodzinach: danielsa, baylaysa, 3 wina, nalewke babuni, carlo rossi w takim 5litrowym dzbanku, jakies likiery, czizas, kiedy ja to wypije:o widelec, kup sobie slodzik, cukrzy tak samo, a szugar nie odklada sie w organizmie;)

Gość alkoholik jeden
KLOCA to można postawić

Błąd zasadniczy-za smutki sie nie pije, trzeba je trzymac by pozdychały z pragnienia. wiec. wypijmy herbatke lepiej, a wodka na wieczor.

Witam :) Mogę się na herbacibnkę wprosić? Coś mnie przewiało ostatnio i uropika na żądanie wzięłam co by się totalnie nie rozłożyć :p Herbatka dobrze mi zrobi, jeśli mogę, poproszę czerwoną fusiastą z plasterkiem cytryny i łychą miodzika :)

Smutki-to taka banda idiotow z ktorymi kazdy z nas musi sie uporac, a napadaja kazdego, nie da sie czasem nie przejmowac, ale nalezy im spuscic wp....dol za przeproszeniem. tak. herbatka? mmm... earl grey!

noo, to znaczy mogę leżeć spokojnie i rozkoszować się wolnością i aromatem herbatki, dziękuję :) Ale jednak nie, mój spokojny umysł zaprząta sprawa, któej mam już serdecznie dość, może się trochę odstresuję z Wami? Obiecuję, że będę miła, grzeczna i do rany przyłóż ;)

Ano męczę się z prawkiem i czasami mam dość :( Jedyne co mnie motywuje to kasa, którą już w to zainwestowałąm, energia, czas i stres, który "dzięki" niemu przeżyłąm :(

Wiec nie masz innego wyjscia tylko meczyc sie dalej:) jesli chcesz prawko, i zainwestowalas kasiorke, to szkoda to przerwac