Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Strasznie agresywnie dzisiaj na forum. wszyscy skacza na siebie i sie kloca.

Polecane posty

Będzie siódmy raz :( Zdaję w Wawie, tyle dobrego, że od razu uczę się jeździć w dużym mieście, przynajmniej zostałam rzucona na głęboką wodę ;)

No az tak zle nie jets, ale daj spokoj, ostatnio na gorce uwalilam, masakra :( Nowe 6-biegowe są, pierwszy raz siedzialam w Yarisce z taka skrzynią, zupelnie inaczej sprzeglo lapie, zgasla mi malpa 2 razy i dupa blada, powtorka z rozrywki ;P Już się nawet śmieję,że zdawanie prawka to moje nowe hobby, hehe ;)

Pogoda dziś zmienna jak natura kobiety. Czasem słońce, czasem deszcz, ale cały czas jesień :D

Gość sakrbik
Co wy opowaidacie jesień jest przecudna po prostu :) sam miód i malina kcham jesień i kozaczki zamszowe i spacerki i kino a LATO to upał ,żar sie z nie leje pot spływa wartkim strumieniem ogólnie lipa jeśli ktoś nie ma domu nad jeziorem czy w lesie -bloki nie nadają sie do mieszkania w lecie

Jesien jest taka bezplociowa jak dla mnie :classic_cool: Najbardziej kocham wiosne :classic_cool: No ale wlasnie kozaczki tez. Widze juz ze nikektore panny nosza kozaki ja bym sie jeszcze nie odwazyla za wczesnie jak dla mnie :classic_cool:

Gość ghfghhgfhg
Czy dzisiaj można już założyć kozaki i płaszcz :P Nie chcę głupio wyglądać :D

Gość Desert Rose.
Można się wbić na kawkę/herbatkę? :)

stasia X hehe :p sluchajcie, ja musze sobie wlasnie olaskie zamszowe kozaczki kupic, niech no sie tylko wykuruje to smigam na zakupy ;)

Gość Desert Rose.
Olgienka zieloną z cytrynką poproszę :) Może ból głowy mi przejdzie,chyba i na mnie źle działa ta pogoda :)

Uuuu, ja do szpil nie przyzwyczajona, i tak żyrafa jestem, ale nie o wzrost chodzi, nie przywykłam do wysokich butów, chociaż takowe też posiadam i zakładam, ale okazjonalnie

Gość Desert Rose.
Może być Olgienka, jeśli ze szczerego serca to i tak będzie smakowała ;-)

No wybacz, ale ja mam to samo do zrobienia i tez mi sie nie chce :( Tylko ja mam jazdy na 18:30, a prace sobie dzis odpuscilam, na zadanie wzielam, co by w dobrej formie byc i sie podkurowac troszke :p